VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Intervjuer
    10 Dec 2012

Intervju - Keilys

Kategori: Intervjuer / 2012
KEILYS.ORG - En inspirationsblogg fylld med bloggdesign och illustrationer för att göra din blogg bättre!
 
Vad skriver du om för saker i din blogg?
Bloggen fokuserar mest på bloggdesigner och illustrationer som kommer via textinlägg eller videoguider. Driver även en så kallad "Bloggskola" där jag ger tips på vad man behöver tänka på när man driver en blogg som man kanske vill ska synas för andra och dra till sig läsare på bästa möjliga sätt. Som t.ex designen, viktigt för första intrycket. Sedan även hur man placerar och publicerar sin text tillsammans med bilder osv. Keilys.org fokuserar inte bara såklart på design och illustration, utan jag gillar att föra diskussioner kring dagens ideal och hur media påverkar oss. Jag ger egoboost till mig själv och mina läsare och är inte direkt blyg med mina ord. Driver även en hel del tävlingar som an får va med & delta i. Jag beskriver keilys.org som en stor fet cyber goodiebag. För det jag just räknat upp är bara en bråkdel av vad man kan finna inne hos mig.

Du bloggar mycket om illustration & bloggdesigner, varför började du blogga om just det?
Jag började göra mycket sådant i början på 2012. Jag tycke det var så kul & lära mig om just koderna och vad jag kunde göra för att skapa fina designer, och jag var själv rätt trött på längre tillbaka att aldrig finna några fina & välgjorda gratisdesigner och började sedan publicera sådana på designadinblogg.se's gratisdesign sida & bloggdesign.nu. Fått mycket positiva kommentarer om alla mina designer. Jag tycker absolut att alla förtjänar en fin design, även att man ska kunna hitta en gratis. Självklart tar jag emot designbeställningar också.
 
 
Hur mycket tid lägger du ned på din blogg?
Oj, haha. Jag lägger ner en hel del tid på den faktiskt. Bloggen är min stora hobby. På en dag så lägger jag nog ner minst 6 timmar på den. Ibland så kan jag sitta vid datorn och designa designer en hel dag. Men jag ser det inte bara som min hobby, utan ett slags jobb med. Ett kul jobb! Samtidigt jag gör det jag älskar så tjänar jag ibland även på det. Det har gått väldigt bra för bloggen nuförtiden, så slitet och jobbet bakom lönar sig! Men nu tror väl säkert många att jag inte har något liv, men jodå det har jag haha. *blink*

Tjänar du pengar på att blogga och isåfall hur?
Ja nuförtiden tjänar jag lite faktiskt. Det började ju med bloggdesigner. Gör ju tyvärr inga personliga gratis designer, tar ett par timmar för varje design. Men nu på senare har det gått väldigt bra för bloggen som sagt, och fått några samarbeten på halsen som hört av sig till mig. Dom har gillat mitt upplägg i bloggen och även gillat hur mina diskussion & åsikts inlägg är utformade och gjorda. Så det har varit riktigt kul!

Hur gjorde du för att få din blogg så framgångsrik?
Ärligt talat så vet jag inte riktigt vad jag har gjort. Jag har nog bara lärt mig att vara jag i bloggen. Många bloggare försöker för hårt och intresserar sig för mycket av vad alla andra vill läsa och försöker skriva som många storbloggare istället för att fokusera på vad dom själva tycker om att skriva om. Tycker man ska ställa sig frågan "Vad skulle jag vilja läsa i min blogg? Vad tycker jag är intressant att skriva om?". Det är det som är det viktiga. En bekräftelsesökande blogg visar den utstrålningen mer än vad dom anar, vilket gör att folk backar ur snabbare än dom kom. Jag själv gillar att läsa bloggar där dom vet vad dom vill och håller sig till sitt koncept. Så det är nog det som gjort att jag växt så mycket som jag gjort nu på senare. Jag har funnit mig själv och dom folk som besöker mig dagligen har funnit en blogg dom gillar som passar dom. Smaken är ju som baken!

Vad inspirerar dig?
Människor inspirerar mig. Inte sådana som det går bra för dagligen utan folk med skinn på näsan som kämpar för att nå sina mål, inte är rädda för att visa att dom har en riktigt kass dag & fått ett bakslag, men sedan trots det ser sig och säger "come at me world!". En av mina favorit bloggar är sådan, foxwoman.blogg.se. Hennes blogg har påverkat mig enormt som person och gjort mig starkare på många sätt.

