VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Övrigt
    04 Feb 2012

Mina första träningsskor!

Kategori: Övrigt / 2012

Jag har ägt ett par träningsskor i hela mitt liv. Jag tjatade till mig dom någon gång i slutet av mellanstadiet (!!) för att jag tyckte de var sååå snygga och jag ville ha dem på gympan. Mamma tyckte 400 kr var mycket för ett par skor som jag skulle växa ur ganska fort, men jag fick dom till slut ändå. Jättefina svarta Adidasskor. Och större fötter fick jag aldrig. Skorna är helt fantastiskt grymma. De har varit med överallt, både mellanstadiet, högstadiet och vissa gånger även på gymnasiet. De har varit med på springturer efter att jag gått ur skolan. När de blev alldeles för slitna blev det målarskor. Efter det blev dom gräsklipparskor. De står fortfarande i källaren och jag använder dom varje sommar när gräset ska klippas. Väl investerade 400 kr mamma! ;)

Dom är väl lite smått osköna i dagsläget hehe men jag kan som inte slänga dom. Det är helt klart bästa skorna jag någonsin ägt. Har hållit mig till Adidas, Adidas Adi Racer Low kommer på andra plats, fast det är mer vardagsskor. Sånna har jag slitit ut säkert 8 par under gymnasiet och tiden efter. Jag jobbar i dom, jag springer i dom (vilket ju inte är så bra för fötterna) och jag har dom till vardags. Adidas har helt klart dom bästa skorna.

Egentligen skulle det här inlägget handla om ett par andra skor men jag liksom vandrade iväg... Får bli ett till inlägg sen :) Ville mest få fram vilka fantastisk hållbara skor det gjordes förr!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Sessan
05 Feb 2012 - 12:20
............................................................................................................................................................................................................

Kan verkligen hålla med dig om att det vart väl investerade skor. Har ägt 2 par av adidas racing skor, riktigt sköna.

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?