VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: FitnessFighten
    30 Jun 2012

Last chance workout!

Kategori: FitnessFighten / 2012
Nu ska jag ut och springa i blötan. Min biggest loser-upplevelse i form av FitnessFighten slutar ikväll. Idag är det bara att ge allt man har som om Jillian Michaels övervakade en!

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: FitnessFighten
    29 Jun 2012

Tips #4 - Musik!

Kategori: FitnessFighten / 2012
Jag har alltid musik i öronen när jag är ute och springer, det finns så många fördelar!
 
- Man blir glad av musik och springer lite fortare.
- Man hör inte hur man flåsar och hur tunga stegen är egentligen.
- Man slipper få flugor rätt in i öronen (jo det händer ganska ofta annars).
- Man slipper få blåst rätt in i öronen som gör en sjuk.
- Man får en takt att springa till.
- Det känns som att tiden går fortare när man inte bara har sina tankar i huvudet.
 
Men så finns det ju också ett par nackdelar. Om någon ropar på en så verkar man väldigt skum när man inte svarar. Så hör man inte trafiken, jag kollar alltid två gånger åt alla håll innan jag springer över vägen eller över infarter. Det kan även vara bra ibland att höra sin andning och sina steg, så man vet hur man springer och kan rätta till eventuella klumpiga steg. Rädd kan man också bli, när det helt plötsligt svischar förbi en cykel en halvmeter ifrån en ;)
 
Dom här hörlurarna vill jag ha! Mjuk passform, får in omgivande ljud så man hör trafiken, vatten och svettsäker design och de garanterar att de aldrig faller ur tack vare twist-form teknologi! Ordinarie pris 695 kr, sänkt till 399 och med 20% rabatt med koden midsommar blir det 319 kr :) Vart? SPORTAMORE.SE SÅKLART!
 
Jag har dock redan ett par hörlurar som funkar okej, med sånna där gummiploppar som på dessa ungefär. De ramlar bara ut några gånger per löptur. Vad man INTE ska ha är ju sånna där små hårda gammeldags hörlurar med lite avtagbart tyg på, vet ni vad jag menar då? De gör både ont och faller ur på en gång när man springer.
 
Så önskar jag hade en smartphone ibland så jag kunde köra Spotify, men nu har jag bara en gammal mp3spelare och då får det räcka med gamla mp3filer, lite blandat Manowar, Sabaton, In Flames, Disturbed, Chevelle och så Imperiets Du ska va president. Sistnämnda är grym att springa till.

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: FitnessFighten
    29 Jun 2012

Frågor på det?

Kategori: FitnessFighten / 2012
Någon som blivit lite halvsugen på att köra FitnessFighten? Det går fortfarande att anmäla sig till start nu i juli, du har idag och imorgon på dig :) 495 kr kostar det, du får matschema, träningsschema, tillgång till coaching via mail/bloggar/facebook, fantastisk gemenskap och pepp i facebookgruppen, bättre hälsa och tightare kropp!
 
Tänkte skriva ett längre inlägg när det är över, men vill bara säga nu innan det är för sent att anmäla sig att jag ångrar inte en sekund nu så här i efterhand att jag gjorde detta! Så himla värt. De första 10 dagarna var nästan bara roliga, lite svårt att laga mat men träningen gick kanon även om jag var snorig hela tiden. Lite sockerabstinens hade jag också men det gick att motstå. Sen när jag blev så pass sjuk att jag inte kom upp ur sänge var riktigt kämpigt, humöret var inte alls på topp då vill jag lova och jag ville ge upp hela tiden, men blev ju till slut friskare och kom igång igen och dom senaste dagarna har bara varit kul också, kämpat som en get har jag gjort för att ta igen lite!
 
Men det är som Jarkko (grundaren) säger: "Det ÄR jobbigt att träna 30 dagar i sträck, planera varje måltid, äta massor av proteiner och köra cardio 85% av max puls. Om det hade varit lätt så hade alla varit med."
 
Jag är dock säker på att alla kan klara detta, så länge man ger sig fan på det och förbereder sig mentalt. Att inte ha fredagsmys, att äta kesella med bär när andra glufsar i sig tårta på kalaset, att ta med en burk tonfisk när du ska ha en heldag på stan istället för att köpa en räkmacka, att dricka vatten när andra festar.
 
Någon som har några frågor om FitnessFighten? Tänkte att isåfall kan du fråga här idag så svarar jag ikväll! Jag kan bara ge mina åsikter och mina tankar, men det kanske ger något i alla fall. Annars finns några av mina känslor nertryckt "live" i kategorin FitnessFighten
 
worldofshape.com är adressen till sidan, där finns massor med info och det är även där man anmäler sig. På mailen info(at)worldofshape.se, där svarar dom på alla frågor du kan tänkas ha, trevliga är dom också!

4 st

ÅSIKTER

    Kategori: Produkter
    28 Jun 2012

Snart på Drops of Light!

Kategori: Produkter / 2012
Har tillverkat kristallhalsband nu i några dagar, så här ser ett av dem ut! När webshopen är helt klar så kommer de upp tillsammans med massor av andra sorters kristallhalsband. Ett riktigt supersupererbjudande planeras också när shopen är klar ;)

6 st

ÅSIKTER

    Kategori: Ni tipsar mig
    28 Jun 2012

blogg.se's nya svarsfunktion

Kategori: Ni tipsar mig / 2012
Vad tycker vi om den egentligen? Jag är förvirrad, idag svarade jag äntligen klart på alla kommentarer som jag hade men hade lite svårt för att bestämma mig om jag skulle klicka på svara-knappen eller gå in i era bloggar och svara...
 
Tycker det känns som att vi kommer sluta besöka varandra nu när vi kan svara direkt i vår egen blogg. Klickar vi inte in oss blir vi inte distraherad av andras inlägg och slipper sväva iväg som man ju lätt gör i bloggvärlden. Men då går vi kanske miste om en ny bra blogg att följa?
 
Skönt är ju i alla fall att vi får trafik åt ett håll eftersom när du svarar på en kommentar jag skrivit till dig så syns inte hela kommentaren inne hos mig utan jag måste in till dig för att läsa hela svaret. Fast om alla tänker så, så ja, då får vi trafik åt båda hållen iofs..
 
