VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Erbjudanden, Information, Produkter
    16 Jul 2012

Vad blir det för erbjudande nu då?!

Kategori: Erbjudanden, Information, Produkter / 2012
 
Börjar gälla imorgon klockan 15.00 alltså, ingen rabattkod behövs utan du lägger 3 smycken i varukorgen så dras priset på det billigaste bort automatiskt, gäller även på reaprodukter. Så se till att vara beredd imorgon, mixa och matcha som du vill! Svart budskapsarmband / chockrosa döskallearmband / kristallhalsband t.ex eller visa dina bästa vänner hur mycket du tycker om dem genom att ge dem varsitt budskapsarmband med en fin text!
 
Gilla Drops of Light på Facebook så får du ytterligare ett erbjudande där imorgon som du kan kombinera med ovanstående erbjudande!
 
Nu avslöjar jag alla kristallhalsband som kommer finnas från och med i morgon klockan 15.00! Jag är riktigt nöjd med allihopa, men speciellt med de som sitter i strutformen. De är så annorlunda och står verkligen ut bland andra smycken. Jag vågar nästan påstå också att du inte hittar liknande någon annanstans. Resten av de nya smyckena får bli en överraskning imorgon, men förbered er för FÄRG!
 
www.dropsoflight.se


DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Madde
16 Jul 2012 - 22:20
............................................................................................................................................................................................................

Men åååå vad spännande! Tycker det låter hur bra som helst med färg! Älskar färg :) Har fortfarande inte kommit på något annat budskap + att jag kommer vara borta hela dagen imorgon...men vi får hoppas att det finns något kvar när jag kommer hem OCH att jag kommit på en text :) LYCKA TILL imorn nu!
Btw så var halsbandet med fjädern en favorit bland ovanstående...tjusigt :)

2
► Joëlle
18 Jul 2012 - 21:58
............................................................................................................................................................................................................

Fina smycken :)

Svar: tack :)
Liie ● Drops of Light

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?