VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Få ut mer av din tid
    20 Mar 2012

Gör tråkiga saker roligare!

Kategori: Få ut mer av din tid / 2012

TRAGGLAR DU PÅ MED UPPSATSEN PÅ EN STEL BÄNK UNDER LYSRÖRSBELYSNING? Nu går jag inte i skolan men kan tänka mig att det inte är så mysigt att sitta och skriva under de förhållandena. Inte heller är det mysigt att göra bokföring på det sättet, det är en sak jag vet. Därför tänker jag alltid lite ljus om det är kväll, spelar bra musik och har något gott att äta på eller dricka vid mig då jag jobbar, och ett stort plus är om man har rent och fint också. Man blir faktiskt liiite mer motiverad när man får det mysigt omkring sig när man ska göra tråkiga saker.


[JAG TRIVS ALLRA BÄST PÅ MITT NYSTÄDADE KONTOR MED FÄRGGLATT GODIS!]


DAGENS UPPGIFT: Införskaffa det du behöver till kvällens pluggande/jobb. Sätt dig där du trivs bäst, även om det är i soffan under en filt. Gör det som ska göras samtidigt som du myser med lite godis. Kanske inte är något man bör göra varje dag men ibland!

VARFÖR SKRIVER JAG DET HÄR? Haka på du också och få saker gjorda!


DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Patrik
20 Mar 2012 - 10:00
............................................................................................................................................................................................................

Bra tips! Det där är något som jag måste bli bättre på för ofta har jag ett så rörigt och trist ställe att jobba vid så arbetsplatsen blir en distraktion och så får jag inget gjort. Visst, jag gör ett och annat ryck ibland, men jag får inte till det. Kanske borde hyra in dig som inredningskonsult och ge dig fria händer att skapa en kontorsplats som är integrerat i hemmet utan att för den sakens skull vara ett kontor.

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?