VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kontoret
    16 Mar 2012

Mys under skrivbordet

Kategori: Kontoret / 2012
Nu har jag haft kontoret i över ett år och jag brukar säga att ju längre tid det går desto bättre inredningidéer kommer man på, man ska inte ta första bästa idén och köra. Men jag hittar verkligen inget bättre ställe för skrivaren än på golvet under skrivbordet där jag ställde den provisoriskt för ett år sen!! Det gör lite ont i mig att jag inte lyckats lösa det faktiskt. Att lösa inredningsproblem är liksom nästan det jag är bäst på. Det är inte direkt jättepraktiskt att ha den där nere, man får böja sig så mycket. Känner man mig så vet man att jag vill ha allt inom räckhåll, för att göra det lättsamt.

Så här ser det ut nu. Alla papper som inte får plats i skrivaren ligger uppepå, likaså lamineringmaskinen. Varken fint eller praktiskt. Har bestämt att skrivaren kommer få stå kvar där ändå, för har jag inte kommit på någon bra lösning än så kommer den nog inte. Så jag håller på att göra det lite mysigt där under :) Lösningen blir pappersfack på väggen för alla olika papperstyper och en hylla för lamineringsmaskinen. Spotlights i "taket" ska också upp så det blir lite ljusare där under. Just nu håller jag på att måla listen och undersidan av skrivbordet i vitt! Helt onödigt tycker nog dom flesta men det är ju så kul att göra fint! Visar hur det blev när det är klart :)

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?