VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Sovrummet
    26 May 2012

A life in white and white

Kategori: Sovrummet / 2012

Äntligen är de gamla svarta och röda panelgardinerna utbytta! Har inte trivts med dem alls de senaste två åren, men jag avskyr ännu mer att byta gardiner, så de har fått hänga kvar. Tills nu. Nu måste jag ju bete mig som den hemmafru jag faktiskt är! La ut dem på sängen och strök, och fållade upp dom! Var ju ganska enkelt med sån där remsa man stryker fast. Feta pluspoäng till mig i vilket fall. Nu släpar dom inte i golvet som resten av husets gardiner. Sa jag att jag avskyr gardiner eller?

Putsade fönstrena i sovrummet också och altangolvet är skurat, helvete vilket härligt väder det har varit idag! Blåste av pollen från väggar, fönster och utemöbler med vattenslangen. Gissa om jag ska ligga därute och sola imorgon! Det har blivit en halvtimmes promenad idag också, tänkte försöka jobba bort förkylningen i lugnt tempo.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?