Det känns också skumt att sitta och svara i sin egen blogg om tio stycken kommenterat samma sak. Om jag skriver ett inlägg folk vill diskutera men har samma åsikter om, ska jag då sitta och svara en och en precis samma sak i min egna blogg? Det kommer ju se skitskumt ut!
 
Och om jag svarar någon som inte har blogg.se, kommer det svaret på deras mail då? Vad krångligt allt blev känner jag. Men hur gör ni? Svarar i er egen blogg eller fortsätter ni som vanligt?
 
Nu ska jag hoppa i säng och hoppas på många kloka svar här imorgon!

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: FitnessFighten
    27 Jun 2012

Okej, jag vet inte vad som hände men...

Kategori: FitnessFighten / 2012
 
Här har man tagit i som bara den idag! Jag har ingen aning om varifrån krafterna kom, men helt plötsligt var dom här. Skulle ut och gå och började helt plötsligt jogga. Jag kunde som inte stanna, till och med uppför fortsatte jag. Det blev ca 2,5 km innan jag började gå i några minuter för att sedan fortsätta. Slog rekordet på den rundan med fyra minuter, och det var fet motvind också, min vanliga tur!
 
Väl hemma blev det ett FFpass. Körde det allra första som jag vet inte är alltför tungt. Bättre än inget. Fan vad jag fått tillbaka inspirationen nu!! Snorar fortfarande och får alltid ta med mig papper när jag är ute så jag kan snyta mig. Men jag ska köpa allergimedicin, har insett efter mycket tjat att det kan omöjligt bara handla om förkylning.
 
Nu kanske jag kan köra järnet dom sista tre dagarna också! Det skulle vara underbart. Imorse när jag vaknade hade jag tänkt ge upp, ta mina bilder och sen äta lite glass. Nu finns inte dom tankarna längre!

5 st

ÅSIKTER

    Kategori: Liie, Tankar, Vardagen
    27 Jun 2012

Månadsprojekt!

Kategori: Liie, Tankar, Vardagen / 2012
Man måste ha en hobby, nu när min senaste hobby smyckestillverkning blev ett företag och heltidsjobb behöver jag något annat att slappna av med efter jobbet och blogga järnet om. Det finns tusen saker jag vill göra men att börja flera projekt samtidigt funkar ju inte alltid så bra så tänkte dela upp dem på olika månader.
 
Juni är FitnessFight-månaden då jag ska lära mig om träning, mat och hälsa. När juni är över har jag förhoppningsvis lite mer kunskaper om det så att det kan gå lite på automatik, medans jag sätter i gång ett nytt projekt i juli! Till vissa av sakerna behövs ju lite mer pengar än vad jag kanske har just nu, men någon gång så vill jag utföra alla mina planer!
 
VAD SKULLE VARA ROLIGAST ATT FÖLJA HÄR I BLOGGEN?
 
Att se hur mycket pengar man kan samla ihop på en månad på saker man samlat på sig med åren. Fota och lägga upp på bloggen/blocket/tradera. En tjäna-pengar-månad helt enkelt och kika över ekonomin och hittar massa roliga gratis- och rabatterbjudanden.
 
 
 
Att bygga en liten återvinningsstation här hemma med plats för ALLA olika saker som ska återvinnas. Just nu sorterar vi papper, glödlampor, batterier, och glasflaskor samt pantar men det finns ju så mycket mer man skulle kunna återvinna! Kika på hur mycket pengar det egentligen skiljer mellan ekologiska varor och vanliga. Ta reda på hur man sparar energi hemma och även testa på det.
 
 
 
Att baka kakor, tårtor, pajer, muffins en hel månad. Och bröd, något nyttigt bröd för att väga upp alla sötsaker. Lär ju lägga på mig allt jag tappat nu under FF menmen ;)
 
 
 
Att hitta på smarta lösningar till våran hall. Jag har stora planer för hallen, där ska det gå att trycka in och gömma undan mycket roligt.
 
 
 
Att äta och betygsätta glass haha. Stört men gott. Ben & Jerry's framförallt. Har bara ätit en någonsin för dom är ju svindyra. Får bli direkt efter lyxfällanmånaden ;)
 
 
 
Att riva ut, bygga nytt, måla om och göra den toppmodern! Utnyttja alla små utrymmen. Compact-camping-living!
 
 
 
Pappas förslag och det skrivs absolut upp på listan, även om det nog tar en hel månad bara att rita den. Det får bli över fler månader tror jag. Bygga ett litet hus att ha skotern i, trädgårdsredskap, cyklar och gräsklippare.
 
Eller något helt annat jag borde testa på? Förslag mottages gärna :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    26 Jun 2012

Regn och åska

Kategori: Vardagen / 2012
Så himla mysigt det varit idag, det har regnat otroliga mängder och åskat, så datorn har fått vara avstängd och det finns inget dåligt samvete för att man hållit sig inne hela dagen ♥ Hade jag inte varit rädd för att bli mer sjuk och att åskan skulle slå ner i mig hade jag tagit en löptur i regnet, det verkar så härligt!
 
Igårkväll städade jag hela huset, dammsög och torkade golven. Grymt härligt att vakna till ett nystädat hus! Idag har gått åt till pappersfix. Räkningar (betalda såklart!), kvitton, huspapper och andra viktiga papper ända från november 2011 och framåt sitter nu i sina pärmar. Jag skojar inte om det var en hög på 7 cm, osorterat. Tände lite ljus för extra mysfaktor.

4 st

ÅSIKTER

    Kategori: FitnessFighten
    24 Jun 2012

Tips #3 - Förberedelser

Kategori: FitnessFighten / 2012
Jag hatar ju att laga mat, bara att skära grönsaker blir jag på dåligt humör av (jo det är sant). Så för att jag ska klara av att få i mig 6 mål mat om dagen så måste måste måste jag förbereda. Att dra fram och skita ner skärbrädor 3-6 gånger om dagen ger förbannat dålig energi för mig, och alldeles för mycket disk, så därför laddar jag upp.
 
Det på bilden är lagomt mycket för att det ska räcka några dagar och tillräckligt lite för att det inte ska hinna bli dåligt. Är man extra lat kan man ju blanda allt i en stor skål, men jag tycker det är lite fräschare så här när det ska stå några dagar. För att slippa bruna äppelbitar pressar jag lite citron över dem, då håller de sig fina mycket längre!
 
