VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Företagslivet, Information
    16 Jul 2012

Då var de fotade!

Kategori: Företagslivet, Information / 2012
Lite spännande får det allt vara ett tag till! ;)
 
Jag har ju verkligen insett att det INTE är möjligt att fota varenda kristallsmycke och lägga upp, bara dessa 12 har tagit nästan hela kvällen att fota och redigera. Så där blev ännu ett beslut taget, skönt.
 
Nu är det inte lång tid kvar, på tisdag kommer allt nytt upp! Imorgon avslöjar jag mitt supererbjudande som ska köras på tisdag och eventuellt onsdag också. Så ni kan vara beredda ;) Nu ska jag skriva lite produkttexter tänkte jag.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?