VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Jag vann, Tampons for free
    08 Feb 2012

RetarDEX!

Kategori: Jag vann, Tampons for free / 2012

RetarDEX är nya kampanjpartnern hos Tamponsforfree.se!! Jag hade turen att vinna ett fullproppat RetarDEX-kit förra gången de samarbetade under kampanjen med Pronaxen, och nu är RetarDEX tillbaka fast som huvudsponsor. Det jag vann då var det på bilden, en fullstor tandkräm, en resetub, munskölj, munspray, tandpetare, necessär... och en penna :)

Har inte testat allt så länge, så återkommer med en recension om ett tag istället. Men munsköljen kan jag säga redan nu att jag gillar, den kommer utan smak men man får med en påse med lite svagare mintsmak om man vill ha, och det ville jag för det kändes konstigt utan. Men istället för att dölja den dåliga andedräkten med stark smak neutraliserar istället RetarDEX ämnena som gör att man får dålig andedräkt. Om man jämför med Listerine som är så stark att det bränner sönder munnen så gillar jag den här mycket bättre!

Munsprayen testade jag lite snabbt nu bara, och den har en fräsh smak av mint. Om du är snabb nog kan du få en egen munspray helt gratis, läs mer om hur du gör här :) Ser fram emot allt roligt den här kampanjen kommer erbjuda!

Glöm inte att registrera dig för gratis tamponger och följa bloggarna och tävla då det kommer tävlingar, se till att jag inte vinner mer ;)

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Linda
09 Feb 2012 - 14:17
............................................................................................................................................................................................................

kul att du vann:D

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?