VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Rosa Bandet
    31 Oct 2012

Auktion - Drömfångare i Rosa bandet style!

Kategori: Rosa Bandet / 2012
Hej, sistaminutentjejen här! Men bättre sent än aldrig, eller hur :) Gjorde denna drömfångare för ett par veckor sedan som jag tänkte auktionera ut till förmån för bröstcancerforskningen. Den som lägger högsta budet får den, och ALLA pengarna går direkt till bröstcancerforskningen eftersom den som vinner får själv sätta in pengarna i min insamling, bra va? Efter att jag sett pengarna i insamlingen skickas drömfångaren.
 
Det blir en kort auktion som avslutas redan på lördag klockan 12.00, därefter kontaktas vinnaren direkt efter och måste kunna sätta in pengar i insamligen absolut senast söndag, eftersom alla Rosa Bandetinsamlingar stänger då för i år.
 
Det minsta jag vill att den ska gå för är 300 kr, så budet startar på 300 kr.
Vill du ha den? Skriv ditt bud i kommentarsfältet eller maila mig på info @ dropsoflight.se (ta bort mellanslagen före och efter @). Jag uppdaterar här i inlägget vilket som är det högsta budet för tillfället. Snälla, buda inte om du inte tänker betala.
 
och den som tar hem drömfångaren är:
350 kr Nicole Holmqvist
 
310 kr Jennie
 
Det här är min trejde drömfångare jag gör, och den är skapad med kärlek. Den är mest till prydnad, eftersom den inte ser ut som en traditionell drömfångare då jag gjort en till ring i mitten, där det hänger en äkta bergskritall. Fjädrarna är givetvis djurplågerifria som alla andra fjädergrejer jag säljer på www.dropsoflight.se. I nätet sitter små rosa pärlor och det vita bandet runt hela drömfångaren är av mockaimitation. Silverpläterade pärlor.
 
Kom igen och buda nu, det är ju för en bra sak! Var det inte riktigt din stil så får du mer än gärna sprida auktionen vidare ♥

5 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tampons for free
    31 Oct 2012

BTW, vad vet du om HPV?

Kategori: Tampons for free / 2012
Har du hört talas om Humant Papillomvirus, HPV? Det hade inte jag förrän jag fick min senaste tampongbox och vippaket från Tampons for free. Det är tydligen ett virus som orsakar det en av de vanligaste cancerformerna i Sverige - livmoderhalscancer. Det är även världens vanligaste sexuellt överförbara infektion, som orsakar kondylom. Men det finns ett vaccin! Gardasil.
 
HPV-vaccinet Gardasil ingår numera i det allmänna svenska skolvaccinationsprogrammet, precis som vaccin mot polio, stelkramp, röda hund och mässling, så alla tjejer mellan 11-19 år får det gratis! Vi som inte fyllt 27 än få det rabatterat tack vare högkostnadsskyddet, bra eller hur!
 
Tjejer, när ni blir kallade till cellprovskontroller, gå dit. Det ju en underbar förmån att inte behöva hålla reda på sånt själv! Det är där man kan upptäcka livmoderhalscancer och upptäcks det i tid är det lättare att bota. Att gå på en cellprovskontroll är inte farligt och har aldrig gjort det minsta ont på mig. Det jobbigaste tycker jag är att klä av sig och lägga sig i stolen, när man väl ligger där sedan så känns det faktiskt okej. Personen som tar provet har ju sett tusentals "skogsekorrar" (haha, någon vann med det ordet på Tampons for frees hemsida när man skulle namnge de privata delarna, tyckte det var jättekul!) så hon lär ju inte bry sig nämnvärt om hur just min ser ut. Så gå dit och bara få det överstökat liksom, bättre det än att eventuella sjukdomar inte upptäcks i tid.
 
Vill du veta mer om HPV-vaccin? Klicka här.
Vill du ha gratis tamponger? Klicka här.
Vill du läsa inskickade verkliga berättelser om ämnet cellförändringar och prover? Klicka här.

14 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    30 Oct 2012

Upp i det blå

Kategori: Vardagen / 2012
Sömnproblem big time. Ligger vaken hela nätterna, alla tankar och idéer kommer av sig själv då, och allt faller liksom på plats. Klockrena idéer som jag glömt hälften av nästa dag, jag borde nog ha ett penna och block bredvid mig. Men dum som man är så faller man ju för det där "det är natt, du ska sova nu för det gör resten av världen". Så försöker skjuta bort tankarna och sova istället, men faktum är att idéerna jag kommer på mitt på dagen aldrig är i närheten så bra som de som kommer på natten.
 
Så får man se stjärnorna också. En natt tittade jag ut i timmar medans jag försökte sova. Fick se två stjärnfall. Tycker natthimlen är så faschinerande och kan titta på den hur länge som helst och fundera över vad som finns därute. Magic.

24 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kläder
    29 Oct 2012

Mina rosa arbetsbyxor!

Kategori: Kläder / 2012
Minns ni att jag bloggade om ett par störtsköna rosa arbetsbyxor från Protecty.se för ett tag sedan? Nu har jag ett par egna! Verkligen hur coola som helst, massor av fickor och skrikigt rosa. Hade hört att man borde ta några storlekar större än vad man har på vanliga byxor, så jag drog till med Herr C48 först, men dom var tyvärr ganska mycket för stora. Skulle ha litat på måttabellen de har som sa att jag borde få plats precis i en Herr C46, för dom satt perfekt! Det är dom jag har på mig på bilden. Det finns dammodell också, men jag valde herr för att jag alltid haft det förut på arbetsbyxor.
 
Vill tacka Protecty.se så hemskt mycket för samarbetet, snygga brallor och tålamodet med mina frågor och bytet, gick väldigt smidigt alltihopa. Blev av någon konstig anledning så sugen att renovera hallen NU och längtar tills jag fått lite vitfärg på byxorna, tror dom blir ännu snyggare då ;) Skulle du vilja arbeta i ett par chockrosa byxor?

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Intervjuer
    29 Oct 2012

Intervju - Jias Diary

Kategori: Intervjuer / 2012
JIASDIARY.COM - En inspirerande blogg om mode, inredning och en gnutta vardag.
 
Du bloggar mycket om mode, varför började du blogga om just det
När man bloggar så ska man ju blogga om sånt man tycker om. Intressen som jag har är inredning och mode/shopping, så det kändes som en självklarhet:) Familjen är en stor del utav mitt liv, men kände att ha en vanlig mammablogg skulle jag tröttna på ganska fort. Men självklart blir det vardagsinlägg emellanåt också.
 
En snygg höstoutfit Jeanette gärna skulle kunna bära :)
 
Hur mycket tid lägger du ned på din blogg?
Oj, det varierar en del faktiskt. När jag är ledig så försöker jag lägga ner en hel del tid, men sen kan det vara dagar då jag helt enkelt inte känner för det och har mindre inspiration. De dagar jag jobbar så blir det också mindre tid för bloggen, men det är väldigt sällan det går en hel dag utan att jag uppdaterar bloggen:)
 
Tjänar du pengar på att blogga och isåfall hur?
Nej, jag har inte tillräckligt med läsare än för att tjäna något på bloggen.
 
När du inte bloggar, vad gör du då?
När jag inte jobbar eller bloggar, då är det ju familjelivet som gäller:) Pysslar i lägenheten. Oftast när jag är ledig vardagar, så är dottern hemma med mig så det blir mycket att jag umgås med henne då såklart när sonen är i skolan. Sen älskar jag dessutom att titta på filmer.
 
Vad jobbar du med?
Sen våren 2007 har jag jobbat inom vårdyrket som undersköterska på ett stort äldreboende. Började som vikarie där när jag hade läst klart Omvårdnad på Komvux och i maj förra året så fick jag äntligen en anställning. I botten är min tjänst på 100% men jag är tjänstledig pga dottern, så jag jobbar 77%.
 
Vad blir du glad av och vad får dig att gråta?
Det är inte mycket som krävs för att få mig glad. Kramar från barnen, när sambon säger jag älskar dig, en skön komedifilm eller när jag lyckas fynda plagg eller inredning till bra priser:) Jag är en känslig person, så det krävs inte mycket för att få mig att gråta. Jag kan gråta när jag både är glad och ledsen. Får jag riktiga skattattacker (vilket jag kan få ihop med mina tokiga arbetskollegor), då börjar ögonen rinna hur lätt som helst. Både romantiska och sorgliga filmer kan jag lätt snyfta till också.
 
NIO SNABBA!
blogga eller läsa bloggar  morgon eller kväll   t-shirt eller skjorta
böcker eller film  bio eller dvd   sött eller surt
myskväll eller fest  twitter eller facebook   chips eller godis
 
Till sist, finns det något annat du vill berätta för oss?
Jag hoppas vi ses på bloggen ♥
 

Har du en egen inspirerande blogg som du tycker förtjänar lite mer uppmärksamhet, läs mer om hur du kan få synas i en sån här intervju HÄR! Vill du läsa andra intervjuer, klicka HÄR. Men glöm inte att besöka Jeanette också :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    29 Oct 2012

Godmorgon!

Kategori: Vardagen / 2012
Älskar ärligheten ni ger mig! Om jag var lite osäker igår så är jag säker idag, nya bilder ska tas! Annars så har jag varit vaken sedan 8, duschat, ringt ett samtal som jag egentligen inte hade behövt och plockat lite. Senare ska jag sätta mig och packa några ordrar, men nu medans det är någorlunda ljust ute, fota! Har lite saker jag ska visa, bland annat en knallrosa grej som jag fått hem och älskar!

