VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

6 st

ÅSIKTER

    Kategori: Pyssel
    28 Feb 2012

Mitt postskåp är ihopbyggt!

Kategori: Pyssel / 2012

HAHA DET SER SÅ HIMLA SIMPELT UT! Men det ligger faktiskt väldigt mycket arbete (framförallt tankeverksamhet) bakom det här specialbyggda skåpet till mina postsaker, kuvert och påsar. Hela längden är lika lång som min skrivbordsdel, djupet är lika med djupet på största bubbelkuvertet och givetvis är facken gjorda så att de olika kuverten kommer passa perfekt i en stapel. Nu fattas det bara hyllor i den stora delen och två dörrar, det blir specialdörrar så att man inte behöver öppna skåpet för att ta ut ett kuvert! Det är det som är hela poängen med skåpet. Kommer sitta i lagom höjd ovanför skrivbordet så att man inte behöver resa sig upp heller. Det gäller att ställa för sig :)

Är gjort av vitfolierade hyllplan från BYGGmax, blev skitbilligt :) Tillsågade hos pappa och ihopsatta av mig, med Jimmy som "hålla-ihopare". Fyfan för att plugga alltså, första gången jag gjorde det nu helt från grunden. Men det gick hyffsat, en millimeter fel på ett av hålen men med lite kraft gick det att trycka i ändå. Sen att jag borrade igenom hela skivan vid första hålet, det ska vi inte prata om. Anledningen till att jag valde att plugga var ju just för att slippa synliga hål.. Ändå hade jag en borrstopp men valde att inte använda den för jag trodde jag skulle se hur långt ner jag hade kommit. Klant. Tur man lär sig som bäst när man gör fel. MEN FAN VAD KUL DET ÄR ATT BYGGA!

Ps. Nu ska jag försöka vara lite social här på bloggen. Svara på kommentarer i tid och så. Ska göra mitt bästa i alla fall. Nu har jag ett par veckor i butiken när jag inte jobbar så mycket.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)