VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    29 Feb 2012

Effektiv dag igår - not so much today

Kategori: Vardagen / 2012
Jag sov till strax efter ett idag jag. Har insett att går man upp klockan 06 så kan man inte vara uppe till 01 sedan och tro att man kommer upp i tid igen dagen efter. Ska ta och packa badväskan och gå till simhallen nu tänkte jag, är verkligen inte det minsta sugen men måste man så måste man.

Vi satt upp postskåpet igår, IIIIIIH så bra det blev! Allt passade perfekt däri. Visar bild när jag fått upp dörrar på, det ser stökigt ut nu. Kom på i natt att jag ska ha magnetfärg på dörrarna, så kan jag utnyttja den platsen också till att hänga upp orderkvittona medans de behandlas, så behöver jag inte sprida ut dem över hela golvet som jag brukar :)

Nä, simma var det.

6 st

ÅSIKTER

    Kategori: Pyssel
    28 Feb 2012

Mitt postskåp är ihopbyggt!

Kategori: Pyssel / 2012

HAHA DET SER SÅ HIMLA SIMPELT UT! Men det ligger faktiskt väldigt mycket arbete (framförallt tankeverksamhet) bakom det här specialbyggda skåpet till mina postsaker, kuvert och påsar. Hela längden är lika lång som min skrivbordsdel, djupet är lika med djupet på största bubbelkuvertet och givetvis är facken gjorda så att de olika kuverten kommer passa perfekt i en stapel. Nu fattas det bara hyllor i den stora delen och två dörrar, det blir specialdörrar så att man inte behöver öppna skåpet för att ta ut ett kuvert! Det är det som är hela poängen med skåpet. Kommer sitta i lagom höjd ovanför skrivbordet så att man inte behöver resa sig upp heller. Det gäller att ställa för sig :)

Är gjort av vitfolierade hyllplan från BYGGmax, blev skitbilligt :) Tillsågade hos pappa och ihopsatta av mig, med Jimmy som "hålla-ihopare". Fyfan för att plugga alltså, första gången jag gjorde det nu helt från grunden. Men det gick hyffsat, en millimeter fel på ett av hålen men med lite kraft gick det att trycka i ändå. Sen att jag borrade igenom hela skivan vid första hålet, det ska vi inte prata om. Anledningen till att jag valde att plugga var ju just för att slippa synliga hål.. Ändå hade jag en borrstopp men valde att inte använda den för jag trodde jag skulle se hur långt ner jag hade kommit. Klant. Tur man lär sig som bäst när man gör fel. MEN FAN VAD KUL DET ÄR ATT BYGGA!

Ps. Nu ska jag försöka vara lite social här på bloggen. Svara på kommentarer i tid och så. Ska göra mitt bästa i alla fall. Nu har jag ett par veckor i butiken när jag inte jobbar så mycket.

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    28 Feb 2012

Today is gonna be a good day

Kategori: Vardagen / 2012

Klockan är 10 och jag har hunnit med massor! Känns asbra att få träningen gjord på morgonen så man har hela dagen framför sig, nyduschad och fräsch.

- Simmat en timme
- Sminkat till mig
- Ätit frukost
- Målat naglarna
- Tagit bort nagellacket (vem försökte jag lura egentligen, suck..)
- Lekt med kameran
- Slängt in en tvätt

Tänkte försöka göra den här tisdagen till en sån där perfekt dag! Så som jag önskar alla dagar kunde vara. Tisdagar är ju bästa dagen, eller hur!?

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    25 Feb 2012

Ljushuvve

Kategori: Vardagen / 2012

Sånt man inte gör ungefär mer än en gång var tredje år:

1. Köper nya köksstolar
2. Är chaufför
3. Äter ute trots att man inte är långt hemifrån
4. Dricker fin alkoholfri drink
5. Knaprar Kinderägg

Allt det här har jag lyckats med idag tack vare bra erbjudande, min bror och hans tjej, min pojkvän och mitt ex. Även att Jenny har hunnit färga håret på mig, men det gör vi ju typ en gång var tredje månad, inte år :) Nu väntade jag på att min kära vän skulle komma hem men han valde att gå på Gladan istället, så jag tror jag går och lägger mig. Imorgon ska jag försöka få tag på ett par träpluggar och foga ihop sista delarna på ett skåp jag byggt. Godnatt!

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    24 Feb 2012

All roads lead home

Kategori: Vardagen / 2012

Idag är det städ och tvättdag. Framförallt städ av kontoret, Jimmy har vart så duktig och plockat undan överallt annars hela veckan så det behöver jag inte göra nu! Tänk när man såg ut sådär, och tänk när man bodde i lägenhet. Känns som tusen år sedan, fast det bara var tre. Eller var det fyra?

Jag ska i alla fall fixa ordning kontoret nu så att det går att jobba där.

