VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Intervjuer
    29 Oct 2012

Intervju - Jias Diary

Kategori: Intervjuer / 2012
JIASDIARY.COM - En inspirerande blogg om mode, inredning och en gnutta vardag.
 
Du bloggar mycket om mode, varför började du blogga om just det
När man bloggar så ska man ju blogga om sånt man tycker om. Intressen som jag har är inredning och mode/shopping, så det kändes som en självklarhet:) Familjen är en stor del utav mitt liv, men kände att ha en vanlig mammablogg skulle jag tröttna på ganska fort. Men självklart blir det vardagsinlägg emellanåt också.
 
En snygg höstoutfit Jeanette gärna skulle kunna bära :)
 
Hur mycket tid lägger du ned på din blogg?
Oj, det varierar en del faktiskt. När jag är ledig så försöker jag lägga ner en hel del tid, men sen kan det vara dagar då jag helt enkelt inte känner för det och har mindre inspiration. De dagar jag jobbar så blir det också mindre tid för bloggen, men det är väldigt sällan det går en hel dag utan att jag uppdaterar bloggen:)
 
Tjänar du pengar på att blogga och isåfall hur?
Nej, jag har inte tillräckligt med läsare än för att tjäna något på bloggen.
 
När du inte bloggar, vad gör du då?
När jag inte jobbar eller bloggar, då är det ju familjelivet som gäller:) Pysslar i lägenheten. Oftast när jag är ledig vardagar, så är dottern hemma med mig så det blir mycket att jag umgås med henne då såklart när sonen är i skolan. Sen älskar jag dessutom att titta på filmer.
 
Vad jobbar du med?
Sen våren 2007 har jag jobbat inom vårdyrket som undersköterska på ett stort äldreboende. Började som vikarie där när jag hade läst klart Omvårdnad på Komvux och i maj förra året så fick jag äntligen en anställning. I botten är min tjänst på 100% men jag är tjänstledig pga dottern, så jag jobbar 77%.
 
Vad blir du glad av och vad får dig att gråta?
Det är inte mycket som krävs för att få mig glad. Kramar från barnen, när sambon säger jag älskar dig, en skön komedifilm eller när jag lyckas fynda plagg eller inredning till bra priser:) Jag är en känslig person, så det krävs inte mycket för att få mig att gråta. Jag kan gråta när jag både är glad och ledsen. Får jag riktiga skattattacker (vilket jag kan få ihop med mina tokiga arbetskollegor), då börjar ögonen rinna hur lätt som helst. Både romantiska och sorgliga filmer kan jag lätt snyfta till också.
 
NIO SNABBA!
blogga eller läsa bloggar  morgon eller kväll   t-shirt eller skjorta
böcker eller film  bio eller dvd   sött eller surt
myskväll eller fest  twitter eller facebook   chips eller godis
 
Till sist, finns det något annat du vill berätta för oss?
Jag hoppas vi ses på bloggen ♥
 

Har du en egen inspirerande blogg som du tycker förtjänar lite mer uppmärksamhet, läs mer om hur du kan få synas i en sån här intervju HÄR! Vill du läsa andra intervjuer, klicka HÄR. Men glöm inte att besöka Jeanette också :)

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Jeanette♥
29 Oct 2012 - 12:17
............................................................................................................................................................................................................

Blev ju jättebra detta. Kul:)

Svar: Vad bra att du tycker det :)
Liie ● Drops of Light

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?