Så, matlådor är grymt alltså. Men det kanske är en självklarhet för er? Jag och matlådor har inte riktigt gått ihop förut, glömde alltid bort dem.. Men nu går det bättre! Vi gör alltid extra mycket biffar också, i en storlek så att om jag tar två så vet jag att jag får i mig det jag ska enligt FF.
 
Middagen ikväll blir tonfisksallad med bulgur, grönsaker, ärtor, majs och kanske en äggvita. Träningen går inte alls, Jimmy fick hämta mig från promenaden jag var ute på idag, höll på att tuppa av.

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: FitnessFighten, Vardagen
    23 Jun 2012

Det går trögt nu

Kategori: FitnessFighten, Vardagen / 2012
Huvudet bultar och kroppen liksom småskakar, något jag inte alls borde känna eftersom jag var ju nykter igår. Vid två ville en av dem hem, så jag for dit för att hämta men vi blev alla kvar till fem imorse. Slocknade på en gång man kom hem i alla fall :) Soluppgången fick man se också.
 
FF-träningen har jag inte sett skymten av på 10 dagar, och det är tråkigt som fan men min kropp orkar inte. Efter igårnatt blev jag ännu mer förkyld också. Det har blivit två 80minuterspromenader i alla fall dessa 10 träningslösa dagar, och jag tänkte försöka ta mig ut på ytterligare en idag. Det vore hemskt att inte se någon skillnad om en vecka. Största skräcken just nu faktiskt, jag ville ju bevisa att det går.

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    22 Jun 2012

Glad midsommar!

Kategori: Vardagen / 2012
Midsommar -09
 
Jag är hemma och jobbar ikväll, det låter tragiskt jag vet, men det är det faktiskt inte ♥ Att göra vad man själv vill är inte tragiskt det minsta :) Iofs, hade jag inte haft FitnessFighten denna månad så hade jag inte valt jobb idag, utan hellre varit med resten av gänget. Men under omständigheterna är det skönast att sitta hemma ikväll, då kvällen för dem består av de tre saker jag mest av allt inte borde göra just nu. Äta massor av mat, dricka alkohol och bada. Jag satt med dom en stund i alla fall i solskenet, för dom är så mysiga. Men när maten kom fram då styrde jag hemåt.
 
Visste för övrigt inte att jag saknade coca cola. Det har inte varit något sug efter det alls, förrän idag när jag fick syn på en genomskinligt plastglad, bubblorna fastnade på väggen och det liksom sprakade ur glaset. DÅ kom det tillbaka. Luktade lite försiktigt på colan och grinade inombords, haha.
 
Nu tänkte jag äta en burk tonfisk och ett äpple, mellanmål! Middagen blir klockan ett inatt, så går det när man har störd dygnsrytm :) Hoppas ni har en fin midsommar!

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: FitnessFighten, Kläder, Träning
    21 Jun 2012

20% rabatt på sportamore.se, då blir det en jacka!

Kategori: FitnessFighten, Kläder, Träning / 2012
Med koden midsommar får du 20% rabatt på hela Sportamore.se's sortiment! Så fort Jimmy kikat klart om han ska ha något så köper jag denna jackan Röhnisch Active Zip Jacket! Har behövt en jacka i rätt material länge nu, och den här är till för högintensiv träning. 550 kr, nersatt till 249 minus 20% på det blir 199 kr. Fri frakt och fri retur. Man kan inte annat än älska Sportamore, där fyndar man alltid!

4 st

ÅSIKTER

    Kategori: Företagslivet
    20 Jun 2012

Produktbilder!

Kategori: Företagslivet / 2012
Att fixa nya produktbilder är inget man gör över sådär en kväll inte! Huvva. Men nu finns nya bilder i armbandskategorin i alla fall på www.dropsoflight.se! Lite onödig info om hur jag fixar och grejar med mina bilder:
 
Välja ut bilder. Jag har hundratals mappar på datorn där varje budskapssmycke jag någonsin sålt ligger i varsin mapp. Att gå igenom dem tar timmar.
 
Redigera. Eftersom jag inte har något jättebra ställe att fota (fönsterbrädan) så blir det mycket skuggor och totalt fel vitbalans ibland. Det måste rättas till så mycket det går och bilden ska ha helvit bakgrund.
 
Spara i stort format. Sedan sparar jag dem i PSDformat i 3000x3000px för att kunna fixa fram bilder till tryck om jag måste. Smart att göra detta på en gång när man ändå håller på, det gjorde jag inte när jag startade webshopen men man lär sig efter som!
 
Förminska bilderna. För att de inte ska ta tusen år att ladda dem i webshopen. Alla bilder ska antingen vara 1000x700 px eller 1000x1000px. Något jag själv bestämt för det ser så fint ut när alla bilder är i samma storlek. Lägga på min www-adress, på exakt samma ställe på varje bild (det också för att det ser fint och rent ut).
 
Spara och ladda upp. Det enklaste!
 
Känns bra att jag har kommit igång med det. Det har tagit hela kvällen att byta ut alla bilder bara i budskapsarmbandskategorin. Nytt är också att jag som sagt sparar dem i 1000px på bredden så nu kan man klicka upp och förstora så man ser smycket närmare, det känns mycket mer kundvänligt än att ha dem i 400px.
 
Vad tycks om www.DROPSOFLIGHT.se "loggan" på bilderna förresten? Hade lite svårt att bestämma mig för hur den skulle se ut. of:et fick bli i annan färg för att man ska se orden bättre. Jag själv skulle nog tro att företaget heter "dropso flight" om jag bara såg orden ihopsatta som man gör med en webadress! Något jag inte riktigt tänkte på när jag skickade in namnet... Trodde ju inte ens jag skulle få det namnet.
 
Nu ska vi se Prison Break! Jag vet, vi är himla efter ibland.. ;)

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: FitnessFighten, Kläder, Träning
    20 Jun 2012

30% rabatt på Röhnisch!

Kategori: FitnessFighten, Kläder, Träning / 2012
Nu kör Röhnisch rea på www.rohnisch.se, 30% rabatt på utvalda plagg, bland annat anti shake tights så kolla in rean och se om det finns något som passar :) Jag älskar ju som sagt mina Ellen anti shake! Linnet har jag med. Skitsugen på den mintgröna tröjan nu!

