VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Få ut mer av din tid
    25 Mar 2012

Flytta saker när du ska flytta dig själv!

Kategori: Få ut mer av din tid / 2012
HAR DU MASSOR MED SKITIGA KOPPAR PÅ SKRIVBORDET? Jag vet hur det är, tro mig! Jag äter alltid frukost och lunch vid datorn, ibland även middag om jag är ensam. Så vill jag väldigt gärna ha något att dricka om jag ska sitta här länge. Det blir då väldigt fort en hög med disk i ett outnyttjat hörn på skrivbordet. Något jag försökt göra åt det eftersom jag sällan vill gå upp med disken på en gång när jag ätit klart (är alltid för inne i det jag läser) är att plocka med mig disk när jag ändå ska in i köket av någon annan anledning. Likaså om jag ska in på toa så ser jag mig omkring, ligger det nån hårborste eller hudkräm som inte ska vara på skrivbordet så tar jag med mig dem när jag ändå går. Smart va? Det tar bara några sekunder att se sig omkring och plocka upp något. Så sparar du tid genom att inte springa överallt i onöndan.

DAGENS UPPGIFT: Testa detta en hel dag. Blev det någon skillnad?

VARFÖR SKRIVER JAG DET HÄR? Haka på du också och få saker gjorda!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Madde
25 Mar 2012 - 11:46
............................................................................................................................................................................................................

Haha herregud vad träffad man känner sig av dina inlägg! Speciellt det här. Det är ett problem jag kämpar med dagligen, vissa dagar är jag duktigare men andra dagar tittar jag på glaset och går därifrån. Höjden av lathet! Jag har alltid glas med mig vid sängen på natten så efter några nätter är nattduksbordet fullt med glas....fullkomligt onödigt eftersom det inte är ansträngande att ta med sig glaset när man kliver upp. Skärpning på mig!

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?