5 st

ÅSIKTER

    Kategori: Julkalender
    28 Oct 2012

Sur / glad / annat

Kategori: Julkalender / 2012
En bild till ett julprojekt som jag inte riktigt vill prata om än! För en gångs skull är jag ute i god tid. Men frågan är, ser jag sur ut? Jag tycker jag kan se en glimt gladhet eftersom jag faktiskt är det, men jag vet inte om det syns för andra.. Eller uttrycker jag något annat? Be honest. Nä, jag tror jag försöker mig på en ny bild i morgon, om det är bra väder. Kunde nog sett lite mer glad ut, det är ju ett jättekul projekt! Men nu ska jag sova, godnatt.

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vinnare
    28 Oct 2012

Vinnaren av biopresentkortet!

Kategori: Vinnare / 2012
Fredagen blev inte riktigt som jag hade tänkt, trodde jag skulle ha i princip hela kvällen på mig att försöka ragga röster till tävlingen jag var med i, trodde jag skulle bort över eftermiddagen bara men det blev visst att vara borta ända till ett på natten, så det fanns ingen chans alls att få ihop röster, och jag har ingen aning om hur mycket jag förlorade med då poängen bara syndes under fredagen men tack till alla som röstade i alla fall ♥ Och vinnaren som får 200 kr att gå på bio för är... PATRIK ! :) Mailar dig strax! Grattis!!

39 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tävlingar
    26 Oct 2012

Tävling - Biopresentkort på 200 kr!

Kategori: Tävlingar / 2012
Jag har ett par biopresentkort liggandes här hemma, och jag vet att jag aldrig kommer använda dem eftersom bio inte är min grej. Så jag tävlar ut ett av dem nu, då jag så gärna vill vinna MyLoveBasket och Ziperalls tävling, men jag behöver röster (ett unikt klick = en röst) för att vinna... Så för att delta i min tävling om biopresentkortet ska du:
 
- Klicka på Ziperallbilden här under, vänta tills du landat på Ziperalls hemsida, då är klicket registrerat.
- Kommentera sedan i det här inlägget att du klickat på bilden så är du med!
 
Så enkelt är det, bara ett klick och en kommentar behövs, inga jobbiga inlogg på facebook eller registreringar! Denna tävling pågår endast idag fredag, avslutas vid midnatt så var snabba!
 
Ziperall - Sporty (Thin) hos Mylovebasket 
När du väl är där, om du vill ha en egen Ziperall, så skriv in koden OKT500 i rabattkodsfältet. Är du en av de 300 första som köper en med den koden får du din Ziperall för bara 500 kr! Ett litet tips bara.. ;)

14 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    25 Oct 2012

Dagens kram och dagens puss

Kategori: Vardagen / 2012
Dagens kram går till... Min vän H som varit här och grejat med min dator ikväll!
Dagens puss går till... Min Jimpaa som kommit hem från Norge efter ytterligare en veckas jobb!
 
NU: Chips, dipp och hela Sverige bakar och efter det, Masterchef finalen!
 
Ps. Imorgon kan det hända att det dyker upp en tävling här.

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Jag tävlar
    25 Oct 2012

Jag tävlar om en Ziperall!

Kategori: Jag tävlar / 2012
Ziperall - Humblebee hos Mylovebasket

↑↑↑

Jag tävlar hos MyLoveBasket om en Ziperall!

Denna vill jag skutta runt i hela vintern.

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Rabattkoder
    25 Oct 2012

Rabatt på Ziperall!

Kategori: Tips - Rabattkoder / 2012
 
Ziperall - Dasha (Thin) hos Mylovebasket Ziperall - SWE (Thin) hos MylovebasketZiperall - Sporty (Thin) hos Mylovebasket Ziperall - Ruby hos MylovebasketZiperall - Leopard hos Mylovebasket Ziperall - Humblebee hos Mylovebasket
Nu får de 300 första som skriver in koden OKT500 i rabattkodsfältet på Ziperall.se en Ziperall för bara 500 kr! Det har kommit in flera nya sedan jag kollade in sist, bland annat den röda och gråa. Jag behöver en ny, den rosa och vitrandiga som jag har är väldigt välanvänd. Vilken vill du ha? Eller är du inget fan av jumpsuits? Klicka på bilderna för att komma till webshopen.

6 st

ÅSIKTER

    Kategori: Jag vann
    24 Oct 2012

Weledavinst!

Kategori: Jag vann / 2012
Jag vann ett travelkit med produkter från Weleda inne hos Sarianne för ett tag sedan och det kom idag! Blir kul att testa, älskar små produktprover! Det var en söt rosa necessär med också. Någon som testat något från Weleda?

11 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kläder, Liie
    24 Oct 2012

Cool Nerd

Kategori: Kläder, Liie / 2012
Jag är ju inte den som följer modet direkt, jag tar på mig lite vad jag vill och vad som hänger i garderoben. Just nu vill jag så gärna vara nördig med batmantröja! Ett par bootcutjeans som börjar gå ut redan vid knäna och nästan nästan är så långa att de släpar i backen och täcker ett par sportiga sneakers med högt skaft. Perfect outfit. Vad tycker du om bootcut på brallor? Jag bar dem flera år efter att de blivit "omoderna" men föll sedan för stupröret jag med, men nu vill jag tillbaka! Ska rota lite i källaren imorgon.
 
Jag har aldrig varit speciellt tjejig av mig heller. Som en blixt kom ett minne upp i huvudet nu. Under hela högstadiet gick jag i riktigt klumpiga killskateskor, det hade jag helt glömt bort! Medans de andra tjejerna hade högklackat på skolavslutningen i 9an hade jag mina älskade skateskor. Jag förstår det inte riktigt, nu så här i efterhand var de inte direkt snygga ;)

4 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    23 Oct 2012

En underbar natt

Kategori: Vardagen / 2012
Klockan 23.30 orkade jag inte vara vaken mer. Gick och la mig och somnade PÅ EN GÅNG! Alltså, vilken lycka. Har man inte sömnproblem kan man nog aldrig förstå hur underbart det är att somna efter bara 15 minuter. Hade planerat att sitta uppe till sent på natten och fixa med lite saker, men man får passa på att sova när det känns rätt.
 
Annars flyter livet på, bilen har fått splitternya vinterdäck idag och jag har varit ute och promenerat lite. Kanske somnar man i tid ikväll också?

5 st

ÅSIKTER

    Kategori: Liie
    22 Oct 2012

180 000 (Etthundraåttiotusen!!) besökare

Kategori: Liie / 2012
Idag (exakt 1400 dagar sedan jag startade denna blogg) har det varit 180 000 besökare här inne! I snitt är det 128,5 besökare per dag. En väldigt sann siffra, mestadels av tiden har jag faktiskt haft ca 120 unika per dag. Antingen kan man se det som att jag lyckats, att jag hållt en jämn siffra och behållit läsare. Eller som ett misslyckande, att jag inte nått längre och bara stått still i typ tre år. Jag väljer att se det positivt i alla fall :)
 
Men jag har en stor önskan, att 22 december 2012, ha rullat upp siffran på 200 000. Bloggen fyller nämligen fyra år just den dagen. För att det ska gå behöver jag i snitt 328 besökare om dagen från och med NU. Det blir jävligt tufft. Snittet dom senaste månaderna har legat på lite under 200 om dagen, men jag behöver från och med nu bra mycket mer än det. Tanken är inte att spamma sönder bloggar, utan jag vill att dessa 20 000 som fattas ska klicka in sig här för att de vill. Så har jag bloggat i snart fyra år, inget spam, inga falska kommentarer, inga bloglovinbyten. Det är jag förbannat stolt över kan jag säga. Hellre liten och äkta än stor och falsk.
 
När jag sa upp mig från mitt jobb för att satsa på företaget hade jag också tänkt att göra bloggen större. Ju fler läsare man har, desto fler ser vad jag gör. Ett kanonbra marknadsföringsmedel, om man inte låter företaget ta över helt, tycker jag. Jag tar mig sakta framåt, med en ökning på ungefär 70 om dagen, genom att kommentera hos andra och få dem att stanna kvar här för att de vill det. Men jag behöver hjälp nu. För så fort jag gör något för att lyckas så misslyckas jag. Det är typ när jag inte anstränger mig som det går bra i de flesta fallen.
 
Vad ska jag göra nu för att på ett schysst sätt få ihop 328 stycken om dagen? Vill du hjälpa mig? Bomba mig med tips på vad tusan jag kan göra för att synas lite extra under två månader!

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    22 Oct 2012

Supertrött

Kategori: Vardagen / 2012
Klev upp halv 10 idag och har knappt kunnat hålla ögonen öppna på hela dagen. Mullvad big time. Har i alla fall tagit mig ut på stan och framkallat skoterkörkortsbilderna, min fotoskrivare skriver nämligen ut med fina ränder över alltihopa. Handlade lite sallad gjorde jag också, idag blir det caesarsallad till middag! Kycklingen står i ugnen. Ikväll: Project Runway Sverige. Och om bara en liten stund kommer bloggen ticka om till ett fett jämnt tal, whoop!! :D

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Intervjuer
    22 Oct 2012

Intervju - Eriiza

Kategori: Intervjuer / 2012
ERIIZA.WEBBLOGG.SE - Livet inom psyk, överlevnad med diagnoser, billig shopping, bloggtips & mycket mer.
 
