VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: FitnessFighten
    01 Jul 2012

Ahh nu är det över!

Kategori: FitnessFighten / 2012
Har nyss tagit alla mått och efter-bilder till FitnessFighten, jag är jättenöjd! Ska ladda in det på min sida där och senare idag kommer dom upp i bloggen också! Ikväll vill jag fira med fresch island-dipp på kesella, med morötter och gurka till ett par avsnitt av Prison Break, yeeaaaah vad nice! Kanske en Swebar också, mums. Ska sätta mig och filura på mitt sista FitnessFighten-inlägg nu, tja så länge!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Jennifer Sandström
01 Jul 2012 - 16:16
............................................................................................................................................................................................................

Svar: jaa men det är ju verkligen så - det tar LÅNG tid för hjärnan att ställa om sig. och det är klart att en fika här eller där och några godisbitar, det är okej! Men man ska komma ihåg att "unna sig" inte nödvändigtvis betyder att äta något onyttigt utan snarare att äta det som man mår bra av :)

Svar: jag tror jag börjar bli "omställd" nu, kinapuffar som jag älskade förut kan jag knappt tänka på, har inte vågat smaka men det känns som att det ska smaka sockerbit bara. unnar mig hellre dippmix blandat på kesella med grönsaker till och möjligtvis några ugnsbakade chips, nu kommer jag inte ens ihåg hur dipp smakade med gräddfil :) är så himla glad att jag körde FF, man får ett helt nytt tänk :)
Liie

2
► Camilla - En mammas dagbok
01 Jul 2012 - 19:05
............................................................................................................................................................................................................

Wow, grymt bra jobbat tjejen!!

Svar: tusen tack! :)
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?