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: FitnessFighten
    20 Jun 2012

Fitnessfighten dag 20

Kategori: FitnessFighten / 2012
MÄTDAG! Jag har dock inte tränat på 6 dagar... Har försökt men så fort jag sätter igång så säger kroppen ifrån, kan inte ens göra tre armhävningar på knä och det är första övningen! Helt slut med andra ord, är kanske inte så frisk från förkylningen som jag trodde.... Men maten har jag skött så gott jag kan, tycker fortfarande att det är otroligt jättesvårt och kommer nog alltid att tycka.
 
Resultaten från dag 0-20 = -2,4 kg och -8 cm över naveln. Centimetrarna känns vill jag lova, kläderna sitter mycket bättre!! Känns dock väldigt pissigt att inte orka träna och att jag inte kan laga god mat, i dom mörkaste stunderna som dom senaste 6 dagarna glömmer jag bort varför jag gör det här och tänker att vad fan håller jag på med, lev istället kvinna! Så jag ser det numera bara som ett projekt jag ville testa på men som inte lyckades så bra som jag trodde. Det var det ju från början också, men jag ville verkligen få övernaturliga resultat av det. Man undrar ju lite vad siffrorna hade stått på om man varit frisk och tränat lika hårt som de första 13 dagarna.
 
Idag hoppas jag på att orka mig ut på en långpromenad i alla fall. Jag tänker inte ge upp, fortsätter med tonfisken, kesellan och äggen även om det inte är speciellt gott längre. Man får äta så mycket annat också, kyckling, fisk, kött men är man kass i köket så är man. Det är något jag är född med tror jag.
 
Så kör vi en passande bild till det. Framsteg är ju bättre än inget!

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Speciellt
    19 Jun 2012

Motörheadsnus!

Kategori: Speciellt / 2012

Inte för att jag är något vidare stort fan av varken snus eller Motörhead, men min sambo är! Frågade bloggvärldens största rockvetare Grimgoth var de kunde köpas då jag ville överraska Jimmy med en, och han trodde då att de skulle säljas på Sweden Rock. Och vaaaad dimper ner i brevlådan några dagar efter SRF är avslutad?! Jo en snusdosa till mig, från Grimgoth :) Nu fick vi ju veta efter att han kommit hem att de även säljs på nätet men det var ju superkul att få en present!! :D Tusen tack!!

 

Vill du veta var dessa säljs så kika HÄR, kolla sedan in kategorin det inlägget ligger i så finns annat roligt rockrelaterat man kan köpa :)

7 st

ÅSIKTER

    Kategori: Liie
    19 Jun 2012

Någon mer som råkat ut för kon??

Kategori: Liie / 2012


Jag dog lite när detta ploppade upp på rutan när jag skulle gå in i ett inlägg på min egen blogg, SÅ JÄVLA ROLIGT! Det här är riktig humor. Speciellt ordet "Igen". Hahahahah

Tack blogg.se för dagens roligaste!

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Sponsrat
    19 Jun 2012

Ledlampor sparar pengar!

Kategori: Sponsrat / 2012
Alla vet vi ju att LEDlampor sparar mer energi än vanliga glödlampor, men visst känns det krångligt att sätta sig in i det? Det tycker jag med.. Men jag VILL ju så himla gärna bli mer miljömedveten och spara energi, min största dröm är ju för tusan att bo i ett ekologiskt plusenergihus! Tycker det är dags att ta reda på mer. All information har jag hittat på ljustema.se som verkar vara en bra shop för ledlampor, med hela två års garanti även på ljuskällorna!

LEDLAMPOR DRAR CA 85% MINDRE ELENERGI ÄN GLÖDLAMPOR.
Det kan man spara ca 2000 kr på om året för en normalstor villa.

EN BRA LEDLAMPA SOM ÄR TÄND 10 TIMMAR OM DAGEN HÅLLER I 13 ÅR.
Jämfört med mina glödlampor här hemma som går sönder några gånger per år. 

I DET LÅNGA LOPPET TJÄNAR MAN MYCKET PÅ ATT KÖPA LEDLAMPOR.
De är dyrare än glödlampor men med tanke på livslängden blir det billigare i längden. Och tänk vad skönt att inte bry sig om att köpa nya lampor på flera flera år!

PÅ LJUSTEMA.SE FINNS BARA VARMVITA LEDLAMPOR!
De första ledlamporna som tillverkades hade ett jobbigt blått sken, men nu finns även varmvita så man får ett mer glödlampsliknande mysigt sken! Det blir dock ett vitare skapare ljus eftersom det är LED, men det kan ju vara fräscht! :)

Vad betyder alla nummer då? De vanligaste är väl E14 och E27, det är vad jag har mest av här hemma i alla fall. E14 betyder liten sockel, E27 betyder stor sockel. Så ledlampor passar förmodligen i de flesta av dina lampor som du redan har där hemma!

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: FitnessFighten, Speciellt, Träning, Vardagen
    18 Jun 2012

Bergsklättring!

Brorsan tog med mig ut på bergsklättring idag!! Han är en sån fin människa, ville tacka mig för att jag sa åt han att söka till Wipeout (som han ju sen vann!). Det blev en rejäl överraskning, då planen var att vi bara skulle gå ut på en promenad idag för att försöka få bort min förkylning. Så kommer han hit och säger att "Nu är det ju så här att vi ska inte gå på någon promenad, vi ska göra något annat.." Så jag fick en klättring i Skuleberget av honom och så hade han lagat mat a la FitnessFighten som vi åt när vi kom upp :) Finväder hade vi också!

Ingen av oss har klättrat förut så vi tog den enklaste leden, men jag kan definitivt tänka mig att ta en svårare någon gång framöver, skitkul att klättra ju! Tack älskade bror ♥

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: FitnessFighten
    18 Jun 2012

Adventure!

Kategori: FitnessFighten / 2012

Det känns bättre, det går framåt. Förkylningen börjar släppa och känner mig lite starkare. Och idag blev jag meddragen på ett överraskningsäventyr av min fina bror, ska ladda in bilderna sen så får ni se vad vi gjort :)

Dom här sjuka dagarna har inte varit lätta alls, jag har velat ge upp FF hela helgen och typ halvt om halvt gråtit mig igenom dagarna och ätit min jävla kesella och ägg var tredje timme. Att bara ligga framför tvn utan att få äta något gott det suger stenhårt. Igårkväll orkade jag inte mer så jag åt en halv Japp. Gnagde på den en halvtimme och njöt varenda sekund! Om jag fick ångest efteråt? Inte ett skit haha. Det var så himla värt det, sken som en sol resten av kvällen :)

Så nu är jag nästan back on track med fyra missade pass, ska strax köra FFpasset för dag 18 med lite lätt cardio bara såhär efter sjukdom. Vi räknar ner nu. 12 dagar kvar!!