Vad vill du förmedla med din blogg?
Jag vill att andra skall få lite mer förståelse för oss inom psykiatrin. Att vi inte är "farliga" (förutom när vi vill), och egentligen kan vara som alla andra. Men våra känslor är större än de flestas, så ibland blir det för mycket med verkligheten.
 
Har du märkt av några positiva/negativa effekter av bloggandet?
Har fått många hot, dödshot, att jag inte förtjänar att leva och borde ta livet av mig med detsamma, "elaka" kommentarer ända sedan början, men man kan inte vara så känslig. När man lägger upp så mycket personligt som jag gör, kan man inte förvänta sig enbart positiv feedback. Även om det är jobbigt att behöva läsa sådana saker, så väljer man ändå själv vad man publicerar av sig själv och inte.
 
Vill du tipsa oss om någon bra blogg som du följer? Absolut!
couldusesomepatience.blogg.se - En blogg av Lolita med diagnosen ADHD, som skriver om mycket mer än så.
attlevamedpsykiskaproblem.blogg.se - En blogg av två underbara tjejer om sin vardag mot sina demoner.
sistersheavilyarmed.blogspot.se - Bloggen där flera psykiskt sjuka skriver, delvis jag själv.
geminaarts.blogg.se - Tvillingar som är otroliga på att måla och teckna
autogoy.blogg.se - En tjej som skriver om sin kamp med olika svårigheter.
 
Vem/vilka är dina förebilder?
En förebild är Jigsaw ("mördaren" från Saw-filmerna). Smart människa, krävs rätt mycket att komma på alla hans lekar och framförallt så ger han alla chansen att ta kontrollen över sina egna liv, han ger dem redskap. Ja, jag är medveten om att han är en karaktär! En annan är Johnny Cash! Hans musik inspirerar många, inte bara mig. Underbara, sanna texter med flytande musik. Och att klara så mycket motstånd och ändå lyckas med sin dröm är något man bör se upp till!
 
 
Lever du ditt liv så som du vill?
Absolut inte, hade velat studera färdigt, men mitt psykiska kommer i vägen. Och jag vill inte bli överkörd av F-Kassan eller socialtjänsten länge till!
 
Hur var du när du var liten?
Ett ensamt barn, mycket rädslor och alltid på min vakt. Då min mamma är alkoholist, lär man sig att ta vara på sig själv. Och därtill kom självskadebeteenden, utbrott och annat jag egentligen inte ville göra. Här står det lite om hur livet såg ut i barndomen.
 
Har du alltid varit så kreativ?
Det har hängt med mig sedan jag föddes. Alltid tecknat på något eller målat, och skapat kläder. Samt skriver mycket poesi, nu har jag dock en svacka.
 
Du lyssnar på musik, vad lyssar du mest på?
Lyssnar på mycket olika, framför allt 60-80-tal. Underbara röster, mer kreativt än det är nu. Då mixade man inte om allas röster som man gör idag, nu behöver man inte ha talang för att bli världskänd sångare.
 
Ge oss ett tips på hur man behåller bloggläsare?
Att få läsare stanna på ens blogg krävs det personlighet, inte bara ens egen, utan att man engagerar sig också i deras liv, svarar på kommentarer och intresserar sig, inte bara avfärdar!
 
Har du några tatueringar, piercingar?
Yes, har 14 tatueringar hittills, skall bli många fler! Alla är ritade av mig, tatueraren har bara ändrat lite så att det blir mer tatueringsbart! Har också 12 piercingar, borträknat öronen. Haft 21 stycken tidigare!
 
NIO SNABBA!
förrätt eller efterrätt pop eller rock öl eller cider
kurragömma eller fia med knuff svart eller vitt komedi eller skräck
böcker eller film sött eller surt chips eller godis
 
Till sist, finns det något annat du vill berätta för oss?
Se inte ned på sjuka/sjukskrivna. Vi väljer inte att vara sjuka och mindre kapabla till ett jobb. De flesta av oss hade önskat att kunna arbeta/studera. Men om man hör röster, ser saker som inte finns där, gråter okontrollerat och önskar efter rakblad var 5:e minut, är det inte enkelt att uppehålla ett arbete. Så tänk om, innan ni dömer!
 

Har du en egen inspirerande blogg som du tycker förtjänar lite mer uppmärksamhet, läs mer om hur du kan få synas i en sån här intervju HÄR! Vill du läsa andra intervjuer, klicka HÄR. Men glöm inte att besöka Eriiza också :)

2 st

ÅSIKTER
   Godnatt

    Kategori: Vardagen
    22 Oct 2012

Godnatt

Kategori: Vardagen / 2012
.nystädat.
.nytvättat.
.halva mailen sorterad.
.blir en bra början på veckan.
.flyttar intervjuerna till måndag istället för tisdag.
.mer logiskt så. 
.imorgon kommer det alltså upp en ny.
.godnatt.

2 st

ÅSIKTER
   GOTT.

    Kategori: Party och mys
    21 Oct 2012

GOTT.

Kategori: Party och mys / 2012
Det är inte varje dag det ser ut så här på vårat lilla miniatyrvardagsrumsbord. Min familj kom till oss i fredags för att jag skulle ta skoterkörkortsfoton på dem och sedan åkte mamma och jag och handlade massa gott :) Hur mysig kväll som helst!

12 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    20 Oct 2012

The first three things you see

Kategori: Vardagen / 2012
Låt ögonen fara lite över hela samtidigt för att inte bara upptäcka de tre första orden från vänster till höger.
 
Hittade denna på Bodystores facebooksida, tyckte den var lite rolig. Mina ord blev helt ärligt, utan minsta lilla fusk: love, time och freedom. Blev lite rädd faktiskt, för det stämmer ju väldigt bra, det är precis vad jag vill ha och strävar efter att få så mycket det bara går av. Vilka ord fick ni och stämmer det?

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Filmer, serier
    19 Oct 2012

MovieFriday - Source Code

Kategori: Tips - Filmer, serier / 2012
SOURCE CODE (2011) - Action, Thriller, Science Fiction
med bland andra Jake Gyllenhaal, Vera Farmiga, Michelle Monaghan
 
Det här är en sån där konstig film. Trodde den skulle vara enformig eftersom den handlar om 8 minuter i en killes liv, men den är väldigt bra. Om man gillar sånna där mystiska oförklarliga filmer. Eftersom jag inte kör copy paste, läs om filmen på Cdon, spännande eller hur!
 
CDON 59 kr.

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Gratis saker
    19 Oct 2012

Trademax

Kategori: Tips - Gratis saker / 2012
Om man bloggar om Trademax.se så kan man få 500 kr att handla för där! Det är en inrednings- och möbelbutik på nätet. Jag har inte hört så mycket om denna sida, men efter att ha kikat igenom den så ser jag att de har i alla fall många fina ryamattor som jag skulle kunna tänka mig att ha här hemma, jag skulle vilja kunna byta mattor efter säsong. Just nu verkar de också ha mycket kampanjpriser på just mattorna. Annars finns det mycket soffor också på sidan, mycket av sånna där svarta sofforna som varit populära i några år nu, i olika storlekar och former. Jag brukar alltid vilja testsitta en soffa innan jag köper den, vill man göra det kan man besöka någon av de tre butikerna de har.
 
Och denna tavla var ju störtskön också, perfekt för en nörd som mig!

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Intervjuer
    18 Oct 2012

Lite mer om intervjuerna

Kategori: Intervjuer / 2012
Hej hörni! Vad roligt det är att kika i mailboxen och se era intervjuer, blir jätteglad att jag äntligen kommit på något som gillas! Det kommer komma upp en ny intervju varje tisdag, jag kommer blanda med att ta dem som de kommer in och kommer den in någon klockren och riktigt genomtänkt sammansatt så får den såklart gå före i kön. Snart är tisdagarna fyllda ända till jul..! Så skynda skicka in. Men slarva inte. Ju bättre du skriver desto fler blir intresserad av att läsa och klicka sig in till dig.
 
Så är det roligt om svaren inte blir bara ett par ord, som ja eller nej, utan det är ju meningen att vi ska lära känna dig, så utveckla alla svar med varför du tycker som du gör eller varför det är som det är. Har kontaktat några av er nu, som skickat in lite väl korta svar. Men i det stora hela, jätteroliga intervjuer att läsa alltså och jag längtar tills jag får publicera varenda en av dem! Jag är egentligen så himla otålig och skulle vilja köra en varje dag haha, men det blir bättre med en i veckan.
 
Har även gjort en box i menyn till veckans intervju! Det är väl lite roligt, eftersom inlägget försvinner neråt så fort.

5 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    18 Oct 2012

Godmorgon

Kategori: Vardagen / 2012
Det blir sena nätter och sena mornar nu. Ingen idé att kämpa emot liksom. Idag ska jag ha en fet städdag. Kontoret har sett ut som ett bombnedslag i flera veckor, jag hittar det jag behöver men det ser ju inte så värst trevligt ut.
 
Skulle närmare bestämt behöva ta en städvecka tror jag. Strukturera upp lite. Kontoret en dag, mailen en dag. Har för tillfället 1565 osorterade mail i min privata inbox. Då är det inte reklam och sånt, det tar jag bort direkt utan sånt som ska sparas på ett eller annat sätt. En dag skulle jag behöva för att sortera bilder i datorn och säkerhetskopiera. Men först kontoret, blir mysigare att ta itu med resten om man har fint runt omkring sig. Hur ofta sorterar ni i datorn och säkerhetskopierar?

9 st

ÅSIKTER

    Kategori: Sponsrat
    17 Oct 2012

Konferens - Kan man åka om man är egen?

