VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Intervjuer, Vardagen
    05 Nov 2012

Hello chipmunks!

Kategori: Intervjuer, Vardagen / 2012
Godmorgon. Eller speciellt god morgon är det väl inte, vaknade inatt med fruktansvärt ont i magen som inte riktigt verkar vilja gå över helt. Men annars är det bra, fick två paket med gratissaker jag beställt från Nelly och La Redoute, hade 100 kr utan köptvång på högre summa på vardera ställe och köpte småsaker så det blev helt gratis :) Här skulle man haft en sån där gillaknapp alltså.
 
Annars så kommer det upp en fantastisk intervju idag, en sån där som bara är sådär klockren. Med en röd tråd genom alla svar och frågor, lagomt långa och intressanta utvecklande svar och sköna bilder att vila ögonen på. Jag behövde bara kopiera allt och klistra in här i bloggen, precis så som jag önskade att det skulle vara för att ni ska få synas på ett snyggt sätt men som ändå gör det enkelt för mig :) Har hela 5 tidsinställda intervjuer nu och fler som väntar på att bli lästa av mig och ihopsatta. Så bra, då vet vi i alla fall att på måndagar finns något att läsa här ända fram till jul.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?