VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Träning
    02 Jul 2012

20 Swebars på väg!

Kategori: Träning / 2012
Bodystore.com la idag upp en rabattkod för fri frakt! Jag var SÅ nära på att klicka hem 20 Swebars igår, men orkade inte riktigt och tur var ju det :) Nu har jag snart godis för ett bra tag framöver. MYCKET bättre än Kinapuffar.
 
16 kr styck, men köper man en hel låda blir det bara 14,40 styck. Tycker mintchoklad är klart godast, men det finns 9 andra smaker också. Med koden facebook5000 får du fri frakt.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Madde
02 Jul 2012 - 17:30
............................................................................................................................................................................................................

Bättre än kinapuffar? Oj, nu blev förväntningarna väldigt höga :)

Svar: eller ja, alltså de är ju nyttigare var vad jag menade :) fast förbannat god också!
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?