Ps. Jag är glad att jag hittade FitnessFighten, annars hade jag kanske följt min första dröm om att träna stenhårt i SEX (!!!) månader. Det hade varit alldeles för plågsamt ;)

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    15 Jun 2012

Stor jävla suck

Kategori: Vardagen / 2012


Himla pigg och fräsch man känner sig alltså, tog en promenad idag på ca 600 meter för att posta så träffar jag mamma och hon frågar om jag varit ute och sprungit haha. Förmodligen var jag alldeles röd och svettig, trots att jag gått väldigt långsamt. Tårarna rann pga motvind och solljus rätt i ögonen, trots att jag hade solglasögon. Osminkad och håret uppsatt i en hemsk tofs, trots att jag försökte få det bra. Andas genom munnen som en annan flugfångare, för i näsan är det stopp. Så ja, så mår jag idag. Det blir ingen träning idag heller.

Solen skiner och det är stadsfest i stan, den har jag inte varit på på några år nu då Metaltown har lockat bra mycket mer. Idag hade jag gärna vart på Metaltown, men naj. Ingen stadsfest blir det heller, får ändå inte dricka något eller äta några varma chips på tivolit. Kassa artister är det också. Förutom Lillasyster som är lite halvhårda, men det lär ju inte bli något direkt drag i den här staden. Dessutom har jag redan sett dem. Negativ? Va? Jag? Haha. Låt mig bara bli frisk så jag kan träna blir jag lycklig igen! :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: FitnessFighten
    14 Jun 2012

Helt bortblåst

Kategori: FitnessFighten / 2012
.............................................................Peppen från igår när finalisterna kom upp har varit helt bortblåst hela dagen. Vaknade upp alldeles snorig och tänkte att jag tränar ikväll. Har nyss kört konditionen men ger upp, för där kom halsontet. Får finna mig i att det inte blir någon träning idag. Jag som ville köra varenda pass, fuckfuckfuck. Jag går nog fan och lägger mig.

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: FitnessFighten
    14 Jun 2012

Tips #2 - Naturella produkter + egna smaksättare

Kategori: FitnessFighten / 2012
Istället för att köpa t.ex smaksatt yoghurt, köp naturell och smaksätt själv! Det är alltid massor av tillsatt socker i smaksatta yoghurtar, och man kan få lika god smak själv med hjälp av andra naturliga produkter som frukter, bär, kanel, vaniljpulver mm.

Det finns ett ekologiskt vaniljpulver som får naturell yoghurt att smaka vaniljyoghurt, EkoVital vaniljpulver. Utan socker, konserveringsmedel och färgämnen. Finns att köpa på min favoritshop Bodystore, direktlänk till pulvret! Det gör himla skillnad, och jag har även smaksatt kesella med den, blir helt klart bättre smak, tar bort lite av det sura :)

(Förväxla nu inte vaniljpulver med vaniljsocker, det är INTE samma sak!)

4 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    13 Jun 2012

Det blir inte alltid som man tänkt

Kategori: Vardagen / 2012
Jag gick upp i tid idag för att få massa tvättat. Så stänger dom av vattnet vid 10, utan förvarning! Och när det sätts igång igen så är det brunt, lika brunt som coca cola. Det börjar bli mindre och mindre nu men inget man vill dricka precis. Så jag har inte tvättat något, inte kört nån diskmaskin, inte druckit en droppe vatten och inte lagat någon mat. Tur jag hade fisk kvar sen igår! Idag blir det tonfisk till middag och en stor sallad kanske då.

Helst av allt vill jag bara ut och springa. Dom har nyss presenterat maj månads finalister i FitnessFighten, och ojoj vad inspirerande! Kolla här vilka förvandlingar. Där vill jag vara om en månad. Men springer jag nu då kan jag inte duscha sen... Fräschigt värre.

Jaja, ikväll klockan 9 går Fool's Gold på kanal 5, en skattjaktsfilm i komediform. Komedier brukar inte vara något för mig men den här har precis så pass dåliga skämt att det är roligt! Får väl slöa till den istället.

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: FitnessFighten
    13 Jun 2012

Rödspätta

Kategori: FitnessFighten / 2012

Lunch. Mycket gott med något annat än köttfärssås, biff och tonfisk. Men jag är för lat för att koka potatis, så jag tog morötter istället till rödspättan. Tänkte lite som så, att sånt som växer i marken som sånt som växer i marken.. Så jämförde jag näringsvärdet på de båda. Om det är godkänt att byta ut så eller inte, ingen aning, jag jämförde bara tabeller och tog så jag fick i mig lika mycket kalorier och kolhydrater som om jag tagit en potatis :)

Såsen är på lättkesella, den godaste av allt jag gjort med kesella hittills faktiskt. Dill, svartpeppar, citronpeppar... Ja det var nog allt. Och mamma, lite stolt blir du väl allt, jag har panerat fisken själv! Med egengjord panering! Som ni vet så avskyr jag att laga mat, det måste vara det tråkigaste och mest ointressanta man kan göra. Jimmy lagar normalt all mat här hemma, annars blir det ingen mat. Men nu när jag kör FF måste jag ha koll, så då är det bara att ställa sig vid spisen...

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: FitnessFighten
    13 Jun 2012

Get comfortable

Kategori: FitnessFighten / 2012
Vart vaken sen 6, fyfan. Jag är sjukligt trött, men träning står på schemat. Tänkte köra typ NU och sen ha resten av dagen fri till jobb. Om jag orkar hålla mig vaken dvs. Mår grymt illa också, varje gång jag går upp innan 9 så slår illamåendet till... Ignorera och kör eller? Japp.

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: FitnessFighten
    12 Jun 2012

Svettapa!

Kategori: FitnessFighten / 2012

Tog en springtur, ville se om konditionen förbättrats något. 7.5 km på 55 minuter, innan FitnessFighten tog det 62! Känns bra även om jag höll på å gå åt. Solen brände dessutom bort svetten, så varmt det var det. Och jag tog med mig jackan, smartass. Har nyss ätit och ska vänta en liten stund sen kör jag dagens FFpass också, men är lite orolig, dagens nya övning är armhävningar..!

