VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    07 Mar 2012

Elsas värld

Kategori: Vardagen / 2012

Började kika på Elsas värld en natt för några veckor sedan. Dom första avsnitten kändes lite som att man borde ha haft en skämskudde men sen tycker jag det gick bättre och bättre utan haha. Blev ett avsnitt idag också eftersom huvudvärken vägrar släppa. Och ostkrokar med gaffeln såklart.

Annars så har jag skrivit klart ca 15 stycken motivations och tidssparande inlägg! Har kanske 10 kvar eller nåt, så behöver jag bilder till alla annars blir det trist. Så de kommer väl börja komma upp nån gång nästa vecka kan jag tänka mig, en varje morgon.

Ps. Glöm inte att tävla om nagellacken!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Matilda Tilly (:
08 Mar 2012 - 23:43
............................................................................................................................................................................................................

Kan inte du ha en tävling från din webshop? Har nämligen hittat världens snyggaste örhänge, men får inte och kan inte handla online :(

2
► kaffehörnan
09 Mar 2012 - 13:58
............................................................................................................................................................................................................

Har ej sett de, får nog göra de

Ha en fin helg

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?