VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Party och mys, Vardagen
    24 Jul 2012

En av 295

Kategori: Party och mys, Vardagen / 2012
Närmare 300 bilder från heldagen på Rotsidan, det är inte fel det inte. En sak är säker, ett av mina månadsprojekt bara måste vara "Lära mig att fota ordentligt".
 
Hav, sol, vänner, bad, fåglar, badkar, vattenfall, cavemanstylemelonöppning och andra allmänna stördheter. Det blev i alla fall en stranddag denna "sommar". Vi firade dessutom 5 år som förlovade den dagen ♥

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Grimgoth
25 Jul 2012 - 10:04
............................................................................................................................................................................................................

En mycket underbar bild och grattis till er förlovningsdag!

Svar: TACK! :)
Liie ● Drops of Light

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?