VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Få ut mer av din tid
    18 Mar 2012

21 sätt att spara tid och få mer motivation

Kategori: Få ut mer av din tid / 2012
Imorgon måndag kommer det första inlägget upp om hur du kan spara tid och få mer motivation till saker. Och dom nästkommande 20 dagarna efter det dyker ett nytt inlägg upp, varje dag! Läs och se om det är något som passar dig och gör det det så passa på att göra dagens uppgift som står med, ett enkelt sätt att få något gjort :) Jag kommer också göra dessa uppgifter, vissa har jag gjort i förväg för att kunna ta en bra bild till inlägget, men några kommer jag också göra den dagen. Har du inte tid att göra dem nu så gör dem en annan dag, tipsen kommer finnas i kategorin "FÅ UT MER AV DIN TID" så det är bara att gå tillbaka när som helst och ta del av inspirationen.

Vissa av inläggen kommer motsäga varandra, men det är bara bra för då får man testa på två sätt att göra samma sak. Så har man två sätt i huvudet sedan när en liknande uppgift dyker upp i livet, då kan man välja hur man vill utföra den efter hur man känner just då.

Kommentera mer än gärna vad du tycker om tipsen varje dag!
Om du kan använda dem och vad du gjort osv. Har du egna idéer som passar inlägget så skriv dem gärna i en kommentar, jag (och säkert andra med) behöver alltid nya tips, vad det än gäller egentligen :) Är du extra ambitiös kan du ju alltid göra egna inlägg om hur det går och länka dem här så jag får se!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?