VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Gratis saker
    18 Mar 2012

Wella från Goodiebag.nu

Kategori: Tips - Gratis saker / 2012

Jag blev utvald av Goodiebag.nu att få testa två produkter från Wella Pro Series, de kom i veckan och det var inga prover utan fullstora flaskor! Luktade jättegott vilket jag tycker är absolut näst viktigast när det kommer till hårprodukter, annars kan jag inte använda dom. Det viktigaste är ju dock att de gör det dom ska, och det tycker jag dessa två gjorde. Jag kan ju inte så mycket om hårstylingprodukter men sprayen höll nere mina hårstrån som gått av alldeles för långt upp på huvudet och spretar åt alla håll, och höll Jimmys korta frisyr på plats också. Moussen gav stadga åt mina vågor när jag testade det. Fick också tidningen Posh som var full med bilder och texter om kändisar.

Tycker för övrigt att det var väldigt roligt att Goodiebag.nu gav ifrån sig ett litet livstecken. Det bästa ett företag kan göra är ju att skicka ut varuprover, det kan ge mycket nya kunder! När Goodiebag startade så gav de bort en liten burk med Lumene ansiktskräm och sen dess är det den jag köper. Så, mer varuprover åt folket!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?