VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kontoret
    27 Jul 2012

Anslagstavla!

Kategori: Kontoret / 2012
Mitt lilla projekt igår blev en ny anslagstavla. Det var redan en från början, men med silverram och svart blekt tyg på, som pappa gjorde till mig på den tiden då jag bodde hemma..! Galet vad man sparar för grejer alltså, den har jag inte använt sen jag flyttade hemifrån, för 9 år sedan haha. Men ibland är det bra att spara, den passade ju PERFEKT in där jag ville ha den!
 
Bara det att nu när jag väl har en så vet jag inte vad jag ska nåla fast för något på den? Jag vet att jag behövde en anslagstavla men nu kan jag liksom inte komma på varför egentligen.. Postförskotten sitter där i alla fall, som en påminnelse för mig att påminna folk om att hämta ut sina paket, om de inte gör det inom en vecka.
 
Snart hoppas jag att jag kan täcka mitt skåp ovanför också, det ser så himlans stökigt ut. Dörrarna ska målas med magnetfärg så jag kan sätta upp ordrar på skåpet, istället för att ha dem utspridda på vardagsrumsgolvet som jag har idag.
 
Ps. Tävla om valfritt smycke från Drops of Light!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► frikadellen
28 Jul 2012 - 22:17
............................................................................................................................................................................................................

Det dyker nog upp en del... rätt var det är så vet du inte hur du ska få plats med allt längre...

Svar: haha ja det brukar vara så :)
Liie ● Drops of Light

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?