VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Music
    02 Feb 2012

The Browning

Kategori: Music / 2012


Det här är egentligen lite för "skrikigt" för vad jag brukar gilla, men jag verkligen älskar't! Önskar jag kunde ha alla The Brownings låtar med mig när jag simmar, satan vilket pepp det skulle vara. Nu vill jag verkligen ha vår och springturer med detta grymma band i öronen! Mer musik som dom, tack.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Grimgoth
03 Feb 2012 - 14:07
............................................................................................................................................................................................................

Lät helt okej det här, men personligen är jag lite trött på all NU-metal som spottas ut till höger och vänster och innan man hört låten (med dom flesta banden) så vet man exakt hur det ska låta och sluta.Trist!Kul dock att du lyckas hitta musik som tillfredställer dig!Rock On!

2
► Anna
04 Feb 2012 - 16:23
............................................................................................................................................................................................................

Grymt, jag som törstade efter lite ny fräsch musik!

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?