VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Jag vann
    23 May 2012

500 kr att shoppa för på beachandmotion!

Kategori: Jag vann / 2012

Tävlade för några dagar sedan hos Anna som har bloggen madeinjapan.nu om 500 kr hos beachandmotion.se och jag vann!! Är sjukt glad! Men det jag ville ha mest (någon av byxorna) finns inte i min storlek.. Så funderar linnet, strumporna och ett hopprep, det bli lite över 500 kr. Eller jackan. Eller vänta och se om de får in byxorna i rätt storlek, för det är vad jag behöver mest. Allt är för övrigt Röhnisch, utom hopprepet och strumporna.

Tusen tack Anna och Beachandmotion, you made my day! :D

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Linda
24 May 2012 - 22:51
............................................................................................................................................................................................................

Fick veta idag att jag också vann en sån idag:D

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?