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    24 Feb 2012

Lost in the city lights

Kategori: Vardagen / 2012

Det värker i hela kroppen idag, och allra mest i fingrarna. Jag överdriver inte om jag säger att jag måste ha märkt minst tiotusen artiklar igår. Snarare en underdrift då jag stod i 12 timmar och märkte konstant, jag är snabb dessutom! Där jag jobbar märker vi varje vara med en prislapp, som dom gjorde på mataffärer när jag var liten. Fast där använde dom märkmaskiner, jag använder händerna. Har jobbat fyra dagar,  så nu är det bara LEDIGHET som gäller hela helgen medans dom andra får köra nyinvigning av den ombyggda butiken. Själv ska jag iväg på efterlängtad klipp och färgning av håret!! Ser ut som en liten svensk råtta för tillfället, not nice. Ska äntligen bli isflicka ▲ igen!

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    22 Feb 2012

With eyes not open

Kategori: Vardagen / 2012

Jimmy har åkt iväg för att köpa coca cola och godis till mig så att jag överhuvudtaget ska orka fortsätta jobba nu. Han är så söt.

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Företagslivet
    21 Feb 2012

Grain of sand

Kategori: Företagslivet / 2012

Idag hörde jag det ultimata företagsnamnet. Från en låt jag lyssnat på sen många många år tillbaka, jag vet inte varför jag inte tänkt på det förut. Men domänen är inte ledig så det är inget att fundera på ens. Jag har riktigt svårt för att slå till alltså. Att bara ta det jag har tänkt på hur länge som helst och köra. Just do it. Nu. NU. Vad är det värsta som kan hända? Få avslag? Ångra sig igen? Jag vill fan leva nu. Göra det jag vill och inte vara i den här jävla komma-ingen-vart-bubblan på repeat. Känner att livet liksom bara rinner iväg, på både det ena och det andra sättet.

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kläder, Träning
    20 Feb 2012

Handlat från Members!

Kategori: Kläder, Träning / 2012

Berättade ju tidigare om Members.com, stället med galna rabatter. Nu har jag handlat där för första gången och hittills är jag väldigt nöjd! Men kan man vara annat när man just sparat närmare 700 kr på träningskläder?! I fyra dagar framåt från och med idag kör dom 60% rabatt på Casall's träningskläder, är bara lite sur att jag började jobba 12 precis när rabatterna släpptes så det snyggaste linnet var slut nu. Men jag fick ju tre andra bra plagg och nu vill jag ha sommar ännu mer så att jag får ut och springa!

Vill du också bli medlem och shoppa till kraftigt reducerade priser så kan jag bjuda in dig så får både du och jag 50 kr att handla för! Vill du inte ha dom 50 kronorna kan du klicka på länken och registrera dig nu på en gång, men då får du vänta ett tag innan dom godkänner dig, blir du inbjuden blir du medlem på en gång. Skriv en kommentar med mailadress om du vill bli inbjuden!

Andra rabatter dom kör just nu är på Jeffrey Campbell's Lita-skor bland annat, men varför alla tycker dom är så snygga det förstår jag inte. Men det är ju tur att smaken är olika! Mina svarta kläder kommer passa skiiitbra till rosa skorna och BHn jag redan har :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Träning
    19 Feb 2012

Not good at all

Kategori: Träning / 2012

Har bara simmat en gång den här veckan, känns inte alls bra. Har börjat snora igen, blir så jävla slö då. Sitter och funderar över hur den perfekta dagen skulle se ut. Vakna i tid, färdigtränad och sminkad senast 12 och sen kan dagen börja med roligt jobb och sånt. What a nice life.

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tampons for free
    18 Feb 2012

Mer Retardex från Tamponsforfree!

Kategori: Tampons for free / 2012

FICK LOV ATT SKAPA MIG EN RetarDEX-HYLLA HAHA. Utöver vinsten jag fick för några månader sedan från tamponsforfree.se så ramlade nämligen VIP-paketet ner i brevlådan för några dagar sedan med ännu mer munvårdsprodukter! Denna gång fick jag en till necessär, en stor tandkräm, en munspray och en lite mindre munsköljsflaska, perfekt som reseflaska. Givetvis låg det också tamponger i paketet :) Så nu har jag saker för tänderna ett bra tag framöver!

Passar på att inflika bara med att jag har testat produkterna ett tag nu men har inte tid med en lång recension så tar det lite kort. Munsköljen är smaklös men man smaksätter den om man vill med medföljande mintsmak. RetarDEX döljer alltså inte den dåliga andedräkten utan neutraliserar ämnena som gör att dålig lukt uppstår, och jag tycker det funkar fint. Korken är dessutom grym, med ett litet extra fack för att fylla upp munsköljen i så att det inte rinner tillbaka ner i flaskan när man skruvar på korken igen. Hygieniskt och bra! Tandkrämen kändes lite konstig i början eftersom den inte skummar något, men man vänjer sig och på något sätt känns det bra, annorlunda bra. Smakar gott gör den också. Munsprayen har en stakare smak av mint, men den behöver jag inte recensera, avgör själv vad du tycker om den genom att klicka hem en helt gratis!

