VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Music
    23 Jan 2012

Pepplåten nummer ett

Kategori: Music / 2012Fortfarande. Bör spelas på jääävligt hög volym för bästa effekt. Det är musiken som är grymmast, texten är väl, njaa. Att hata är väl lite småtöntigt sådär kan jag tycka. Varför lägga energi på saker man ändå inte gillar?

Menmen, låten är som allra bäst exakt 0:57. Lyssnar alltid på den när jag behöver piggas upp. Som NU t.ex när jag ska sätta mig och skriva en text jag redan skrivit in gång och som tog två timmar. Igår satt jag och skrev på webshopen, gick och duschade och så slog klockan om till annan dag, och då loggas man ut automatiskt, och jag hade inte sparat. Fyfan vad jag kämpade med den där jävla texten alltså och är lite sur att jag måste göra om den. Att göra om den på en gång var det inte frågan om, liiite irriterad ;)


DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Loova
23 Jan 2012 - 23:17
............................................................................................................................................................................................................

så jäkla bra låt, älskar hela den skivan!

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?