VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Få ut mer av din tid
    27 Mar 2012

Multitasking när den är som bäst!

Kategori: Få ut mer av din tid / 2012
VILL DU FÅ UT SÅ MYCKET SOM MÖJLIGT UTAV DIN DAG? Såklart du vill! Det vill jag, om jag vet om att jag bara ska vara hemma och jobba med företaget så vill jag gärna massor av saker gjort samtidigt. Oftast slänger jag in en tvätt på morgonen, och efter sätter jag igång diskmaskinen så får dom jobba medans jag jobbar med annat. Då jag sedan hänger tvätten kan jag sätta utskrift på av saker som ska skrivas ut, så slipper jag sitta och vänta på dem. Frukosten äter jag vid datorn samtidig som jag läser bloggar/mail/nyheter, så får jag det gjort utan att lägga egen tid på det.

Kombinera träningen med att se på ditt favoritprogram på tvn. Har du redskap hemma så använd dem eller gör övningar utan redskap. Så har du helt plötsligt tjänat en hel timme på att göra båda sakerna samtidigt! Torka håret efter att du duschat medans du läser bloggar/mail/nyheter. Äter du middag ensam så ät den medans du läser dagens post. Då äter du långsammare vilket är nyttigt för magen samtidigt som du får posten läst. Åker du mycket kollektivtrafik så utnyttja tiden till saker som måste göras, kanske planering av något slag eller svara på kommentarer på din blogg? Men se till att allt detta som du gör inte stjäl tid från ditt arbete. Har du ingen diskmaskin så ställ dig inte för att diska mitt i arbetet, det tjänar du ingen tid på. Lägg isåfall in en halvtimmes rast i ditt jobb och gör disken på den tiden om du absolut vill få den gjord.

DAGENS UPPGIFT: Få ut så mycket som möjligt av din dag, vart du än är! Tipsa gärna här om mer saker man kan göra samtidig som man gör något annat för att inte slösa tid, jag älskar sånt :)

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Patrik
27 Mar 2012 - 10:57
............................................................................................................................................................................................................

Riktigt bra skrivet, som vanligt :) Fler borde tänka och göra som du. Det finns alldeles för många som går runt och önskar att dygnet hade fler timmar, en önskan som aldrig någonsin kan slå in. Om man däremot som du väljer att disponera dygnets timmar på ett bra sätt, då går det ju att uppnå vad som helst. Jag borde också bli lite bättre på att nyttja min tid, men samtidigt så har jag ingen tidsbrist så det känns onte som att det gör så mycket om jag tar det lugnt några timmar om dagen.

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?