VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Få ut mer av din tid
    29 Mar 2012

Motivera dig själv genom att ge dig belöningar!

Kategori: Få ut mer av din tid / 2012

HAR DU VELAT HA NÅGOT MEN TÄNKT ATT DET KANSKE ÄR EN ONÖDIG GREJ ÄNDÅ? Kanske den där lite för dyra jackan, eller ett nytt tvspel trots att du har förra årets version? Se då till att göra något jobbigt och belöna dig själv med en sak efteråt. Du kanske jobbat hela månaden med ett projekt som tagit all din fritid, då behöver man få något man kan koppla av med eller glädjas över när man är klar, även om man själv får betala för det. Det behöver ju inte vara något man måste betala för heller, det kan vara en timmes extra sovmorgon eller varför inte sova tills man vaknar? Eller ägna en halv dag till att ta hand om dig själv?

Jag tänker att när jag tränat tillräckligt mycket så ska jag köpa en ny fin bikini. Det är mitt mål och min belöning!

DAGENS UPPGIFT: Om du redan gjort något svårt, tråkigt eller jobbigt, belöna dig med något du vill ha! Annars sätt upp ett mål på något och när du nått målet så får du unna dig något.


DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Grimgoth
29 Mar 2012 - 09:24
............................................................................................................................................................................................................

Detta använder jag mig av faktiskt och det funkar as bra.

Ibland är det stora saker och ibland mindre.Varje dag går jag upp och sätter mig vid datorn och gör det "man måste" SEN får jag äta frukost eller liknande.

Asbra!

2
► Patrik
29 Mar 2012 - 10:26
............................................................................................................................................................................................................

Jag brukar försöka mig på det där med belöningar, men jag är lite dålig på det så jag kan bli bättre. Brukar köra med ekonomiska mål, när jag ökat inkomsten med XX tusen så får jag köpa ..... Fast jag brukar bli sugen på att köpa det jag vill ha så det slutar ofta med att jag köper det ändå. :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?