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Företagslivet
    17 Feb 2012

I might have a name!!

Kategori: Företagslivet / 2012
Har scannat låttitlar och texter i flera veckor i hopp om inspiration, och nu är det möjligt att jag hittat mitt namn! Det är dock tre ord, så jag tvekar fortfarande lite, jag ville gärna ha två bara. Kollat varumärkesdatabasen, näringslivsregistret, företagsregistret och iis och det verkar inte finnas något liknande någonstans! Sitter och grejar lite i Photoshop med namnet nu, det är såååå kul men ångestframkallande. Oändliga alternativ liksom. Min tanke är nog fortfarande att less is more.

Och har fått frågor om varför jag ska byta namn. Av den simpla anledningen att folk inte kan stava mitt namn rätt när dom bara hör det, fattas ju två bokstäver som inte hörs. Att prata om företaget och måsta stava det varje gång, det känns asjobbigt. Att jag ofta blir kallad Linn kan ju också vara ett problem haha. Av både lite mer avlägsna släktingar och före detta arbetskamrater, så att främlingar ska höra rätt och dessutom komma ihåg rätt det kan jag inte begära haha.

Nu måste jag hoppa i säng, godnatt!

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    15 Feb 2012

A daily bunny

Kategori: Vardagen / 2012

Nu kom tröttheten ikapp mig totalt, sitter och asgarvar åt den här bilden så mycket att det nästan inte orkar sitta upp! Mötet imorse gick väl hyffsat bra, jag ska lära mig bokföring på riktigt. Tiden där jag bara sorterar papperna och sätter in dom i pärmen är över. Nu ska jag lära mig allt, bokföringsprogram och hela baletten. Tror det blir kul faktiskt!

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    14 Feb 2012

En helt vanlig tisdag

Kategori: Vardagen / 2012

Sova, vakna, äta, jobba, simma, äta, jobba, wipeout, jobba, soffa, sova.

Igår åt vi fisk, såg väldigt gott ut och var det också. Idag blev det smörgåstårta och ett par sodapops. Det räcker gott och väl som alla hjärtans dag-firande. Simningen gick trögt idag, det var på håret att jag skulle hinna 80 längder på min timme. Skönt att det är gjort i alla fall. Imorgon blir nog en vilodag, möte på morgonen med min revisor och sedan butiksjobb, lär va trött när jag kommer hem.

Men nuuu ska jag lägga mig och kolla på Wipeout! Tycker det programmet är så jävla kul att jag sa till min bror han borde söka i somras, tyckte han skulle passa där haha. För att göra en lång historia kort, missa inte Wipeout den 6 mars, då är han med :D

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    13 Feb 2012

Fail fail fail

Kategori: Vardagen / 2012

Idag känner jag mig allmänt misslyckad. Om det har att göra med att jag somnade halv 6 imorse och bara fick några timmars sömn eller om jag faktiskt är misslyckad det vet jag inte. Känner mig bara så efter när jag läser om hur bra det går för alla andra som driver företag. Andras framgång brukar normalt peppa mig, men inte inte inte idag. Fast det är ju helt mitt eget fel att jag sitter fast, det här med namnbytet tar knäcken på mig. Kommer inte på något bra alls och känner att jag inte vill fortsätta marknadsföra mig när jag ändå ska byta namn snart. Det droppar in beställningar ändå som tur är, inte mycket men i alla fall så att jag har något att göra. Men mina visitkort är slut nu, tanken var att ha ett nytt namn när det hände men så blev det inte. Vill inte köpa nya likadana när jag ska byta namn, ju. Så vill jag heller inte lägga upp alla mina nya texter som är klara, det är ju roligare att göra det när nya shopen är klart. Det sitter i namnet alltså. Att jag inte kan ägna full tid åt mitt företag gör inte saken bättre heller. Eller "inte kan" är väl inte ett rättvist ordval heller, jag kan ju faktiskt, det handlar bara om att våga och trotsa. Bara för att folk säger att det inte går att leva på ett företag som säljer smycken behöver det ju inte betyda att det är sant.

Klaga klaga klaga. Länge sen nu ju! Har vart nästan lite för glad dom senaste veckorna, träningen gör att jag mår så bra. Men idag hjälpte inte simningen mot det dåliga humöret. Den tog bort huvudvärken tillfälligt i alla fall. Och det sista arbetet med papperna det gör jag klart imorgon. Nu vill jag bara trycka i mig en hel påse sodapops, som jag inte ens har. Lyckat. Imorgon blir en bättre dag. FÖR DÅ ÄR DET TISDAG!

