VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Få ut mer av din tid
    31 Mar 2012

Du har tid att träna, jag kan nästan lova det!

Kategori: Få ut mer av din tid / 2012
TILLHÖR DU DEM SOM INTE HAR TID ATT TRÄNA? Det är bara vad du tror isåfall. Det du menar när du säger att du inte har tid att träna är att du inte vill träna, eller hur? Erkänn! Den där timmen framför tvn kunde lätt ha spenderats på en träningscykel, ute i naturen eller på ett gym och det vet du, du är bara lat. Precis som jag!

Om du verkligen VILL träna så hittar du tid för det, precis som du hittar tid till att titta på ditt favoritprogram på tvn. Du måste bara prioritera. En halvtimme eller timme till träning är ganska lätt att trolla fram, och du kommer må skitbra efteråt.

DAGENS UPPGIFT: Hitta en tid idag där du kan göra något ansträngande, även om det bara är något så enkelt som att gå ut på en snabb promenad i en halvtimme. Tänk inte på att du blir svettig och måste duscha efteråt, duscha skulle du ändå ha gjort idag i vilket fall så det är lika bra att få det gjort.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Patrik
31 Mar 2012 - 09:48
............................................................................................................................................................................................................

Stämmer riktigt bra det där också :) Tid till träning går alltid att hitta... Fast en del kanske tänker så mycket på träningen och lägger tiden på att tänka och planera så det blir inget över till den riktiga träningen. En annan grej är väl om man måste ta sig någonstans, en halvtimme i bil, en kvart att byta om, en timme att träna, en kvart att byta om, en halvtimme i bil osv. Då har det gått bort en massa tid. Är väl därför jag brukar springa eller ta en promenad... är ju bara att knyta skorna och gå utanför dörren så är man igång. Då hinner man få motion på den tiden man annars skulle ha suttit i bilen...86400 sekunder har man per dygn... en del slösar bort dem och andra investerar tiden i något riktigt bra som ger tid, hälsa och god ekonomi tillbaka.

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?