VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Filmer, serier
    10 Aug 2012

MovieFriday - Inception

Kategori: Tips - Filmer, serier / 2012

INCEPTION (2010) - Thriller/sci-fi/action
med bland andra Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Ellen Page

Jag älskar konstiga förvirrande tänkarfilmer, det här är verkligen en sån. Säkert har ni sett den redan men det får bli mitt första fredagstips ändå. Det handlar om drömmar och hur några försökter ta sig in i en annan persons dröm när han sover för att plantera information och påverka hans åsikter längst nerifrån djupet. Jag kan inte förklara bättre, men se trailern eller läs på cdon. Den får i alla fall 5 av 5 feta kaniner av mig. Precis en film i min stil!

TRAILER på youtube / CDON 59 kr
 
Jag tycker fredagskvällar gör sig bäst framför tvn med en skål dipp och grönsaker i knät, så varje fredag från och med nu tänkte jag tipsa om grymma filmer, det låter väl bra?! :)

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?