VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Företagslivet, Roligt
    28 Jul 2012

Visitkort från uk.moo.com!

Kategori: Företagslivet, Roligt / 2012
 
Jag har ju inte visat mina visitkort jag beställde för några månader sedan från uk.moo.com! De blev väl sådär och det är helt och hållet mitt eget fel. Lite väl mörkt för tryck plus att jag skyndade mig och inte gjorde rätt format på bilden och så glömde jag att göra Drops of Light i vectorformat så det blev lite suddigt. Men det får gå ändå, lärde ju mig något i alla fall :)
 
Nu har jag ju inte den här designen på webshopen längre så för några dagar sedan fick jag hem ett pack nyare visitkort, ska visa dem senare, de är SÅ FINA! Kunde inte låta bli att beställa nya då jag såg att jag hade värvat en kund till dem och därmed fått pengar att handla för :) De är mer genomtänkta och med skarp fin text. Några stickers blev det också.
 
Vill du också handla på Moo så gå genom min länk så får du 10% rabatt på din första beställning, plus att jag får lite att handla för till nästa gång! Väl värt ett besök i alla fall, otrolig kvalitet och oändliga designmöjligheter då man utan extra kostnad kan få 50 olika framsidor på visitkorten, går inte att jämföra ens med Vistaprint t.ex. Snabb leverans också, jag väljer aldrig express så de säger att det ska ta en månad innan de kommer, men jag har aldrig varit med om att det tar så lång tid, två veckor max.
 
Ps. Tävla om valfritt smycke från Drops of Light!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Johanna
29 Jul 2012 - 12:56
............................................................................................................................................................................................................

Snyggt! Jag är den värvade kunden ;) haha .

Svar: åh men då får man tacka så mycket! visst har dom bra grejer? :)
Liie ● Drops of Light

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?