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: FitnessFighten
    12 Jun 2012

Tips #1 - Svårt att se målet?

Kategori: FitnessFighten / 2012

Jag är sån som vill att allt ska hända på en gång. Jag vill helst vara klar med mitt träningspass innan jag börjat. Att tänka att nu har jag en hel timme framför mig med massa tunga saker att lyfta och att springa så pass fort att jag inte kan prata 2x10 minuter, det blir för jobbigt att tänka på. Så jag sätter upp delmål. På mitt entimmespass har jag 5 stycken!!

Likaså när jag är ute och springer min runda. När jag kommit en fjärdedel på vägen så tänker jag inte att jag har tre fjärdedelar kvar, utan likamycket kvar till hälften. Det känns mycket mer positivt, för när jag kommit till hälften, ja då kommer jag bara närmare och närmare hem ju mer jag springer!

Eller som FitnessFighten, vi är på dag 12 nu. Bara tre dagar kvar till hälften ju, jippii! Sen är vi närmare mål än start :) Positivt tänkande. Inte att vi har 18 dagar kvar, det känns alldeles för tungt. Så jag ser fram emot att komma halvvägs, och sedan till dag 20 då vi får kolla reslultat igen, sen är vi så nära mål att det går av bara farten!

Så, vad jag vill komma fram till, sätt delmål på saker du vill nå, det mår man bättre av och är ett säkrare sätt att lyckas! Eller tänk annorlunda, tänk positivt.

4 st

ÅSIKTER

    Kategori: FitnessFighten
    11 Jun 2012

Dag 11 FitnessFighten

Kategori: FitnessFighten / 2012
 
Igår var det dag 10, och det betyder mät- och vägdag! -1.6 kg och -4 cm över naveln -1 cm över låren. På tio dagar, det är jag totalt nöjd med! Speciellt när dom säger att de största förändringarna händer under dag 10-20, har man inte tappat något alls de 10 första dagarna så ska man inte vara orolig.
 
Men idag har kroppen ont, ojoj vad det värker... Har lite svårt att se framför mig hur den ska klara 20 dagar till utan vila. Ögonen är grymt trötta också, ändå har jag sovit 9 timmar, eller ja, till och från i alla fall. Men det SKA gå, det är ju nu det kommer hända saker, MEN BARA OM MAN KÄMPAR FÖR DOM!
 
Har jag nyss ätit frukost och ska vänta två timmar tills jag kan träna. Får göra vad jag kan helt enkelt. Att om 10 dagar se tillbaka och känna att jag kunde gjort mer, det finns inte! 10 dagar går fort, om man inte tänker så mycket.

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    10 Jun 2012

Nytt är inte alltid bra..

Kategori: Vardagen / 2012
Jag ångrar väldigt att jag ställde upp på att testa nya bloggverktyget, helt fucked up ju. Jävligt svårt att hitta lite äldre kommentarer bland annat och det har inte gått att komma åt bloggen på hela kvällen, bara error. Och kan fortfarande inte köra med Explorer. Kategorierna kanske inte funkar allihopa då det blev knas med dem också vid flytten, men jag orkar inte ordna det. Kanske sen när allt är klart, vill inte jobba i onödan. Och maaaassa spamkommentarer på engelska väller det in, har aldrig någonsin hänt förut. Har tryckt mycket på feedback-knappen i alla fall under dom här dagarna och slängt iväg hur många små meddelanden som helst, så jag hoppas det är fler som gjort det så det blir nån ordning på stället. Nu ska jag sova! Imorgon är ny vecka och ytterligare en dag närmare 1 juli!

4 st

ÅSIKTER

    Kategori: FitnessFighten, Kläder, Träning
    09 Jun 2012

Byxor från Better Bodies!

Kategori: FitnessFighten, Kläder, Träning / 2012
 
Bästa mysbyxorna ever, från Better Bodies via Bodystore.se och dom hittas här Womens Relaxed Fit Pant. Jag måste visa dom nu innan dom blir för stora för mig ;) Har haft dessa på mig varenda kväll i över en månad nu, helgrymma är dom. Som längst har jag haft dom i en vecka utan att tvätta, och inte märkt av minsta lilla häng någonstans ens då. Billigare byxor brukar ju som ni kanske märkt töjas ut efter bara några timmar, det är ju inte snyggt alls. Men dom här håller formen!
 
En sak är säker, jag kommer aldrig mer köpa ett par mysbyxor från någon random mainstreamaffär igen! Ibland är det faktiskt bättre kvalitet i det som kostar mer. Finns med blåa och rosa detaljer också. Och med matchande toppar och linnen. Jag kan surfa runt hur länge som helst på Bodystore... :)

5 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kläder
    09 Jun 2012

Här shoppar jag!

Kategori: Kläder / 2012
Tänkte ha en liten länkbank här till ställen jag shoppar på, eller bara tycker är bra webshopar av olika anledningar.
 
KLÄDER & SKOR
 
ellos.se
protecty.se
TRÄNING
 
 
SKÖNHET
 
PRYLAR
 
 
TILL FÖRETAGET
 
trycksakstorget.se 

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: FitnessFighten
    09 Jun 2012

Ny dag, nya tag!

Kategori: FitnessFighten / 2012
Nu kööör vi!

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    09 Jun 2012

Bloggar från nya temat!

Kategori: Vardagen / 2012
Krångligt men roligt att blogga från det nya bloggverktyget! Hälften funkar ju såklart inte i explorer så jag sitter i firefox, men det går det med. Ikväll har jag hängt i båthamnen med brorsan och annat härligt folk, dom åt kebab, tryckte i sig ostkrokar och drack öl och breezers. Själv satt jag där med min kesella och frysta hallon... Piffigt värre! I juli hoppas jag vi kan styra upp en riktig jävla fest! För nej, jag ger inte upp så lätt. Idag var en tung dag men den slutade bra. Dumt att ge upp när man redan kämpat 8 dagar, har ju bara 22 dagar kvar nu!
 
Hej baja päron, om en månad ses vi igen!

