VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER
   Booom!

    Kategori: Träning
    04 Jul 2012

Booom!

Kategori: Träning / 2012
I'm awake! Nyligen slagit mitt rekord igen på 7.5 km, joggat HELA vägen och på 46,04 minuter, 5 minuter snabbare än sist, grattis som fan till mig! Blir svårt att slå sen vill jag lova. Efteråt körde jag ett FFpass. Innan juni tog slut så skrev jag ut och plastade in alla passen, ifall att jag skulle vilja träna mer. Så nu sitter de i en pärm, ett A4 för varje dag, helt supersmart gjort av mig ju.
 
Nu har jag eftersvettats klart, dags att hoppa in i duschen! Idag står webshopsfix på schemat, och senare hårfix. Det blir nog inget juliprojekt, satsar fullt på att få webshopen klar så kommer nog ett projekt i augusti istället.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Helen
04 Jul 2012 - 10:21
............................................................................................................................................................................................................

Riktigt bra jobbat .
Jag längtar också ut i spåret med massor av energi men just nu tryter den .

Ha en skön dag

Svar: tack! försök ta dig ut ändå, när man väl är ute så peppas man bara av att veta att man faktiskt tog tag i det trots att man inte kände för det :) så känner man sig så bra sen!
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?