Kategori: Sponsrat / 2012
Jag har aldrig varit på en konferens, men det skulle vara så himla roligt att åka iväg på en någon gång! Nu är jag ju väldigt ensam i mitt företag så det kommer väl aldrig hända, men om vi låtsas att jag var anställd på ett riktigt stort och intressant företag då. Att bara få komma iväg hemifrån är ju för det första ganska skönt, komma ifrån alla rutiner. Att få träffa människor inom samma branch och diskutera med dem och lära sig massor av nya saker. Så har jag en känsla av att en konferens ofta innehåller god mat och fika också. Senare på kvällen en fest och att spendera natten på hotell. Kanske till och med en hel helg där dagarna inte bara innehåller föreläsningar och möten, utan också roliga aktiviteter.
 
Skogshem-Wijk Konferens i Stockholm finns massor av aktiviteter att välja mellan och det verkar vara ett väldigt fint ställe att vara på överhuvudtaget, stort område och med massor av konferenssalar, hotellrum och aktiviter. Man kan till exempel testa på kappsegling med sina medarbetare, som tränar kommunikation och samarbete samtidigt som det är en väldigt rolig och annorlunda grej att göra, som man annars säkert aldrig skulle ha gjort, och absolut inte med sina arbetskamrater. Vill man vara inne kan man bland annat anmäla sig till Barskolan där man får lära sig om drinkar, testa på att blanda några stycken som man sedan dricker upp som en trevlig välkomstdrink. Så när man kommer hem igen har man ett trevligt minne och något roligt att prata om ett tag framöver :)
 
Så, åka på konferens? Ja tack. Men kan man göra det när man har ett eget företag och är alldeles ensam i det?

4 st

ÅSIKTER

    Kategori: Sponsrat
    17 Oct 2012

Vår öppna spis

Kategori: Sponsrat / 2012
Jag sa ju förut att med ett eget hus kommer frihet, och det är absolut sant. Vi njuter t.ex ganska ofta av vår otroligt snygga svartmålade öppna spis under vinterhalvåret. Men att äga ett hus har ju sina risker, och sitter det en eldstad i den så är det ju ytterligare något som kan gå sönder. Fram tills idag har jag inte ens tänkt på att skorstenen är något som kan behöva lagas, den liksom "är" ju bara där. Man lär sig något nytt varje dag minsann och jag tänker dela med mig av vad jag läst om vad som kan orsaka att skorstenen går sönder, jag blev själv lite skraj faktiskt.
 
Det kan t.ex vara att kaminen används för sällan eller att man eldar för intensivt i den, och båda dessa måste jag nog säga att det händer ibland här hemma. Vi eldar aldrig på sommaren och när vi väl eldar på vintern så måste vi ta mycket papper för att få fjutt på den fina björkveden, och ibland kan det bli en väldigt stor eld i vår lilla öppna spis. Det som kan hända är att skorstenen får sprickbildningar som i sin tur gör att det kan läcka ut giftig rökgas. Sprickorna gör också att skorstenen inte isolerar värmen som den ska, och värmen når då virke och isolering runt skorstenen som kan börja brinna.
 
Nu tror jag inte det är något fel på våran skorsten eftersom sotaren var här för några månader sedan och sa att allt såg okej ut, som tur är. Men jag kommer numera elda försiktigt, för både vår säkerhet och husets. Vill du läsa mer om skorstensrenovering och vad mer som kan orsaka skador, kika in till Skorstensfolket.

4 st

ÅSIKTER

    Kategori: Liie
    16 Oct 2012

True story

Kategori: Liie / 2012

11 st

ÅSIKTER

    Kategori: Intervjuer
    16 Oct 2012

Intervju - Loova

Kategori: Intervjuer / 2012
LOOVAP.BLOGG.SE - En blogg om min vardag och mina intressen som bakning/matlagning och musik/film.
 
Vad skriver du om för saker i din blogg?
Jag skriver lite om min vardag och vardagens alla äventyr. Men mesta dels skriver jag om tips som musiken jag lyssnar på, filmer jag sett. Och till stor del om ett av mina största intressen bakning och matlagning så det blir mycket recept också.
 
Du bloggar mycket om mat och godsaker, varför började du blogga om just det?
Jag har alltid haft ett intresse för bakning och för matlagning men jag har inte tidigare bloggat om det. Men för någon vecka sedan kom jag på att varför inte dela med mig av allt jag gör istället för att bara familjen ska få smaka. Och det är så kul att människor vill smaka och även pröva de recept som jag delar med mig av.
 
Det här är en blåbär och vitchoklad cheesecake som Loova är lite extra stolt över. Det är hennes eget recept och hon tycker den blev både snygg och god!
 
Tjänar du pengar på att blogga och isåfall hur?
Nej, jag har aldrig tjänat pengar på att blogga, man kan nästan påstå att jag slösar pengar på bloggen. Kommer jag på ett recept som jag verkligen, verkligen, verkligen vill visa så måste jag ju gå och köpa alla ingredienser. Men va tusan det blir gott och hela familjen kanske kan få njuta av det. Så jag ser det ändå inte som slösa.
 
Om du fick välja ett speciellt tillfälle som du alltid kommer minnas, vilket tillfälle skulle det vara?
Som alltid det här är en jätte svår fråga att svara på, men jag tänker välja en Torsdag i augusti. Jag var på en festival vid namn Rockstad Falun och i väntan på att få gå in på festivalen satt jag och mumsade på en isglass. Då jag råkade se Joakim & Peter från ett av mina absoluta favoriband dvs. Sabaton. Jag gick försiktigt fram och frågade om jag fick ta en bild med dem och självklar fick jag det. Överlycklig tjej kan jag lova!
 
När du inte bloggar, vad gör du då?
Jag studerar, försöker röra på mig en hel del, jag ägnar mig åt att baka eller laga mat. Och jag lyssnar massor på musik. I den här kategorin finns massor med musik tips!
 
Vad jobbar du med?
Jag studerar fortfarande på gymnasiet och kommer sedan fortsätta på högskola, men på fritiden jobbar jag på ett kombinerat café och spelstall/håla.
 
NIO SNABBA!
lost eller greys anatomy  flyga eller åka båt   gammalt eller nytt
svart eller vitt   komedi eller skräck  glasögon eller linser
pop eller rock  förrätt eller efterrätt   sugrör eller flaska
 
Till sist, finns det något annat du vill berätta för oss?
Jag uppskattar verkligen att ni läst ända ner hit, för mig känns det helt otroligt! Ni får mer än gärna kika in på Loovap.blogg.se och se vad jag har att erbjuda. Jag kanske inte ser ut att vara den som står framför spisen hela dagarna eller går på rockfestivaler etc. men det är den jag är.
 

Har du en egen inspirerande blogg som du tycker förtjänar lite mer uppmärksamhet, läs mer om hur du kan få synas i en sån här intervju HÄR! Vill du läsa andra intervjuer, klicka HÄR. Men glöm inte att besöka Loova också :)

11 st

ÅSIKTER

    Kategori: Julkalender
    15 Oct 2012

Julkalenderstankar

Kategori: Julkalender / 2012
En väldigt enkel fråga, om jag skulle försöka få ihop sponsorer till en julkalender med tävlingar varje dag i december fram till jul, vad skulle ni vilja vinna? Någon speciell sak? Från något specifikt företag? Så jag vet var jag bör börja liksom.
 
Och nu har första intervjun kommit in, galet snabbt :) Lägger nog upp den imorgon så får det bli intervjuer på tisdagar framöver!

7 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    15 Oct 2012

Intervjua dig själv och få det publicerat här!

Kategori: Vardagen / 2012
Tar en paus eller lägger ner helt med detta då det tar för mycket tid, många har inte gjort som man ska vilket resulterar i så extra mycket jobb för mig, och det var ju precis det jag inte ville ha.
 
Vill du synas här på min blogg i en intervju? Nu finns ett sätt där du i princip får intervjua dig själv och bli publicerad här. Jag kommer lägga upp en intervju i veckan om tillräckligt många vill vara med, och i vilken ordning jag kommer välja dem, det vet jag inte riktigt än. Mest genomtänkta först, kanske? Jag vill inte publicera något slarvigt nämligen, jag publicerar aldrig slarviga saker.
 
Jag har skapat detta eftersom jag själv inte har tid att intervjua, men ändå vill framhäva er, och ge tillbaka något som tack för att ni kikar in här hos mig. Jag ska förklara hur det går till. Det första du behöver göra är att öppna din mail, där ska du kopiera in allt du väljer, svara på och sedan skicka till mig. Det här är alltså inget du får kopiera och lägga in på din egen blogg, utan ska skickas till mig så gör jag ett inlägg om det om det ser bra ut. Läs igenom allt innan du börjar och kolla in exemplet. Du behöver bara skriva allt rätt upp och ner i mailet så ordnar jag med centrering, kursiv stil osv där det ska vara. Mailet går till liie.blogg @ hotmail.com (ta bort mellanslagen före och efter @).
 
1. KOPIERA DETTA OCH FYLL I. Fatta dig kort, detta kommer finnas i en presentationsruta som inte är så bred i en bild överst i intervjun. Hoppa över det du inte vill svara på.
 
NAMN:
ÅLDER:
BOR:
JOBB:
CIVILSTÅND:
BARN:
HUSDJUR:
BLOGGADRESS:
 
2. BESKRIV DIN BLOGG MED MAX FEMTON (15) ORD. Skriv först din bloggadress, sedan kommer de 15 orden, enstaka ord som beskriver bloggen, t.ex, "musik - katter - bakning" eller en sammansatt mening som t.ex "En blogg om mode och fina outfits."
 
