VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Få ut mer av din tid
    30 Mar 2012

Gör en sak i taget och gör den klar!

Kategori: Få ut mer av din tid / 2012

SVÅRT ATT HÅLLA DIG TILL EN SAK I TAGET? Jag brukade ibland börja med flera olika beställningar samtidigt, vilket resulterade i att jag hade massa ofärdiga jobb i slutet av dagen, istället för att ha några helt klara som kunde skickas iväg. Det ger himla dålig energi att inte få bli klar, man blir grymt stressad. Det har jag slutat med nu och gör en beställning i taget och packar den när den är klar, vilket även minskar risken för att smyckena hamnar i fel kuvert.

Så när jag städar försöker jag alltid göra klart rummet jag är i i alla fall, även om det blir tråkigt. Jag tycker inte att ett halvstädat rum är speciellt mycket mysigare än ett helstökigt rum, så om jag inte städar klart så kunde jag lika gärna ha struntat i att städa överhuvudtaget, för det gör inte någon skillnad för mig om det inte är helt rent.

DAGENS UPPGIFT: Ge inte upp när något blir tråkigt. Fortsätt så mår du bra när det är klart!


DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Alice
30 Mar 2012 - 11:24
............................................................................................................................................................................................................

Utan tvekan dagens bästa inlägg so far.

2
► Grimgoth
30 Mar 2012 - 11:54
............................................................................................................................................................................................................

Detta känns igen, när allt bara hopar i hop sig och man tappar lusten, men sen vet man att känslan när man är klar är otroligt skön.Där passar också ditt andra tips in "motivera dig själv med en belöning" in.Tipsa btw om dig/blogg och detta som du kör nu i min, kommer under dagen/kvällen.Keep it up!

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?