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    13 Feb 2012

Papper, simning, papper

Kategori: Vardagen / 2012

Idag består mestadels av pappersarbete för min del. Lite simma tänkte jag klämma in också mitt i alltihopa, benet mår bättre nu :) Så har jag fastnat massa för gula kläder och saker har jag märkt.

2 st

ÅSIKTER
   HOME!

    Kategori: Vardagen
    12 Feb 2012

HOME!

Kategori: Vardagen / 2012

Nu har jag sambon hemma igen! Han har vart i fjällen över helgen och åkt skoter. Jag har jobbat klart för idag och ska joina honom i soffan strax. Blir dipp och grönsaker och massa serier hela kvällen. BÄST. Ever.

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kläder, Träning
    12 Feb 2012

These shoes were made for running!

Kategori: Kläder, Träning / 2012

MINA NYA SKOR! Kom i tisdags och det gör ont i hela kroppen av att veta att jag inte kommer kunna använda dom förrän om flera månader.. Blir så less på mig själv som har sån ångest över att ta mig på ett gym. Det GÅR verkligen inte. 

Skorna satt i alla fall som om dom var gjutna efter min fot. Helt mållös vilken skillnad med riktiga träningsskor motför att springa i sneakers! Dämpningen, materialet och formen, känner skillnad bara jag går i dem inne. BHn satt åt den med, så mycket att Jimmy fick hjälpa mig att ta av den. Nu fattas bara ett par byxor, en tröja och ett linne i bra träningsmaterial sen är min outfit komplett!

Ps. Idag skiner solen och det droppar vatten från markisen!! :D

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Blandat
    11 Feb 2012

Brandskydd - Design!

Kategori: Tips - Blandat / 2012
Min bror är inte bara rolig, galen och snäll, han är brandman också. Sen han blev det har jag intresserat mig mer för brandsäkerheten hemma. Ett rum kan bli övertänt och stå helt i lågor på FYRA MINUTER. Inte bra alls och absolut inte om man ligger och sover. 

Brandsläckare är ett måste! Vi har alltid haft en vanlig röd som står i ett hörn i hallen och är helt ärligt skitful. Gömmer den där i hörnet där det oftast hänger massa jackor. Vi vet att den står där men skulle någon annan behöva använda den så är det inte säkert att den hittas på en gång. Därför skulle det vara så fint med en designad brandsläckare som vi kan sätta upp på väggen utan att den stör. Jag tycker väl att man bör ha en med text om vad som kan släckas med den som nummer två, även om den absolut helvita är snyggast. Men man kanske kan skriva ut texten och sätta upp under släckaren? Tycker också att man bör ha en på 6 kg och inte en 2 kilos om man bor lite större, alla jag länkat är på 6 kg utom den första.

brandsläckare design
UrbanLiving.se - 795 kr / ClasOhlson.se 599 kr / Jula.se 599 kr / SoloSafety.se 1300 krBrandvarnare är väl det absolut viktigaste man kan ha.
Vi har två sammankopplade, alltså om den i källaren drar igång så låter det även uppe. De är dessutom kopplade till hemlarmet. Som komplement till dem har vi vanliga runda fristående. Trista som fasen, men det finns roliga att köpa om man är beredd att lägga ut lite pengar.

brandvarnare design

CHICK-A-DEE. 475 kr CoolStuff.se. Här kan vi snacka designad brandvarnare! Söt fågel som verkligen drar till sig blickar. En riktig inredningsdetalj som samtidigt kan rädda liv.

SNAPALARM. Just nu, få två betala för en 349 kr EniroDeals.se. SnapAlarm klickar man fast på en lampsladd helt utan verktyg. Enkelt med andra ord, och snyggt! Finns i svart också. Kostar 349 per styck i vanliga webshopar så det här är ett fynd!

BRANDFILT. 308 kr If-Sakerhet.se. En brandfilt är alltid bra att ha hemma och släcka bränder i tvapparater, på spisen eller om kläder på någon skulle fatta eld, men vem vill ha en röd med massa text på? Denna vita smälter fint in i resten av inredningen, iaf skulle den göra det hemma hos oss. Finns även i svart.

Just nu är jag väldigt inne på vitt vitt och vitt. Lager på lager av vitt. Därför visar jag bara vita brandskydd, men det finns mycket i svart, silver och mönstrat i olika färger också!