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: FitnessFighten
    08 Jun 2012

Idag tar det emot

Kategori: FitnessFighten / 2012
Fyfan. Körde ju två FFpass igår, det känns idag, precis som dom sa att det skulle göra. Man ska bara köra ett sånt om dagen har jag fått veta nu och det kommer jag hålla mig till. Annars så känns det som en pissig dag i övrigt också. Skippade shopping i Birsta pga att det är så krångligt med maten när man är borta. Jag har nog med problem med maten hemma, det känns som att jag inte gör annat än tittar på recept, försöker förstå dem, lagar mat, äter mat, diskar och städar undan mat, för att sedan plocka fram allt igen nästa dag. Men det är väl så det ska vara om man vill ha resultat.. Men så här kommer jag inte leva efter juni är slut, det är helt säkert. Idag smakar dessutom delar av min musli mögel. Jävligt nice. Jävligt nära på att ge upp nu faktiskt. Jag spyr snart på kesella och äggvitor.

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Företagslivet
    07 Jun 2012

Mina nya namnetiketter :)

Kategori: Företagslivet / 2012

De kom i tisdags, mina nya fina adressetiketter från namnetiketter.com som jag skrev om här! Lika snabb leverans denna gång. 1056 stycken blev det, så nu har jag så det räcker ett tag! Planen är att ha gjort av med hälften till nyår, får se hur det går ;) Kanske lite överdrivet mål men vi chansar och hoppas, jag har ju trots allt mitt företag på heltid nu.

Nu väntar jag bara på att webshopen ska byta design och på mina visitkort, sen är jag redo att kicka igång!

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: FitnessFighten
    07 Jun 2012

Frukost efter träningen!

Kategori: FitnessFighten / 2012

Så här ser min frukost ut för det mesta varje dag! 3 dl lättyoghurt 0,5%, lite frysta (tinade såklart) hallon i för att få lite smak, 1,5 dl Pauluns musli med äpple och kanelsmak, två äggvitor, gurka, tomat och paprika och massa vatten. Tar ASLÅNG tid att äta, jag är inte van att äta så mycket och att man måste tugga så förbannat ;)

Det är en bra måltid det här, den enda jag längtar till om dagarna. Tycker fortfarande det är svårt med resten av maten... Vi gjorde biff igår men den blev lite smaklös, helst ska vi inte äta salt heller om jag fattat det rätt. Tänkte att jag skulle fuska och ha lite lingonsylt till men efter en snabb titt på förpackningen så var det uteslutet direkt, 40% av burken är socker! Det tänker jag då inte äta nu när jag är med och tävlar i alla fall.

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: FitnessFighten
    07 Jun 2012

Hard Work

Kategori: FitnessFighten / 2012


Idag blir det två pass eftersom jag inte körde något igår. Första passet börjar NU!

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    06 Jun 2012

Lite för mycket träning här?

Kategori: Vardagen / 2012

En gammal bild, så vill jag se ut igen! Men jag börjar tycka att det är mest träninginlägg på bloggen nu, och att det kanske är lite för mycket ibland. Det är ju såklart för att det är det som gäller den här månaden, så vet inte riktigt vad jag ska skriva om annars. Har glömt bort vad jag brukade skriva om innan... Påminn mig gärna. Eller är träningsinläggen bra?

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: FitnessFighten
    06 Jun 2012

Beställt från Beachandmotion!

Kategori: FitnessFighten / 2012

Eftersom jag nyss fått veta att Röhnischbyxorna jag ville köpa från Beachandmotion för mitt presentkort jag vann hos Anna inte kommer komma in igen i Small så köpte jag lite redskap istället, och allt blev exakt 500 kr så behöver inte betala någonting :)

- Mattan är ett måste nu när jag tränar hemma, det funkar verkligen inte att ligga på en handduk, man bara glider runt! Mattan är 5 mm tjock, det måste väl räcka?

- Hopprepet blir kanon när jag ska köra 10 minuter kondition mellan styrkan. Att springa fram och tillbaka genom hela källaren funkar också, men kan vara kul med variation :)

- Vattenflaskan ser till att jag får i mig minst en halvliter vatten, får fylla på den fyra gånger för att få i mig allt jag ska.

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: FitnessFighten, Kläder, Träning
    05 Jun 2012

Nike Lunarswift +4

Kategori: FitnessFighten, Kläder, Träning / 2012

Gick asfort att få hem skorna jag beställde från Sportamore.se, och här är första paret av tre! Nike Lunarswift +4. Har sprungit i dem flera gånger nu och dom är grymt sköna, får inte skavsår eller blåsor någonstans.

Just nu har Sportamore 25% rabatt på Nike, Adidas och Pumaprodukter, så in och fynda om du är/vill bli träningsfreak som jag tydligen blivit ;) Fri frakt och fria returer!

Mina skor finns här och jag tog 37,5 och jag har normalt 37, men sitter som gjutet ändå. Dessutom passar dom skitbra till mina lysgula Ellen Anti shake tights från Röhnisch! Finns också Sportamore.

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: FitnessFighten
    05 Jun 2012

För en halvtimme sedan

Kategori: FitnessFighten / 2012

Jag skulle ju inte köra något FFpass idag hade jag ju bestämt, så att jag inte blir mer sjuk, så jag gick en promenad på 7.5 km imorse. Fick sedan för mig att det kanske bara handlade om "morgonnästäppa" så bestämde mig för att köra FFkonditionen och fick jag inte ont i halsen av det skulle jag köra hela. Inget halsont så här sitter jag nu, tränad för andra gången idag! Fin känsla det. Rekommenderas starkt.

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kläder
    05 Jun 2012

100 kr rabatt på Nelly.com!

Kategori: Kläder / 2012

Handla för 500 kr på Nelly.com så får du 100 kr i rabatt plus fri frakt!
Ange koden SVERIGE i kassan. Gäller idag och imorgon.

Hade jag haft pengar till kläder så hade jag köpt den gröna tröja på studs!

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: FitnessFighten
    05 Jun 2012

Förkyyyyld

Kategori: FitnessFighten / 2012

Alldeles tjock i näsan. Förkyld har jag varit hela tiden men jag har inte riktigt orkat låta det stå i vägen. Men nu får jag ta och tagga ner när det brutit ut rejält... Blir en långsam långpromenad idag istället för FFpasset. Bättre än att bara sitta på soffan i alla fall ;)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Blandat
    04 Jun 2012

Smarta bäddsoffor!

