VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Få ut mer av din tid
    26 Mar 2012

Utnyttja din piggaste tid väl!

Kategori: Få ut mer av din tid / 2012
ÄR DU MORGONTRÖTT ELLER KVÄLLSTRÖTT? Jag är som ni kanske vet väldigt morgontrött och får inte ett skit gjort mellan 08 och 11. Då det blivit lite mörkare och mysigare, runt 22-02, det är då det bara sprutar idéer ur mig och det är när det händer man ska ta tillvara på det! Tvinga inte dig själv att sitta och vara kreativ klockan 8 på morgonen om du vet att du har tid på dig och kan vänta tills du vet att kreativiteten most likely (svenskt ord för most likely?! Kan det vara så jävligt att det är morgonen som blockar mitt ordförråd? Sitter nämligen och tvingar ur mig lite ord här klockan 10 eftersom jag ligger lite efter med dessa inlägg..) kommer automatiskt!

När du är som tröttast är det lättare att göra enklare saker som går lite av sig själv då du inte behöver tänka så mycket. Om jag går upp klockan 8 så brukar jag vilja träna, för jag vet att benen rör sig nästan av sig själv och jag behöver inte anstränga hjärnan för att springa. Även om jag är väldigt trött så är det skönt att träna.

DAGENS UPPGIFT: Vilken tid på dygnet är du som mest kreativ och vad ska du göra på den tiden?

VARFÖR SKRIVER JAG DET HÄR? Haka på du också och få saker gjorda!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Jessica
26 Mar 2012 - 09:47
............................................................................................................................................................................................................

Jag är precis som du mest kreativ på natten och måste verkligen bli bättre på att utnyttja den tiden igen. Älskar visserligen morgnar också, men då har jag lättare för att skriva jämfört med nätternas skapande och jag märker att det är viktigt för mig att få in båda två i vardagen och i jobbet. Har varit så otroligt dålig på att tillåta mig själv vara uppe sent sedan jag skaffade sambo eftersom han måste sova "tidigt". Funderade en extra gång på detta senast igår kväll och nu när du dessutom skriver om det borde jag väl verkligen se det som en spark där bak ;) Tack!

2
► Carolina
26 Mar 2012 - 19:37
............................................................................................................................................................................................................

stämmer bra, jag är också natt/kvälls människa men just nu när jag måste gå upp vid kl 5 för att hinna till skolan, så är man istället trött dygnet runt, vilket är skit! menmen, hoppas på bättre tider och att slippa pendla.

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?