VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Speciellt
    19 Jun 2012

Motörheadsnus!

Kategori: Speciellt / 2012

Inte för att jag är något vidare stort fan av varken snus eller Motörhead, men min sambo är! Frågade bloggvärldens största rockvetare Grimgoth var de kunde köpas då jag ville överraska Jimmy med en, och han trodde då att de skulle säljas på Sweden Rock. Och vaaaad dimper ner i brevlådan några dagar efter SRF är avslutad?! Jo en snusdosa till mig, från Grimgoth :) Nu fick vi ju veta efter att han kommit hem att de även säljs på nätet men det var ju superkul att få en present!! :D Tusen tack!!

 

Vill du veta var dessa säljs så kika HÄR, kolla sedan in kategorin det inlägget ligger i så finns annat roligt rockrelaterat man kan köpa :)


DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Grimgoth
20 Jun 2012 - 14:22
............................................................................................................................................................................................................

Fan vilken grym bild det vart, hoppas han gillar snuset med.
Personligen tyckte jag det smakade som vilken grov sort som helst.

Tack också för länkar och omnämnade.
"bloggvärldens största rockvetare" - oj, vilken komplimang!!

Och visst hade det varit roligare om det stog "Killed by death" på locket med? :)

Rock On!

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?