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Blandat
    11 Feb 2012

Brandskydd 1 - Brandvarnare

Kategori: Tips - Blandat / 2012

Min bror är inte bara rolig, galen och snäll, han är brandman också. Sen han blev det har jag intresserat mig mer för brandsäkerheten hemma. Ett rum kan bli övertänt och stå helt i lågor på FYRA MINUTER. Inte bra alls och absolut inte om man ligger och sover. Brandvarnare är ett måste, vi har just nu två som är sammankopplade med hemlarmet, samt vanliga fristående. Men man måste inte ha runda tråkiga. Låt brandutrustningen matcha hemmet och bli en inredningsdetalj! Här är några fina :)

SNAPARLARM. Få två betala för en 349 kr EniroDeals.se. Snapalarm klickar man fast på en lampsladd helt utan verktyg. Enkelt med andra ord, och snyggt! Finns i svart också.

CHICK-A-DEE. 475 kr CoolStuff.se. Här kan vi snacka designad brandvarnare! Söt fågel som verkligen drar till sig blickar. En riktig inredningsdetalj som samtidigt kan rädda liv.

JACOB JENSEN DESIGN. 399 kr StGeorge.se. Rymdskeppsliknande brandvarnare, skulle gärna ha en sån i varje rum om man hade råd!

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Träning
    11 Feb 2012

Finally 3 days off

Kategori: Träning / 2012

Som jag längtat till klockan femton idag! 92 timmars ledighet. Dom ska bestå av webshopsjobb och förhoppningsvis massa simning om inte senadragsbenet fortsätter att krångla. Nu kommer det ju se ut som att jag härmar Jessi och Emmelist som också skrivit om byxor idag och då får det väl se ut som så även om jag faktiskt hade planerat att flika in lite om det efter jobbet. För imorse märkte jag hur lätt det var att få på sig jobbyxorna, med vinterstrumpbyxor under och en tröja istoppad! Tog inte emot nånstans. Minns för några månader sen när Jimmy var tvungen att dra ihop allt han orkade för att jag skulle kunna knäppa. Skönt att den tiden är över. Lägger hellre pengar på att försöka tappa lite fett än att köpa nya byxor i en storlek större!

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Sponsrat
    10 Feb 2012

Sponsrat inlägg - Bookatable

Kategori: Sponsrat / 2012

Om man vill gå ut på restauranger i Stockholm men inte kommer därifrån och inte har en aning om var man kan äta eller om det finns några lediga bord då man planerar att äta, då är Bookatable perfekt! Sidan listar restauranger och deras öppettider, snittpriset per varmrätt, vilken typ av mat som serveras, hur man kan betala samt även kundrecensioner! Men det bästa måste vara att man kan boka bord online, för någon med telefonskräck som jag så blir det inte bättre än så. Jag chansar hellre och hoppas att det finns ledigt bord när jag ska äta än att ringa och kolla först, så att boka på nätet och se direkt om man får ett bord eller inte är guld värt.

Sidan listar inte bara restauranger i Stockholm utan även andra städer. Synd bara att mina favoritställen inte finns med, Hard Rock Café och Jensen's, där äter vi jämt. Men så kan man ju kika på alla bilderna och kanske hitta ett nytt ställe, här skulle jag vilja sitta!

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Träning
    10 Feb 2012

Jag gjorde vad jag kunde

Kategori: Träning / 2012
Efter jobbet pallrade jag mig till simhallen idag igen. Visste att det skulle bli tufft pga senadraget igår, ibland har jag ont i en hel vecka efter. Och ont gjorde det minsann! Inte nog med att jag har ett felande ben i vattnet, nu hade jag två! Kunde inte göra mycket med benen, så armarna fick hålla mig flytande, och sakta gick det.. Pallade bara 30 minuter och 40 längder, så fort jag tog i lite normalt så kändes det som att senadraget skulle komma tillbaka, och sparkade jag bara lite så dallrar vaden istället, och det gör lika ont det. Är i alla fall glad att jag gick dit trots att jag visste att det skulle göra ont. Nu gör det ont i armarna också ;)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Träning
    09 Feb 2012

Do it right

Kategori: Träning / 2012

Idag simmade jag så hårt att jag fick senadrag i vaden. 80 längder på 60 minuter, sen skulle jag göra lite ryggsim med bara benen men på andra längden tog det stopp. Normalt skriker jag av smärta av senadrag, men nu fick man ju hålla sig och försöka se någorlunda normal ut. Det hände iaf som tur var på det grunda vid kanten. Fatta paniken om det skulle hända på det djupa, fyfan.

När jag simmat klart och kommit in i omklädningsrummet sa en dam till mig att hon tyckte det såg så lätt ut när jag simmade, det var en kommentar jag aldrig någonsin hade förväntat mig att få, blev lite ställd faktiskt. Jag, klumpigaste sälen i stan liksom. Lovar att idag var inte lätt, helvete vad jag kämpade! De sista 30 längderna körde jag så hårt att jag kände hur ansiktet hettade och svetten kom trots det kalla vattnet. Så ska det fortsätta. Do it right or don't do it at all. Hade jag kört på så hela tiden hade jag kommit 90 längder på en timme. Nästa gång så!