3. VÄLJ SEX-TIO (6-10) AV DESSA FRÅGOR OCH SVARA PÅ DEM. Om du inte tycker om hur jag formulerat frågorna kan du ändra dem lite, bara det är samma fråga i grund och botten. Tänk även på detta:
 
● På EN till TVÅ frågor är det roligt om det finns med en passande bild till med tillhörande bildtext.
● På EN av frågorna är det roligt om svaret går att länka till i din blogg, till ett inlägg eller kategori.
 
Vad skriver du om för saker i din blogg?
Du bloggar mycket om (fyll i vad du bloggar om), varför började du blogga om just det?
Vad vill du förmedla med din blogg?
Varför började du blogga och bloggar du av samma anledning fortfarande?
Hur mycket tid lägger du ned på din blogg?
Har du märkt av några positiva/negativa effekter av bloggandet?
Vill du tipsa oss om någon bra blogg som du följer?
Tjänar du pengar på att blogga och isåfall hur?
Har du några framtida planer för din blogg som du kan avslöja?
Hur gjorde du för att få din blogg så framgångsrik?
När du inte bloggar, vad gör du då?
Vad jobbar du med?
Vad inspirerar dig?
Vad blir du glad av och vad får dig att gråta?
Samlar du på något?
Vem/vilka är dina förebilder?
Lever du ditt liv så som du vill?
Berätta lite om dina drömmar.
Berätta något man inte skulle kunna tro om dig.
Hur var du när du var liten?
Har du alltid varit så (fyll i något du är nu, peka här för tipsHAR DU ALLTID VARIT SÅ...
kreativ
lekfull
noggrann
inresserad av musik

Om du tagit upp i en tidigare fråga att du t.ex är kreativ så kan detta vara en bra fråga att fortsätta med om du har ett intressant svar på det.
)?
Du (fyll i något, peka här för tipsDU ......, VAD ÄR DET BÄSTA MED DET?
shoppar ju mycket på nätet
lyssnar ju mycket på rockmusik
är ju egen företagare
jobbar ju på (ditt jobb)
har ju en väldigt egen stil
har ju dreads
bor ju (din stad)
fyller ju år på nyår
har ju en tvilling

Det var några förlag bara, tänk ut något som passar bra för dig och din blogg och fyll i och svara på!
), vad är det bästa med det?
Ge oss ett tips på hur/var/vad man (fyll i något, peka här för tipsGE OSS ETT TIPS PÅ HUR/VAR/VAD MAN ....
får läsare att stanna på sin blogg
sparar mer tid i vardagen
hittar ny bra musik?
shoppar kläder i din stil
inreder praktiskt
lagar en perfekt köttfärssås
bör packa med sig för en vecka i vildmarken

Det var några förlag bara, tänk ut något som DU kan ge ett bra tips om som har lite med vad du bloggar om och fyll i och svara på!
).
Hitta på en helt egen fråga och svara på den! (Max 5 st egna frågor, peka här för tipsHITTA PÅ EN EGEN FRÅGA OCH SVARA!
Det kan vara något speciellt om dig eller något ämne du är insatt i, något du vill att mina/dina bloggläsare ska veta eller vad som helst. Om du åker snowboard t.ex, kan du hitta på något sånt här: Du åker ju mycket snowboard, har du någonsin ramlat och gjort illa dig? Så svarar du på det. Du får göra upp till 5 egna frågor om du vill.

OBS. Har du varit med i en intervju förut på nätet så får du absolut inte bara kopiera en fråga därifrån och klistra in samma som du svarade då. Däremot får du skriva om texten med andra ord om du vill svara på samma fråga igen. Skriver du egna frågor kommer detta kollas upp.
)
 
4. KOPIERA IN NIO (9) AV DESSA ANTINGEN ELLER-FRÅGOR. Fetmarkera det val du gör om det går i ditt mailprogram, eller skriv vilket du väljer så ordnar jag markeringen sedan. Tänk efter lite vilka som verkligen visar vem du är.
 
förrätt eller efterrätt kanin eller marsvin komedi eller skräck
lost eller greys anatomy nord eller syd pengar eller tid
kurragömma eller fia med knuff kjol eller shorts fiska själv eller köpa fisk
ödet eller slumpen bio eller dvd glasögon eller linser
anställd eller egen regnbåge eller unicorn t-shirt eller skjorta
böcker eller film öl eller cider flyga eller åka båt
0 barn eller 10 barn snögubbe eller sandslott gammalt eller nytt
plastkasse eller tygkasse? sött eller surt sugrör eller flaska
pop eller rock twitter eller facebook ika i rutan eller rädda joppe
fredag eller lördag myskväll eller fest chips eller godis
svart eller vitt 1 nära vän eller 50 bekanta supernintendo eller x-box
charter eller backpacker ipad eller laptop äkta julgran eller plastjulgran
barn eller husdjur sagan om ringen eller harry potter papper eller dator
blogga eller läsa bloggar hemma eller borta göteborg eller stockholm
sväva bland molnen eller fötterna på jorden kottar eller stenar socialdemokraterna eller moderaterna
morgon eller kväll passiv eller aktiv pingvin eller isbjörn

5. EN SISTA FRÅGA SOM ETT AVSLUT. Frågan är: Till sist, finns det något annat du vill berätta för oss? Här kan du skriva vad du vill som du tycker mina (och kanske även dina?) läsare bör veta. Hur mycket du tycker om apor, berätta att du går i sömnen, säga tack för att ni läste och hoppas vi ses på bloggen, berätta varför du läser liie.se, ragga röster till en tävling eller vad för roligt/konstigt/bra du vill. Inget stötande dock, be nice.
 

 
6. BILDER OCH LÄNK. Detta ska skickas med i mailet alternativ kan bilderna länkas om de finns i inlägg så tar jag dem ifrån din blogg. Jag lägger inte upp suddiga halvtaskiga mobilbilder, ska vi göra detta ska vi göra det ordentligt. Är du osäker på vad du vill ska vara med, skicka mycket bilder så väljer jag.
 
● En bild på dig som du vill ska användas i presentationsbilden.
● En bild på något annat som du vill ska användas i presentationsbilden.
 
● Bilder som du tagit till ETT eller TVÅ av dina svar är roligt om du skickar med. Jag vill gärna ha bilder som är minst 700px breda, men har du inte det så får du skicka flera som är mindre som jag kan sätta ihop i ett collage eller kanske spegelvända dem som jag gjort i mitt exempel. Jag vill också ha lite information om dessa bilder så jag kan skriva en bildtext.
 
● Om du svarar på en fråga där man även kan läsa mer om svaret på din blogg, skicka med länk till det inlägget/kategorin. Du skriver då ett kortfattat svar och för den som vill läsa mer kommer man kunna klicka på länken. Max en länk tack.
 
Tänk på att ju finare bilder och ju bättre de passar ihop med varandra (syftar främst på presentationsbilden nu), desto fler kommer vilja läsa intervjun och desto fler kommer vilja klicka in sig till dig för att läsa mer om dig. Med smarta svar och en röd tråd genom hela intervjun blir den perfekt. Se mitt exempel på hur jag börjar med ett ämne, till ett annat till ett tredje och gör frågor som passar in på det jag svarat på förut, istället för att hoppa fram och tillbaka mellan ämnen som en förvirrad gnu.
 
Hoppas ni kommer tycka det här är roligt! Kommentera om något känns oklart, jag har suttit i timmar med detta nu och man blir lätt "hemmablind" när man läst sin text för 56 gången.

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Rosa Bandet
    15 Oct 2012

Internationella Brösthälsodagen

Kategori: Rosa Bandet / 2012
Internationella Brösthälsodagen är till för att uppmärksamma vikten av tidig upptäckt och förebyggande av bröstcancer och den dagen är idag, 15 oktober! Så kläm lite på brösten idag och gör det till en vana att göra det en gång i månaden för att upptäcka förändringar. Är du orolig, ring till läkare, det gjorde jag och fick till slut min bröstcancerkontroll. Jag har inte bröstcancer. Det är så himla skönt att veta ska jag säga er.
 
Vill du vara med och bidra till bröstcancerforskningen och få ett fint rosa smycke på köpet så kan du läsa mer om det på min webshop. Även vid köp av ett vanligt smycke bidrar du automatiskt med 5 kr som jag sätter in i min insamling!
 

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    15 Oct 2012

Mössa på!

Kategori: Vardagen / 2012
Mössa på, alpackasockor, armvärmare och kanske en halsduk, sedan är jag redo för dagen. Det är fan kallt nu!

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Intervjuer, Liie
    15 Oct 2012

Intervju - med mig själv

Kategori: Intervjuer, Liie / 2012
LIIE.SE - En blogg om livet som egen företagare, husägare, kreativ och konstig.
 
