VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Företagslivet, Information, Produkter
    17 Jul 2012

Börjar bli nöjd nu :)

När Jimmy jobbar natt känns det så himla okej att sjäv sitta uppe, nu kommer han hem om en och en halv timme så jag ska strax krypa i säng. Det är så bra att jobba på natten, då kan jag ha alla gömda kategorierna framme utan att någon ser dem ;) Har jobbat och ändrat och fixat och lagt upp massor av saker och om lite mindre än 12 timmar så kommer det inte finnas några gömda kategorier längre!
 
 
Inatt har främst gått åt till att fota och skriva DIY-beskrivningen till Friendship Bracelets! Det kommer gå att köpa urbilliga kit hos mig så man kan göra sitt eget armband, med tillbehör om man vill! Nitar, budskapsplatta och berlocker. Varför jag väljer att göra så är för att vänskapsarmband är hur hett som helst men tar väldigt lång tid att göra så det är bättre att ni gör dem själva! Matcha med massor av andra färgglada armband, sjukt nice. Eller ha massor av svarta armband och ett färgglatt vänskapsarmband, också awesome.
 
Nä nu är det dags att gömma kategorierna igen, ser att folk börjat vakna! Sen blir det sängen. Godnatt!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► kiwiberries
18 Jul 2012 - 08:00
............................................................................................................................................................................................................

så fina!

Svar: tack :)
Liie ● Drops of Light

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?