VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Företagslivet, Information
    15 Jul 2012

Awesome designing

Kategori: Företagslivet, Information / 2012
Det är lustigt det där, man sitter och ska göra ett litet tillskott bara i headern, så helt plötsligt har man gjort en helt ny från grunden, utan att man riktigt märkte det eller tänkte att det skulle bli en innan man var klar. Det är ny header till webshopen, jag har ju relativt ny men nu när jag råkade göra en så grym design som denna så måste jag bara ha den, den kommer upp på tisdag! Samma tema som förut men det är dock lite kalla färger, känns lite vintrig men det är ju ingen vidare sommar nu ändå så :)
 
Jag får lite ont i magen när jag tänker på hur jävla grym den blev, har nog aldrig varit så nöjd med ett verk någonsin tror jag. Det blev en helt ny webshop med den! Haha ni kommer säkert bara "vaaa va snackar hon om det där var väl inget överdrivet" när ni ser den på tisdag men jag älskar den bara. Jantelagen vad är det?! ;) I'm awesome!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► madesch
15 Jul 2012 - 11:20
............................................................................................................................................................................................................

Vad kul, det ska bli spännande att se när det är klart :D

2
► Madde
15 Jul 2012 - 12:48
............................................................................................................................................................................................................

hahahaha spännande :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?