VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Jag vann
    04 Jun 2012

Ibland vet man bara att man vinner

Kategori: Jag vann / 2012

Fint paket från Sebamed, jag vann en tävling på deras hemsida :) När jag skrev motiveringen tänkte jag bara, vinner jag inte på detta så är det något fel. Så vann jag. Gillar när man ska motivera med max 25 ord eller liknande, då är det lättsamt och bra. Tack Sebamed!

Smörjde in fötterna och benen med Revitalizing Foot & Leg Cream efter träningen idag och det är precis vad jag behöver nu, de värker verkligen! Krämen luktar fräscht mintaktigt och svalkar fint.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?