Förutom simma har jag jobbat i butiken, jobbat hemma och handlat. Nu kan jag med gott samveta äta semlan på bilden medans jag kollar på tv! Asjobbigt att hålla sig från att äta medans man fotar btw.. :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Jag vann, Tampons for free
    08 Feb 2012

RetarDEX!

Kategori: Jag vann, Tampons for free / 2012

RetarDEX är nya kampanjpartnern hos Tamponsforfree.se!! Jag hade turen att vinna ett fullproppat RetarDEX-kit förra gången de samarbetade under kampanjen med Pronaxen, och nu är RetarDEX tillbaka fast som huvudsponsor. Det jag vann då var det på bilden, en fullstor tandkräm, en resetub, munskölj, munspray, tandpetare, necessär... och en penna :)

Har inte testat allt så länge, så återkommer med en recension om ett tag istället. Men munsköljen kan jag säga redan nu att jag gillar, den kommer utan smak men man får med en påse med lite svagare mintsmak om man vill ha, och det ville jag för det kändes konstigt utan. Men istället för att dölja den dåliga andedräkten med stark smak neutraliserar istället RetarDEX ämnena som gör att man får dålig andedräkt. Om man jämför med Listerine som är så stark att det bränner sönder munnen så gillar jag den här mycket bättre!

Munsprayen testade jag lite snabbt nu bara, och den har en fräsh smak av mint. Om du är snabb nog kan du få en egen munspray helt gratis, läs mer om hur du gör här :) Ser fram emot allt roligt den här kampanjen kommer erbjuda!

Glöm inte att registrera dig för gratis tamponger och följa bloggarna och tävla då det kommer tävlingar, se till att jag inte vinner mer ;)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Sponsrat
    08 Feb 2012

Sponsrat inlägg - Badrumsinspiration

Kategori: Sponsrat / 2012
Vi gjorde ju om badrummet för ett år sedan, och tänk om vi hade haft ett större badrum och hittat badrumsinredning som den här när vi höll på! Där inne finns stilrena enkla men otroligt snygga grejer till badrummet. Duschdörrarna är det jag fastnat mest för och gillar deras idé med att man ska kunna få sina dörrar så att de passar just i ens eget badrum. Välj glas (klar, färgad, frostad, mönstrad mm), knoppar, lister och du kan även måttanpassa många av dörrarna så att de blir exakt som du vill. Finns också färdiga duschar såklart för badrummet som inte behöver måttanpassat.

Inspirationsbilderna därinne är inte dåliga dom heller kan jag lova, de gör att man (även om man har ett nyrenoverat badrum) vill göra om, eller åtminstone piffa till lite!

Ett uppiggande grönt badrum, älskar de strama linjerna. Kantigt är fint!


Snyggaste handdukstorken. Skulle passa ypperligt i vårat badrum faktiskt!

Så sitter jag och drömmer mig bort bland alla inspirationsbilder och snubblar över den här, tyckte den såg lite bekant ut. Vid en närmare titt ser jag ju att det är ett badrum från mitt favorithotell, Nordic Light!

På sidan finns också massor av tips om hur man planerar badrumsbygget och annat som är roligt att läsa om badrum. Absolut (helt ärligt såklart som alltid trots att det här är ett sponsrat inlägg) en ny favoritsida för mig!

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    08 Feb 2012

Jag har en anka på min skärm

Kategori: Vardagen / 2012

Det är så sjukt mysigt att vara hemma nu. Hela huset städades igår eftersom det var min födelsedag och då vill man ju ha det fint när det kommer folk. Det var en väldigt lugn dag tack och lov. Jag har ju lite konstiga åsikter om vissa saker, och födelsedagar är en av dem. För någon vecka sedan kopplade jag bort mitt födelsedatum från Facebook t.ex, för att folk inte ska behöva skriva grattis. Tycker det är småjobbigt att ha en dag som ska handla om mig. Jag gruvas alltid varje år men sen när den väl kommer och har varit så inser jag ju att det var inte var nå farligt.

I alla fall, så är det jobb jobb jobb som gäller idag. Vet inte om det har med alla hjärtans dag att göra kanske, men helt plötsligt ramlar det in fler beställningar än normalt! Jättekul såklart att folk väljer att handla av mig :)

(Ankan kommer från Roligaprylar.se, det är en sudd men jag kommer aldrig sudda upp den, alldeles för söt för det!)

5 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Rabattkoder
    06 Feb 2012

Snygga brallor

Kategori: Tips - Rabattkoder / 2012

Är ni medlem på Members? Det är jag och får mail om kraftigt rabatterade klädesplagg i princip varje dag. Det är inte alltid något som faller mig i smaken, men när de rabatterar Nelly's kläder finns det oftast nåt fint. Som byxorna här t.ex. Funderar på om jag skulle slå till, byxor är något jag alltid har för lite av.

