VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Få ut mer av din tid
    22 Mar 2012

Skriv en låååång lista

Kategori: Få ut mer av din tid / 2012
HAR DU MYCKET OFÄRDIGA SAKER SOM BEHÖVER TAS TAG I? Då är det perfekt att skriva en lång Att-göra-lista, på saker som behöver åtgärdas men som inte kräver uppmärksamhet just idag. Här hemma skulle vi t.ex behöva sätta upp lister lite här och där och ringa elektrikern. Jag skulle även behöva göra massa pappersjobb och sätta in mina privata papper i olika pärmar. Bygga en dörr till mitt postskåp och köpa målarfärg. Det är bara ett fåtal saker som skulle stå på min lista och jag skulle skriva utförligt, sätta upp taklister i köket, sätta upp golvlister i garderoben osv.


[JAG SKRIVER SOM EN KRATTA ÄVEN OM JAG ANSTRÄNGER MIG HAHA]


DAGENS UPPGIFT:
Skriv din lista! Ta med allt som behöver göras. Efter att listan är klar så renskriv den fint och sätt upp där du ser den eller ha den i ett block du öppnar ofta. Bestäm att du gör en sak varje dag och stryk eftersom. Du kommer känna att du kanske vill göra två saker samma dag, gör då det så känns det ännu bättre sen när du får stryka två rader!

VARFÖR SKRIVER JAG DET HÄR? Haka på du också och få saker gjorda!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Grimgoth
22 Mar 2012 - 11:24
............................................................................................................................................................................................................

Att skriva lista är en bra grej, jag har det mesta dock i huvudet och gör när man känner för det eller inte alls.

Sen tar det ju lång tid att skriva denna lista, och då hinner man ju göra massa grejor i stället. ;)Dock är detta en bra idé och egentligen borde jag kanske ha en sådan lista men jag funkar nog inte så??Bra tips!

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?