Varför började du blogga och bloggar du av samma anledning fortfarande?
- Jag började blogga av den enkla anledningen att jag ville testa på att göra bloggdesigner, samt att skriva av mig lite. Har alltid varit intresserad av webdesign, ända sedan vi fick göra en egen hemsida i 7an. Så jag designade och sålde bloggdesigner i några år, sedan dog tyvärr det intresset av litegrann. Så nej, jag bloggar inte av samma anledning idag. Idag vill jag så mycket mer än att skriva av mig och designa. Jag vill sprida inspiration med alla mina tips och projekt, hitta nya sköna människor som jag har saker gemensamt med samt nå ut med mina smycken och marknadsföra mig och det jag gör. Givetvis är det också super att skriva av sig och ha det kvar så man kan se tillbaka utan att bläddra i papper :)
 
Vad skriver du om för saker i din blogg?
- Jag skriver om det som jag känner för just för stunden. Min blogg är väldigt blandad, den har ingen inriktning, men jag strukturerar upp det så man kan hitta det man är intresserad av, se bara på alla mina kategorier. Men för det mesta skriver jag om mitt eget företag och hur det är att vara egen, problem jag stöter på, och framgångar. Mellan där klämmer jag gärna in lite inredning och renovering av vårt hus, en hel del tips på allt möjligt (verkligen allt möjligt) och lite vardag. Någon bild på vår kanin och jag berättar gärna om alla mina projekt jag tar mig för, som FitnessFighten till exempel.
 
Ett av projekten Liie tagit sig an var att träna stenhårt och äta bra i en månad, för att se hur mycket man kunde förändras. Hon gick med i något som kallades FitnessFighten och fick mat och träningsschema för en månad och körde så hårt hon bara kunde!
 
Vad blir du glad av och vad får dig att gråta?
- Jag blir glad av det lilla, en fin kommentar man inte förväntade sig, en plötslig jättekram från min sambo, när jag hittar en bortglömd godis längst in i skåpet. Och mina närmaste såklart, de blir man alltid glad av. Vad som får mig att gråta? ALLT. Vid både glädje och sorg. Tårar kommer till det mesta på tvn, om någon säger något lite för snällt till mig eller om någon säger något lite för taskigt. Tårarna forsar om jag går ut och det är lite för ljust ute och det blåser. När någon annan är ledsen. Och om jag gör illa mig och till sist världen vi lever i. Tuff brud va? Haha.
 
Berätta något man inte skulle kunna tro om dig.
- Att jag har extrem telefonskräck och det verkar bara bli värre och värre. Som egen företagare kanske man kan tro att en telefon är ett måste i det dagliga arbetet, men man klarar sig faktiskt utan den. Jag sköter ALLT via mail.
 
Du bor ju i hus, vad är det bästa med det?
- Friheten är det bästa. Jag skulle aldrig vilja leva i en lägenhet där man knappt får spika upp en tavla. I huset får jag göra precis som jag vill. Såga i dörröppningar, sätta upp svart kakel och måla precis som jag vill, när jag vill. Bara sambon och jag är överens såklart ;) Inredning och smart förvaring är en stor del av mitt liv så jag vill kunna bygga fritt.
 
Badrummet som Liie och hennes sambo totalrenoverade från grunden, med att riva upp hela betonggolvet och lägga nya rör, sätta nytt kakel och ny inredning. På bilden är det inrett inför julen med röda accentfärger!
 
Ge oss ett tips på hur man gör för att trivas med sitt hem.
- Gå inte efter modet och inred inte med presenter, inred bara med de grejer du själv vill se på, då mår man som bäst. Jag gillar den avskalade stilen och har nästan inga saker framme och de få sakerna som finns är i samma färgskala för ett så rent intryck som möjligt. Oavsett hur mycket saker man har så bör man fixa en plats till var och en av dem för att slippa oreda. Min garderob t.ex blir nästan aldrig stökig eftersom varje plagg har sin plats, från tjocka tröjor till de tunnaste strumpbyxorna. Vill du se min walk in closet kan du klicka här!
 
NIO SNABBA!
svart eller vitt papper eller dator flyga eller åka båt
lost eller greys anatomy morgon eller kväll pingvin eller isbjörn
gammalt eller nytt kjol eller shorts
böcker eller film
 
Till sist, finns det något annat du vill berätta?
- Ja det finns det faktiskt, jag tycker du som har en blogg och vill få lite uppmärksamhet ska kika in här på liie.se igen på måndag 15 oktober klockan 18.00, då kan nämligen DU få chansen att synas här i en sån här intervju! Allt om hur det fungerar kommer avslöjas då. Det är alltså imorgonkväll redan, så ladda nu för att svara på frågor, det kommer finnas massor att välja på och du kommer till och med få skapa egna om du vill!
 

Okej, det var väldigt konstigt att intervjua sig själv och prata om sig själv i tredje person på sin egen blogg och ni visste säkerligen om de flesta av mina svar redan, men jag ville göra ett exempel på hur en intervju kan se ut. Så du vet hur intervjun med just dig kan se ut på ett ungefär.

4 st

ÅSIKTER

    Kategori: Övrigt
    14 Oct 2012

Fallskärmshopp på 36 km höjd!

Kategori: Övrigt / 2012
Just nu sitter jag på Aftonbladet Live, Felix Baumgartner, en 43åring från Österrike ska (om jag inte minns helt fel sedan tidigare) försöka slå fyra världsrekord idag i fallskärmshoppning! Han ska hoppa från 36 km höjd och falla fritt i 5.5 minuter innan han vecklar ut fallskärmen. Han har förberett sig i fem år på detta hopp, och jag hoppas verkligen att han överlever. För en liten jämförelse på hur högt det faktiskt är: Ett jumbojet går på ca 10 km höjd...
 
Han skulle hoppa för ungefär en vecka sedan men det avbröts pga vädret. Men just nu håller dom på att fylla luftballongen som ska ta honom så nära rymden det går att komma utan raket. Livevideon jag lägger ett öga på med jämna mellanrum finns att se här. Vi verkar dock inte få se själva hoppet men han har massor av kameror med sig så vi får se bilder efteråt. Men jag förstår inte riktigt vad som får en att vilja utföra ett sånt här otroligt riskfyllt hopp. Jag tycker dock det är helt fantastiskt och lite småkomiskt att han sponsras av Red Bull. Mer passande sponsor kan han väl ändå inte ha? ;)
 
Skulle du vilja göra det här hoppet? Eller hoppa fallskärm överhuvudtaget?

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    14 Oct 2012

Intervjufrågorna är snart klara!

Kategori: Vardagen / 2012
Igår satt jag och jobbade på intervjuidén jag har. Det börjar klarna lite nu, och kanske jag hinner få upp den i morgonkväll. Då är det bara för den som vill att skicka in svaren på frågorna via mail och sedan kanske just du får synas i en intervju här på bloggen! Ska filura lite på hur grunden för hur en enkel presentation ska se ut nu. Jag har försökt på många sätt förut att göra bloggen lite mer intressant, de flesta har inte gått hem alls. Men jag tror verkligen på den här íntervjugrejen faktiskt. Får se hur det går!

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Sponsrat
    14 Oct 2012

Underkläder.

Kategori: Sponsrat / 2012
Nu ska vi prata om underkläder! Jag var helt besatt av underkläder när jag var yngre, shoppade trosor och BHar hela tiden. När jag byggde min första walk in closet ville jag till och med ha en ställning till mina snyggaste underkläder som jag bara använde väldigt sällan, så de kunde hänga fint bland resten av kläderna (!!!) Lite halvt om halvt jätteknäppt sådär, och det blev som tur aldrig av haha. Men till mitt försvar så hade jag en del väldigt fina underkläder ;)
 
Nu är besattheten över och det blir oftast ett trepack bekväma string liksom, som man slänger ner i förbifarten när man är ute och shoppar. Lite tråkigt, men har varken intresse eller pengar längre. Har ju fortfarande kvar de där snygga som bara används vid speciella tillfällen så behöver inte så mycket mer. Jag har för övrigt hört att folk tycker stringtrosor är obekväma. Jag måste säga precis tvärtom jag. Det bekvämaste man kan ha på sig, sover till och med med sånna (med ett par hotpants utanpå, eller ett par mjukisbyxor, annars blir för kallt på natten). Tycker allt annat är så himla slappt och det känns som att man är troslös!!
 
För den som inte nöjer sig med vanliga svarta basicunderkläder, så finns det mycket snygga underkläder på Korsetten.se, även om  en del av plaggen är lite vääl utmanande kanske för min smak ;) Men det finns mer saker också, bland annat maskeradkläder! Något att spana in inför halloween kanske? Jag skulle vilja vara pirat jag.

9 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Filmer, serier
    12 Oct 2012

MovieFriday - The Tourist

Kategori: Tips - Filmer, serier / 2012
THE TOURIST (2011) - Action, Thriller, Drama
med bland andra Johnny Depp, Angelina Jolie, Paul Bettany
 
Det var länge sedan jag såg denna nu och när den var slut så kände jag bara, jag måste se om den. Det blev dock aldrig av, men kanske ikväll? Läser man infotexten så verkar den helt ärligt så himla tråkig (det är den dock inte) så jag tar inte med någon handling, vill liksom bara tipsa om en bra film, se trailer istället :)
 
CDON 59 kr, där kan man läsa handligen om man vill.

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Gratis saker
    12 Oct 2012

Nagellack, choklad, duscholja och tampongetui!

Kategori: Tips - Gratis saker / 2012
Jag hoppas ni hann med att gilla Pronaxen på Facebook och klicka hem ett av de 3000 Survivalkiten som delades ut. För det var ett jättefint kit! Fick ju ett liknande av TFF tidigare, och tyckte nagellacket från wet n wild var så fint att jag målade på det direkt, fast jag verkligen inte är en nagellackstjej. Nu en vecka senare sitter det fortfarande som berget, har inte flagnat ett dugg! Är så glad att jag fick ett till nu! Det kom även en skitsöt minimini Sebamed Shower Oil, en chokladbit från Lindt och ett etui att förvara tamponger och mensvärkstabletter som Pronaxen i, med fint Pronaxentryck på. Tack för ett fint kit!

16 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tankar
    11 Oct 2012

Vill du synas på min blogg?!