Vill du också bli medlem och få 50 kr att handla för? Låt mig bjuda in dig, så får både du och jag 50 kr att handla för när du gjort ditt första köp. Blir du inte inbjuden utan registrerar dig själv får du ingenting. Skriv en kommentar isåfall och glöm inte mailadressen i mailfältet.

Imorgon startar en ny kampanj med Nellys skor, 70% rabatt! Även en kampanj med Nike startar imorgon, ska se om jag hittar nå bra träningskläder då. Från Adidas som är idag fann jag inget jag gillade.

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Skönhet
    05 Feb 2012

Hårvård

Kategori: Tips - Skönhet / 2012

Nu när jag börjat simma och vara i klorvatten var och varannan dag behöver jag ett schampo som rengör håret ordentligt och luktar gott. Även ett balsam som gör det lättare att reda ut trasselbollen efteråt. När det kommer till hårvårdsprodukter som man hittar hos frisörerna har jag alltid använt mig av L'oreal Professionel's produkter förut. Men kanske jag ska testa på något nytt? Fast jag är lite feg på sånt. Jag vet ju att denna Intense Repair funkar fint på mitt hår. Dessutom är den väldigt billig på Beauty Planet där jag lånade bilderna ifrån, man får nästan två för samma pris som en på salong! Och alltid gratis frakt, så slipper man ta sig ut i kylan också ;)

Om någon har något annat att rekommedera så tar jag tacksamt emot tips!

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kläder, Träning
    05 Feb 2012

Nya träningsskor!

Kategori: Kläder, Träning / 2012
Här är anledningen till förra inlägget, jag har köpt ett par riktiga löparskor! Ser aningen fräschare ut va ;) De kommer från Sportamore.se, och det gör bilderna också. Fyfan vad jag har velat ha ett par skor som verkligen är till för att springa i. Får hoppas att jag får mitt par bara, la dom i varukorgen och gick sedan in igen från ett annat fönster då jag trodde jag stängt ner, och då fanns de inte kvar i min storlek..! Men hittade fönstret igen (jag är fönstergalning, har gärna fem fönster öppna med 8 flikar i varje typ), så hoppas att jag paxade ett par genom att lägga dom i varukorgen, annars blir jag sur. Har betalat dom i alla fall. Får tacka Jessi för skotipset!

Jag köper ju sällan saker till fullt pris, skorna var nedsatt från 999 till 599 och bhn nersatt 150 kr, måste ju matcha skorna på något sätt. Alla underkläder var ta tre betala för två så jag fick strumporna gratis. De ska tydligen vara någon slags antibakteriell strumpa, vill testa och se om det funkar. Vill ju inte svetta ner nyskorna de första man gör ;) Trosorna tyckte jag bara att jag behövde. Som om inte all rea var nog, så letade jag upp en 10% rabattkod på hela beställningen. Koden var Overleva2012 om någon mer vill använda! Så är det fri frakt och fria returer, sånt gillas skarpt.

Så jag ska vara rosa i vår, det hade jag aldrig trott. Jag har alltid letat efter svarta skor men nu kunde jag inte hålla mig när Jessi bloggat så mycket om att skorna var så bra och jag inte hittat några svarta som verkar både bra och i rätt prisklass. Då får det bli rosa. Billigt kom jag ju undan också. Och rosa är fint, kanske bara inte så mycket jag. Men det kan ju alltid bli :) Fräscht med lite färg, så syns man efter vägarna. Adidas ♥

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Övrigt
    04 Feb 2012

Mina första träningsskor!

Kategori: Övrigt / 2012

Jag har ägt ett par träningsskor i hela mitt liv. Jag tjatade till mig dom någon gång i slutet av mellanstadiet (!!) för att jag tyckte de var sååå snygga och jag ville ha dem på gympan. Mamma tyckte 400 kr var mycket för ett par skor som jag skulle växa ur ganska fort, men jag fick dom till slut ändå. Jättefina svarta Adidasskor. Och större fötter fick jag aldrig. Skorna är helt fantastiskt grymma. De har varit med överallt, både mellanstadiet, högstadiet och vissa gånger även på gymnasiet. De har varit med på springturer efter att jag gått ur skolan. När de blev alldeles för slitna blev det målarskor. Efter det blev dom gräsklipparskor. De står fortfarande i källaren och jag använder dom varje sommar när gräset ska klippas. Väl investerade 400 kr mamma! ;)

Dom är väl lite smått osköna i dagsläget hehe men jag kan som inte slänga dom. Det är helt klart bästa skorna jag någonsin ägt. Har hållit mig till Adidas, Adidas Adi Racer Low kommer på andra plats, fast det är mer vardagsskor. Sånna har jag slitit ut säkert 8 par under gymnasiet och tiden efter. Jag jobbar i dom, jag springer i dom (vilket ju inte är så bra för fötterna) och jag har dom till vardags. Adidas har helt klart dom bästa skorna.