Vem/vilka är dina förebilder?
Min mamma såklart! Haha. Jag är en riktig morsgris, och min mamma och jag har världens bästa kontakt. Alltid kunnat prata om allt och vi är nog inte bara mor & dotter utan bästa väninnor också. Hon har alltid funnits där för mig och ställt upp, stöttat mina idéer och drömmar, och framför allt haft mycket tålamod med mig. Inte alltid lätt att vara förälder och ja hon har stått ut med mycket men aldrig tappat tron på mig, så finns ingen jag ser upp till mer än min mamma. Helt klart min inspirations källa & förebild. Ta hand om era mammor!
 

Lever du ditt liv så som du vill?
Absolut inte! Är ofta frustrerad av att behöva hålla tillbaka. Lever med kronisk magont och går även på utredning för add/adhd, då jag alltid har haft koncentrations svårigheter och annan liknande problematik för just adhd. Ofta orkeslös & svårt att hålla uppe rutiner, så att ett riktigt jobb för mig idag är inte tillgängligt. Måste få klart min utredning och få hjälp igenom det och även för min mage. Båda faktorerna gör att vissa saker inte riktigt funkar för mig, även om jag vill! Men jag vet även att ingenting är omöjligt, och jag måste bara ha lite tålamod! En dag kommer saker flyta på bra för mig också, och tills dess så får jag nöja mig med hur min vardag ser ut idag. Den är inte så tokig heller, men har andra drömmar med såklart!

Vart ser du dig själv om 10 år? Vad gör du? Har du kvar bloggen?
Om 10 år så hoppas jag att jag har barn såklart, haha. Lever i ett hus ute på landet med en go kille. Hoppas även på att ha kommit lite längre i mitt fotograferande och kanske jobbar som fotograf för en tidning. Inte någon mode tidning utan kanske mer nyhetstidning. Eller kanske driver eget företag med att designa hemsidor som grund. Hoppas verkligen jag har kvar bloggen, dock hur den är utformad då vet jag inte! Men håller sig mitt intresse kvar, kommer bloggen att finnas kvar!
 
NIO SNABBA!
glasögon eller linser  lost eller greys anatomy  hemma eller borta
twitter eller facebook  sagan om ringen eller harry potter   morgon eller kväll
ödet eller slumpen  göteborg eller stockholm   blogga eller läsa bloggar
 
Till sist, finns det något annat du vill berätta för oss?
Tror att det mesta är sagt ovanför haha. Hoppas innerligt att nya läsare ska finna bloggen intressant och bli inspirerade som så många andra blivit! Som sagt, alla förtjänar en fin design och jag hoppas ni ska finna någon av mina som passar er. Ni får självklart gärna lämna tips på vad för slags designer ni vill se i framtiden, tar alla förslag i åtanke. Tack för att ni orkade denna extremt långa intervjun med mig & framför allt ett stort tack till Liie.se för intervjun. Precis börjat läsa hennes blogg och tycker redan den är toppen. Speciellt med sådana här intervjuer, man kan hitta nya guldkorns bloggar att börja läsa!
 

Har du en egen inspirerande blogg som du tycker förtjänar lite mer uppmärksamhet, läs mer om hur du kan få synas i en sån här intervju HÄR! Vill du läsa andra intervjuer, klicka HÄR. Men glöm inte att besöka Isabell också :)

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Confessions of a Shopaholic
10 Dec 2012 - 14:00
............................................................................................................................................................................................................

Nu är vinnaren dragen och nästa adventslucka öppen :)

Tävla du med:

http://vicktoriamurawska.blogspot.com/2012/12/adventskalendern-tavlng-juliga.html

VANN DU? http://vicktoriamurawska.blogspot.se/2012/12/adventskalendern-tavling-cool-stuff.html

Svar: Ska kika in :)
Liie ● Julkalendervinst 10 dec - Valfritt smycke från Drops of Light!

2
► Grimgoth
10 Dec 2012 - 15:03
............................................................................................................................................................................................................

Vilken härlig och bra intervju.

Svar: Visst är det, hon är ju grym på att skriva!
Liie ● Julkalendervinst 10 dec - Valfritt smycke från Drops of Light!

3
► moa
11 Dec 2012 - 00:08
............................................................................................................................................................................................................

Superbra intervju! Hon är en utav mina favoritbloggerskor! :)

Svar: Jag gillar henne också och hon är så bra på att skriva :)
Liie ● Julkalendervinst 11 dec - Valfri godisbox!

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?