Kategori: Tankar / 2012
Jag funderade ju förut på att göra intervjuer med bloggare för att ge intressanta bloggar lite uppmärksamhet. Men nu är det så här att jag läser knappt bloggar. Jag följer ca 200 bloggare/företag/facebookflöden men helt ärligt så får de flesta bara ca 5-10 sek av min uppmärksamhet varje dag. Jag scrollar fort och läser i princip bara rubriker och kollar på bilder, och fastnar jag för någon av dem så läser jag vidare och kanske till och med kommenterar. Det är så himla viktigt med bra rubriker och fina bilder!
 
Men nu kom jag av spåret lite, vad jag ville säga med detta är att jag har inte tillräckligt mycket information om någon blogg för att göra direkta intervjuer, eller tid för att sätta mig in i någon och sedan komma på frågor till just den specifika bloggen, så jag har kommit på ett annat sätt som gör att egentligen vem som helst kan få synas här ändå!
 
Jag tänkte skapa kanske 20 allmänna frågor som vem som helst kan svara på, och sedan får den som vill välja 10 av dem att svara på och maila in till mig. Så kopierar jag enkelt bara in allt tillsammans med en bild som också skickats med. Enkelt för mig och bloggaren får full kontroll över vad som kommer publiceras och får synas lite extra i en intervju ändå. Kanske lägga upp en i veckan eller något.
 
Jag tänkte mig en kort presentation först, typ: Liie. liie.se - Företagsfunderingar, husrenovering, tips & tricks och drömmar. Sedan kommer 10 frågor och efter det kanske något annat roligt, men vet inte riktigt vad.
 
Jag tänkte mig frågor som
- Vad skriver du mest om i din blogg?
- Vad gör du för att underhålla dina läsare?
- Berätta något roligt spännande eller intressant om dig själv.
 
Men nu tog det stopp, kommer inte på mer. Kom med förslag på frågor eller annat jag kan lägga till för att göra det roligt både att läsa och svara på! Skulle du kunna tänka dig att vara med på något sånt här? Ja? Nej?

6 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    11 Oct 2012

Vardagslycka är...

Kategori: Vardagen / 2012
...när man hittar en godis med papper på under soffbordet! Trodde jag tryckt i mig alla i helgen ju! Ja det är klart jag äter den, den är inslagen i papper och ligger i mitt eget hem? Lite pensionärsvarning på Marianne möjligtvis, men erkänn, dom är svingoda! Och det är ju i alla fall ingen Bridgeblandning.

5 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    11 Oct 2012

Vända tillbaka

Kategori: Vardagen / 2012
Varför är det så lätt att vända på dygnet när det är så svårt att vända tillbaka? Senaste veckan har varit lite konstig, i lördagskväll fick sambon veta att han dagen efter skulle åka till Norge i en vecka för att jobba, så jag har varit ensam, och då är det sjukt lätt att jag bara flyter med och gör saker som jag vill. Det kan vara städa huset eller sitta uppe till fyra på morgonen hela veckan. I det här fallet båda. Nu är det ju så att Jimpaa kliver upp runt fyra och när han kommer hem ikväll så kommer han vara grymt trött. Och det är ju trevligt om man kan ha samma dygnsrytm liksom. Så jag sov bara fem timmar inatt och tvingade mig att gå upp halv 10. Det känns i ögonen kan jag lova.

7 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    10 Oct 2012

Det har ju tydligen gått fram vem jag är :)

Kategori: Vardagen / 2012
Nu har jag bytt header igen, det här var ju roligt! En av programmen jag redigerar i är Adobe ImageReady, det är kasst och har ungefär 0.5% av Photoshops funktioner, men en konstnär behöver inte det värsta, right? Fast jag saknar mitt PS nå jävulst.
 
Och ni känner ju mig! Jag tog Grimgoth's citat "Like a drop of light I'll turn night into day", passar ju utmärkt så som jag tolkar det. Lite ljusglimtar. Lite företag. Lite nattuggla. Lite göra det omöjliga möjligt. Tack för alla förslag ni kommit med! Jag har själv väldigt svårt för att sätta ord på saker och ting, att jag ens driver en blogg är faktiskt ganska konstigt.
 
Ps. Var med och förändra!

17 st

ÅSIKTER

    Kategori: Bloggdesign
    10 Oct 2012

Imagination is more important than knowledge

Kategori: Bloggdesign / 2012
Ny header igen, lite mer dreamy än bara vatten. Men jag vet inte vilken jag ska välja av dessa 6? Är den jag har nu lite för mycket kanske? Det kommer ta lång tid innan jag kan ta och redigera headerbilderna jag egentligen vill ha så det måste ju vara något fint medans vi väntar.
 
Så behöver jag ett bra citat också, men hittar inget som är sådär jag, som visar hur jag är. Tips? En del av er känner ju mig riktigt bra har jag märkt på era kommentarer, det tycker jag är roligt.
 
Men vet ni vad jag ska göra nu? Sova. Det är så mys att sitta uppe hela natten men jag skulle vända tillbaka dygnet hade jag ju bestämt. Får gå upp igen om några timmar så jag är riktigt trött imorgonkväll istället. God morgon på er ♥
 
- Ps. Glöm inte bort min Rosa Bandet insamling!

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Rosa Bandet
    09 Oct 2012

Rosa bandet 2012 - Pink Drops

Kategori: Rosa Bandet / 2012
Jag vet att det är 9 oktober och att det kanske är lite sent att dra igång en Rosa Bandetinsamling nu, men lite är ju bättre än inget, eller hur? Det är nu fjärde året jag gör detta, och summan har ökat varje år. Förra året samlade vi ihop 2470 kr tillsammans, och jag önskar så att vi kunde gå över den i år men jag tvivlar faktiskt, för att jag kom igång så sent men jag ska göra mitt bästa. Jag var själv på en bröstcancerkontroll för ett halvår sedan, var jätteorolig över hemska smärtor. Smärtor är väl inte typiska symptom för bröstcancer men ville ändå kolla upp det. Det fanns dock inga tecken på cancer och de kunde inte heller förklara varför jag hade ont (som tur är har det gått över nu). Jag vill göra vad jag kan för att forskningen ska utvecklas och att fler blir friska. Det här är mitt sätt, att skänka en del av min vinst i företaget till forskningen under oktober.
 

 
- Det första smycket är hänget som alla år efterfrågats i månader efter att insamlingen slutat, Pink Pearls! Fäst den på väskan, jackans dragkedja, nyckelknippan eller häng den i ett halsband. Du får välja en valfri bokstav på som gör det lite extra personligt. Gå till Pink Pearls i min webshop för att läsa mer om det.
 
- Det andra smycket är ett kristallhalsband med rosa stenar runt omkring, och en hopeberlock på sidan, likadan som berlocken på Pink Pearls. Gå till Crystal Cone Pink i min webshop för att läsa mer om det.
 
- Jag skänker även 5 kr per sålt vanligt smycke under hela oktober så vad du än handlar på www.dropsoflight.se är du med och bidrar! Allt sätts in en gång i veckan ungefär.
 
- Du kan såklart även vara med och bidra utan att köpa något av mig, du är så välkommen så att bidra med valfri summa direkt till min insamling, du hittar den här och det står tydligt hur man gör för att skänka och det är väldigt enkelt. 
 
- Vill du inte skänka något så uppskattar jag hemskt mycket om du vill sprida min insamling vidare, via din blogg, facebook eller andra kanaler. Ta mer än gärna bilden ovan eller denna lite mindre bilden, eller sätt ihop något själv. Länka gärna till webshopen eller det här inlägget.
 
- Jag tror även att jag ska auktionera ut en rosa drömfångare, vad tror ni om det? Den som då lägger högsta budet sätter in hela summan direkt i insamlingen, så verkligen HELA summan går direkt till cancerfonden och jag skickar sedan drömfångaren. Bara en idé än så länge, bra eller dålig?
 
 
Tack för att DU är med och gör skillnad!
 

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    09 Oct 2012

Caesarsallad!

Kategori: Vardagen / 2012
Min middag! Caesarsallad. Har äntligen kommit på att man ju kan göra den själv eftersom det inte serveras på någon restaurang här i stan. Och någon Göteborgsresa med en kväll på Hard Rock Café är ju bara att glömma med min ekande plånbok. Men min sallad blev faktiskt riktig god och extra plus för att den är så himla enkel att göra. Man behöver ju inte ens "laga" maten, bara att köpa romansallad, grillad kyckling, krutonger och parmesanost, skiva allt och lägga på tallriken och hälla över lite Caesar Dressing från Felix - Klart! Fast imorgon ska jag göra i ordning egna kycklingfiléer faktiskt, tror det är lättare än att gräva på färdiggrillade kycklingklubbor. Jag hatar matkladd.
 

12 st

ÅSIKTER

    Kategori: Bloggdesign
    08 Oct 2012

Då var den här, min vita design!

Kategori: Bloggdesign / 2012
Nu är min nya design klar!! Tryck F5 eller CTRL+R om ni inte ser den. Det blev ju inte direkt en så där drömmande fluffig molndesign, men den blev vit i alla fall. Så ville jag ju ha två menyer, men ångrade mig sedan då jag vet att många av er sitter på datorer som har skärmupplösning på 1024px och med två menyer skulle man skulle måsta scrolla i sidled, och jag vet hur mycket jag inte tycker om det så jag valde bort min andra meny för er skull! Det ordnade sig ganska bra ändå tycker jag. Så himla skönt att bredda content och att ha en lite enklare design även om de gamla bilderna nu är för små.
 