Egentligen skulle det här inlägget handla om ett par andra skor men jag liksom vandrade iväg... Får bli ett till inlägg sen :) Ville mest få fram vilka fantastisk hållbara skor det gjordes förr!

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    04 Feb 2012

Flytt, pack och (?%¤#2

Kategori: Vardagen / 2012

Idag har vi hjälpt H att flytta. Tur det inte är nå kallt ute, haha. 28 minus. Men två vändor med superbussen så var det mesta flyttat! Så blev jag sjukt sugen på semlor när jag kom hem, att jag faktiskt skulle åka och köpa grejer för att göra en. Så kommer jag ut till bilen så startar den inte. Är ju tydligt att ja inte skulle ha nån semla ja int. Jag vägrar gå ut i 28 minus, man fryser verkligen ansiktet av sig.

Alla andra är och dricker öl, för tänk om det gick en helg utan att man fick i sig någon alkohol! Själv så känner jag bara, nej. Speciellt inte bara en helt vanlig lördag som är precis som alla andra lördagar. 6 flaskor cider innehåller lika mycket kalorier som jag bör äta under en hel dag (1290) om jag inte tränat något. Lägg till lite spritdrinkar, chips och fyllemat efter det så har jag tryckt i mig kalorier för två dagar, på bara 8 timmar! Inte konstigt man går upp i vikt. Dessutom förlorar man dagen efter också, då man ligger utslagen och trycker i sig massa dricka och den obligatoriska bakispizzan som innehåller minst 1000 kalorier bara den. Jag räknar inte kalorier sådär stenhårt, men jag är lite medveten i alla fall. Och det funkar, har redan tappat nån cm här och där sen förra fredagen när jag började.

Istället för att ligga utslagen imorgon som min kära sambo kommer göra så ska jag vara i bassängen. Väskan är redan packad och klar! Jag försöker bli lite pepp på jobb nu, tänkte skriva den där helvetestexten som försvann den där gången, men är inte så sugen på det.

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Övrigt
    04 Feb 2012

Alcatraz

Kategori: Övrigt / 2012

VI HAR HITTAT EN NY SERIE! Lost och Fringe är två serier jag älskar, och nu har vi hittat en till i samma stil och den heter Alcatraz, gissa om jag är glad!! En serie från 2012, har bara sett ett avsnitt än men det verkar lovande. Alla fångarna var helt plötsligt borta en dag på 60-talet och ingen har sett dem sen dess. 50 år senare dyker en av dem upp igen, och han ser likadan ut som han gjorde då han försvann... Spännande juuu!

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Music
    02 Feb 2012

The Browning

Kategori: Music / 2012


Det här är egentligen lite för "skrikigt" för vad jag brukar gilla, men jag verkligen älskar't! Önskar jag kunde ha alla The Brownings låtar med mig när jag simmar, satan vilket pepp det skulle vara. Nu vill jag verkligen ha vår och springturer med detta grymma band i öronen! Mer musik som dom, tack.

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Träning
    02 Feb 2012

90 minuter senare

Kategori: Träning / 2012

Simmade i hela 90 minuter idag! Det var så himla lite folk att jag tyckte det var dumt att inte utnyttja det till ännu mer träning. Blev 100 längder varav 10 på slutet blev ryggsim med bara benen. Jag kan inte göra simsparkar som man ska med ena benet då jag kör bröstsim, så det känns som att det benet inte får lika mycket träning som resten av kroppen. Men med ryggsimmet blev det braaa. Imorgon kommer det kännas rejält. Så gammal bild, men jag har inget roligare att bjuda på för tillfället.

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Träning
    02 Feb 2012

Känslan när man är klar

Kategori: Träning / 2012

Det finns inte mycket som slår känslan när man gjort klart något och man är nöjd med resultatet. Har nyss gjort klart alla ordrarna så det ekar numera tomt i orderlistan! Skönt att man vet att alla får sina saker i tid. Så nu är det bara att braka på med beställningar, så jag får något att göra ;) Närå. Funderar på om jag ska orka ta mig till simhallen idag med. Igår var det fullproppat med pensionärer när jag var dit klockan 12 när dom öppnade, det gör jag inte om kan jag ju säga! Pensionärer är värre än barna, flyttar sig inte ens när man är två meter från att krocka. Blev en hel del sicksacksimning för mig med andra ord. Stod ut en timme i alla fall eftersom jag vet att jag skulle ångrat mig annars, men längderna, ja dom tappade jag tyvärr bort i ren frustration. Gissar väl på 70 som vanligt.