VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Skönhet
    05 Feb 2012

Hårvård

Kategori: Tips - Skönhet / 2012

Nu när jag börjat simma och vara i klorvatten var och varannan dag behöver jag ett schampo som rengör håret ordentligt och luktar gott. Även ett balsam som gör det lättare att reda ut trasselbollen efteråt. När det kommer till hårvårdsprodukter som man hittar hos frisörerna har jag alltid använt mig av L'oreal Professionel's produkter förut. Men kanske jag ska testa på något nytt? Fast jag är lite feg på sånt. Jag vet ju att denna Intense Repair funkar fint på mitt hår. Dessutom är den väldigt billig på Beauty Planet där jag lånade bilderna ifrån, man får nästan två för samma pris som en på salong! Och alltid gratis frakt, så slipper man ta sig ut i kylan också ;)

Om någon har något annat att rekommedera så tar jag tacksamt emot tips!


DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Maja (grannen från Väja, du vet :))
07 Feb 2012 - 10:51
............................................................................................................................................................................................................

vill bara tipsa om hairsale.se. Tror dom är ännu billigare, minns inte riktigt om det var gratis frakt eller inte. Men Loreal Intense Repair 500 ml får du för 197 kr, ordinarie pris 450 kr. Man fick grejerna fort också :)

Ha det gott!

2
► Maja
13 Feb 2012 - 15:44
............................................................................................................................................................................................................

Hairsale.se.. Tror dom är ännu billigare. Fast jag tror inte frakten är gratis. Trodde att jag redan hade kommenterat, men tydligen inte :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?