VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Skönhet
    19 Mar 2012

Maybelline Fit Me

Kategori: Tips - Skönhet / 2012

Beställde för ett tag sen en ny foundation eftersom jag bara blir blekare och blekare och min gamla passar inte längre. Det fick bli den allra ljusaste Maybelline Fit Me Porcelain (finns att köpa HÄR) från Nelly.com och jag tycker om den asmycket!

Den passade perfekt så nu ska jag köpa ett matchande puder också, det är lite synd bara att webshoparna inte verkar sälja den allra ljusaste i puder, bara i foundation. Funderar ändå på att klicka hem den näst ljusaste pudret Ivory (finns att köpa HÄR), blir det fel kan jag säkert använda den till sommaren! Fri frakt på Nelly hela mars också, super!

Tycker förresten det är ganska fint att vara blek, i alla fall nu när jag börjat träna och inte alltid ser så jättehemskt trött ut :)

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► hanna wild
19 Mar 2012 - 17:30
............................................................................................................................................................................................................

gud vilken fin blogg du har!

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?