Vad tycker ni? Bättre eller sämre än gamla? Jag vore väldigt tacksam om ni kunde klicka här och kolla på en bild av hur den nya ska se ut, och säga om det ser ut så för er också (klicka en gång på bilden också så blir den större). Så undrar jag också om bloggen laddar långsamt?
 
Det ska även upp en högre header med lite bilder i men har inga bilder än och kunde inte hålla mig längre från att byta design. Infoknappen funkar inte heller det vet jag, har inget att länka till än. Hade en jätteljusgrå bakgrund först, det var så fint men av någon konstig anledning syndes den igenom menyboxarna, men bara ibland och när man scrollade upp och ner kunde det ändras till att vara vitt i boxarna till att vara den där grå färgen. Vad kan det bero på? Bakgrunden för boxarna är vit.
 
Det här känns i alla fall bra, vitt, ljust, fräscht och nytt. Det känns inte riktigt som jag dock, men jag vänjer mig nog ;)

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Bloggdesign
    08 Oct 2012

Ikväll ska jag lägga upp nya designen!

Kategori: Bloggdesign / 2012
Som jag har jobbat med denna design, fyfan. Har ju varit svårt att designa om bloggen i flera månader nu, blogg.se som krånglat till något. Så jag satt och ändrade i timmar på startsidan, och helt plötsligt var allt borta, det försvann när jag klickade in mig för att ändra i de andra kodmallarna! Måttligt jobbigt sådär att börja om. Skickade ett mail till blogg.se och frågade hur länge det skulle vara problem med att designa men de har inte svarat än. Men alla bra idéer kommer ju efter att man börjat klaga, så jag fick för mig att testa att designa i firefox istället för explorer och vet ni vad, det gick hur bra som helst. Det är alltså blogg.se som inte ordnat så det går att blogga ordentligt i explorer. Explorer är ju riktigt ute sägs det men det men det är ändå det ni använder mest ser jag, efter chrome. Jag har liksom fastnat i explorerträsket också, har ju allt jag behöver där. Måste ta mig ur, måste.
 
Men nu ska jag fortsätta med designen, bara lite finputsning kvar sen kommer nog blogglusten tillbaka! Designen blev inte som jag tänkt mig men jag är nöjd ändå.

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kläder
    07 Oct 2012

Ikväll avslutas mina akutioner!

Kategori: Kläder / 2012
Skoauktionen avslutas 18:29 idag, alltså om ca 4 timmar och de andra två ca 20 och 30 minuter efter. Ett bud på skorna har kommit in och jag är så glad, behöver pengarna så himla mycket :) Här finns alla mina auktioner!

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    06 Oct 2012

Jobb och bloggfri dag

Kategori: Vardagen / 2012
Ibland får man ta en heldag till att städa och piffa till hemma, det var precis vad jag gjorde igår. Satte upp två hyllor i sovrummet bland annat som syns på bilden och totalstädade därinne. Fixade också lite nya lampor och hängde upp två tavlor och möblerade om helt på byrån framför sängen. Vad mycket det kan göra bara att flytta om lite och ta bort saker, känns som ett helt nytt rum. Gissa om det var härligt att gå och lägga sig sen? :) I nytvättade sängkläder dessutom.

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tampons for free
    04 Oct 2012

Survival-kit!

Kategori: Tampons for free / 2012
Månadens Vippaket från Tampons for free innehöll såklart tamponger från månades samarbetspartner Pronaxen som tillverkar mensverkstabletter som håller i sig i upp till 12 timmar, så man kan göra andra saker än att ha mensvärk. Dessa tabletter finns att köpa online om man vill :)
 
Fick även med ett tampongetui med Pronaxentryck där det precis får plats 3 tamponger. Praktiskt att ha med i väskan, hatar när tampongerna ligger löst överallt.
 
Det var ett så kallat Survival-kit vi fick, som kan pigga upp en under den trista mensen, med ett mineralläppglans från Idun, i detta läppglans finns varken konserveringsmedel eller parfym, det är ju superbra! Det fanns också ett fint lite beige/mjölkvitt nagellack från wet n' wild, blev överlycklig när jag såg att det inte var ett rosa nagellack för en gångs skull ;) Den mumsiga chokladkulan från Lindt försvann dock lite för snabbt haha. Det sa bara klick med kameran och en sekund senare så var den borta.
 
- Få gratis tamponger från Tampons for free.
- På Pronaxens FBsida delar de ut 3000 Survival-kit! Skynda, jag tror dom snart är slut!
- Tävla i gästbloggen om tre DELUXE Survival-kit värde 450 kr!
- Här kan du läsa mina erfareneheter av detta grymma företag, Tampons for free!

6 st

ÅSIKTER

    Kategori: Bloggdesign
    04 Oct 2012

Jag håller på med en ny design!

Kategori: Bloggdesign / 2012
TACK till er som kommenterade förra inlägget, Emma, Kaatzi, Jeanette, Grimgoth, CrimsonAnna och Angelica! Skönt att det i alla fall fanns några som var villiga att komma med förlag när man kört fast, uppskattas verkligen ♥
 
Jag håller på att göra en ny bloggdesign nu!! Hittade en gammal mall jag gjorde i början av 2009 på en av mina designbloggar, så den har jag gjort om till typ 90%, men än är det bara ett skal.. Det kommer ta tid innan den blir klar men I'm on a roll nu och vill inte gå och lägga mig. Kommer nog bli en vit design i alla fall men jag vill få lite liv i den på något sätt... Vill gärna ha en sån där lite drömsk sväva-på-molnen-blogg meeen det lär bli en sån där stel j*vla robotdesign om jag känner mig själv rätt, är allt jag kan.
 
Nu kommer jag kunna ha bilder som är 700px! Det blir awesome. Hela bloggen blir 1100px bred eftersom jag tänkte ha två menyer, är det för mycket om man har en liten minilaptopskärm? Det kanske jag borde kolla upp innan jag fortsätter... Men det är så himla bra med 700px bred content för det gör att texten blir mer utdragen och det ser ut som att det är lite mindre än om det skrivs i 500 som nu, ser ju alltid så långt ut eftersom jag har en tendens att inte kunna sluta skriva i tid.
 
Funderar lite över mina kategorier också, är det för många? Skulle kunna slå ihop allt som har med gamla hobbyverksamheten att göra, och alla musikkategorier. Och säkert lite annat också. Nog för att jag avskyr bloggar som har för lite kategorier, men jag anar att jag nog kan ha lite för många för ögonen ens ska orka kolla på dem.
 
Jaja, ville bara säga det, nu borde jag hoppa i säng faktiskt. Kanske blir lite tyst här framöver tills designen är klar, är fortfarande ganska omotiverad.
Lite sådär olika nyanser av vitt vill jag ha i designen. Godnatt!

6 st

ÅSIKTER

    Kategori: Ni tipsar mig, Tankar
    01 Oct 2012

Hjälp mig snälla med bloggen!

Kategori: Ni tipsar mig, Tankar / 2012
Jag tycker min blogg har varit väldigt supertråkig en längre tid. Bloggen är inte bara för mig utan jag vill även inspirera och komma med saker som kan vara bra för er också. Har länge funderat på att ha olika teman på olika dagar, så att jag kommer med minst ett inlägg varje dag. Som till exempel MovieFriday som jag kör på fredagar, med filmtips inför helgen. Men resten av dagarna då, vad ska jag blogga om för roligt på dem? Skriv massor med förslag tack, både bra och tokiga förslag uppskattas ;)
 
Vill även ha en ny bloggdesign, denna matchar inte längre webshopen plus att jag vill kunna publicera större bilder. Vill ha en väldigt vit och ren design den här gången. Det skulle ge en himla boost med nytt utseende tror jag, har haft denna design i ett och ett halvt år nu. Men lär ju aldrig orka ta tag i det. Så, tipsa mig nu istället om bloggämnen eller specifika inlägg du vill se här!

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kontoret, Tips - Blandat
    01 Oct 2012

Ny upptäckt

Kategori: Kontoret, Tips - Blandat / 2012
För ca två år sedan köpte vi en bäddsoffa och sen dess har jag klagat på att det inte finns förvaringsplats i den. Jag menar, en bäddsoffa har man ju för att man har lite plats, så varför inte trycka in lite förvaringsmöjligheter i den också när man väl bygger en liksom. I lördags hade vi nattbesök och drog ut soffan, och nu när jag skulle packa ihop den så vad hittar jag, FÖRVARINGSPLATS! Inte sett förut, pinsamt. Inte världens djupaste och största yta men eftersom vi har vakuumpåsar så går det finfint att få plats med två fluffiga täcken och fyra kuddar. Blev skitglad av att hitta den nya förvaringsplatsen!
 
Vakuumpåsar måste jag säga är riktigt bra, utan dem hade det fått plats med ett täcke däri bara. Finns att köpa på SmartaSaker (direktlänk till påsarna) och kolla på första videon där om du vill se hur det funkar, så enkelt och smart :)

9 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    01 Oct 2012

Kul med intervju!

Kategori: Vardagen / 2012
Det här med att intervjua någon var ju himla roligt! Funderar på att fortsätta på det spåret, så får jag något att skriva om, någon som förtjänar lite uppmärksamhet får det, och ni kanske får en ny favoritblogg. Win-win-win. Kanske köra en intervju en gång i månaden eller något? Men då till frågan, vem ska jag intervjua? Vet som inte riktigt var jag ska börja, men behöver någon som driver en inspirerande blogg med någon slags inriktning, typ.