Kategori: Tips - Blandat / 2012

Vi har varit på jakt efter en ny soffa länge till vardagsrummet, och snubblade över denna bäddsoffan nyss i allt letande! Så himla bra med förvaringen i armstöd och under soffan. Älskar smarta saker extremt mycket. Fler borde göra lönnfack i soffor, gärna så pass stora att man kan gömma en tjockare bäddmadrass också!

Nu är den här för liten för oss och vi ska ju ha en vanlig soffa i svart/grått, men ändå. Ville bara visa. Soffan kommer från Sweef och där finns fler smarta soffor :) Har du tips på någon annan smart soffa?

Den här var tuff också, tänk att ha den i vitt mitt på gården en solig dag!

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Jag vann
    04 Jun 2012

Ibland vet man bara att man vinner

Kategori: Jag vann / 2012

Fint paket från Sebamed, jag vann en tävling på deras hemsida :) När jag skrev motiveringen tänkte jag bara, vinner jag inte på detta så är det något fel. Så vann jag. Gillar när man ska motivera med max 25 ord eller liknande, då är det lättsamt och bra. Tack Sebamed!

Smörjde in fötterna och benen med Revitalizing Foot & Leg Cream efter träningen idag och det är precis vad jag behöver nu, de värker verkligen! Krämen luktar fräscht mintaktigt och svalkar fint.

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: FitnessFighten
    04 Jun 2012

FitnessFighten dag 4

Kategori: FitnessFighten / 2012

Att träna varje dag känns fan grymt, när det väl är gjort ;) Dagens pass är nu över och frukosten äten. Det svåraste för mig är att komma upp i tid, 9 är som det tidigaste jag kan ta mig upp tror jag. Det går verkligen inte innan det. Men då blir middagen också vid 9 och det känns helkonstigt men det är så det ska vara, har frågat. Mat var tredje timme och inget annat.

Nu är jag snart redo för allt som ska göras idag! Igår vällde det in beställningar, de flesta va studentpresenter så jag måste sätta fart nu, när folket är ute i sista minuten ;)

7 st

ÅSIKTER
   Kesella

    Kategori: FitnessFighten
    03 Jun 2012

Kesella

Kategori: FitnessFighten / 2012
Det är mycket kesella nu. Kesella med kanel och äppelbitar mest. Massor av kanel. Gillar inte alls kesellasmaken, men man vänjer sig väl. Har försökt mig på att göra egen Fresh Island dipp genom att krydda själv, påsarna innehåller ju massor av E-nummer och socker, och socker det ska jag inte äta alls den här månaden. Inte ens sötningsmedel ska man äta så man får läsa noga på alla förpackningar.

Dippen blev väl sådär, lite mer åt tacohållet kanske. Det duger dock, bättre än naturell kesella. Så dippar jag med morötter och gurka :) Men att äta exakt var tredje timme är svårt, man måste planera hela dagen runt maten. Nu ska jag ställa mig i köket och skära grönsaker och lägga i förvaringsburkar så jag slipper dynga ner skärbräda tre gånger om dagen, blir svinigt mycket disk, jag städar köket flera gånger om dagen!! Så kan man ju inte hålla på.

GE MIG NÅT GOTT TIPS PÅ VAD JAG KAN BLANDA KESELLA MED? Vi har fått säkert 100 tips från FitnessFightens matcoach men jag vill ha fler.

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: FitnessFighten
    02 Jun 2012

Keep on going

Kategori: FitnessFighten / 2012

Dag två. Dyngförkyld och huvudet sprängs snart, och jag klev nyss upp. Hur kunde jag tro att jag skulle få vara frisk? Det blir ingen kondition för mig men jag tänkte försöka mig på styrkan i alla fall. Lite måste vara bättre än inget!

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: FitnessFighten
    01 Jun 2012

Halva dagen kvar!

Kategori: FitnessFighten / 2012

Dagens ordrar är nu gjorda och skickade, jag har nyss fått i mig lunch (!) enligt matschemat och nu blir det en rejäl städning av köket, för ikväll ska jag FÖRBEREDA! Det blir matlagning och test av nya konstiga recept. Jag har till exempel fått i mig bulgur idag, vad tusan är det liksom. Men det gick ju bra, smakade som ris och ska tydligen vara nyttigare. Fullkorn valde jag också till och med. Det blir mer bulgur framöver.

Efter städningen tänkte jag ta mig en promenad. Solen skiner men det är svinigt nästan vinterkallt i luften, så det blir nog halsduk på, hur dumt det än ser ut i juni och solsken. Vid 6 ska jag äta mellanmål och middagen blir inte förrän 9 och om jag är vaken vid 12 så är det kvällsmat som gäller. Måste ta och maila och höra om det verkligen ska vara så ;)


Såhär röd och glad och nöjd kan man se ut efter första FFpasset!

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: FitnessFighten
    01 Jun 2012

Time to wake up!

Kategori: FitnessFighten / 2012


Dröm och planera inte bort hela livet, vakna och utför alla drömmar och planer också! Något jag insett först nu för inte så länge sen att man måste göra. IT FEELS GOOOOOD! Precis som mitt första FFträningspass! Grymt svettigt.

7 st

ÅSIKTER

    Kategori: FitnessFighten
    01 Jun 2012

Mina före-bilder, nu kööör vi!

Kategori: FitnessFighten / 2012

Ja här kom dom ändå, det är bra pepp för mig. Varför jag tycker dom är pinsamma? Nej jag har inte blivit överviktig, det vet jag. Jag vet att det är absolut okej att se ut så här, man får se ut precis som man vill! Och jag vill se ut så här. Det jag skäms över är att jag gått från det till det här på tre år utan att inte riktigt märka det. Fredagsmys varje dag och att tro att man kan äta vad man vill utan att det händer något, det sätter sina spår, sakta men säkert. Jag tycker inte att jag passar i den här formen. Det tycker inte mina kläder heller.

Mina mål som jag vill ha uppnådda i slutet av juni är:

- Minskad stress på dagarna och att jag kan sova bättre på nätterna.
- Att "rundheten" minskat så det syns, både lite här och där.
- Att jag lärt mig laga nyttig och god mat och inte längre tycker matlagning är svintråkigt.
- Hoppas på en synlig muskel nånstans, det stora målet längre fram är ju att bli riktigt fit!

Nu ska jag köra mitt första FFpass, och allt jag ska göra är nytt för mig. Det är tur det finns tydliga instruktioner med bilder och videos. Jag tror det här kommer gå vägen!