VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Intervjuer, Liie
    15 Oct 2012

Intervju - med mig själv

Kategori: Intervjuer, Liie / 2012
LIIE.SE - En blogg om livet som egen företagare, husägare, kreativ och konstig.
 
Varför började du blogga och bloggar du av samma anledning fortfarande?
- Jag började blogga av den enkla anledningen att jag ville testa på att göra bloggdesigner, samt att skriva av mig lite. Har alltid varit intresserad av webdesign, ända sedan vi fick göra en egen hemsida i 7an. Så jag designade och sålde bloggdesigner i några år, sedan dog tyvärr det intresset av litegrann. Så nej, jag bloggar inte av samma anledning idag. Idag vill jag så mycket mer än att skriva av mig och designa. Jag vill sprida inspiration med alla mina tips och projekt, hitta nya sköna människor som jag har saker gemensamt med samt nå ut med mina smycken och marknadsföra mig och det jag gör. Givetvis är det också super att skriva av sig och ha det kvar så man kan se tillbaka utan att bläddra i papper :)
 
Vad skriver du om för saker i din blogg?
- Jag skriver om det som jag känner för just för stunden. Min blogg är väldigt blandad, den har ingen inriktning, men jag strukturerar upp det så man kan hitta det man är intresserad av, se bara på alla mina kategorier. Men för det mesta skriver jag om mitt eget företag och hur det är att vara egen, problem jag stöter på, och framgångar. Mellan där klämmer jag gärna in lite inredning och renovering av vårt hus, en hel del tips på allt möjligt (verkligen allt möjligt) och lite vardag. Någon bild på vår kanin och jag berättar gärna om alla mina projekt jag tar mig för, som FitnessFighten till exempel.
 
Ett av projekten Liie tagit sig an var att träna stenhårt och äta bra i en månad, för att se hur mycket man kunde förändras. Hon gick med i något som kallades FitnessFighten och fick mat och träningsschema för en månad och körde så hårt hon bara kunde!
 
Vad blir du glad av och vad får dig att gråta?
- Jag blir glad av det lilla, en fin kommentar man inte förväntade sig, en plötslig jättekram från min sambo, när jag hittar en bortglömd godis längst in i skåpet. Och mina närmaste såklart, de blir man alltid glad av. Vad som får mig att gråta? ALLT. Vid både glädje och sorg. Tårar kommer till det mesta på tvn, om någon säger något lite för snällt till mig eller om någon säger något lite för taskigt. Tårarna forsar om jag går ut och det är lite för ljust ute och det blåser. När någon annan är ledsen. Och om jag gör illa mig och till sist världen vi lever i. Tuff brud va? Haha.
 
Berätta något man inte skulle kunna tro om dig.
- Att jag har extrem telefonskräck och det verkar bara bli värre och värre. Som egen företagare kanske man kan tro att en telefon är ett måste i det dagliga arbetet, men man klarar sig faktiskt utan den. Jag sköter ALLT via mail.
 
Du bor ju i hus, vad är det bästa med det?
- Friheten är det bästa. Jag skulle aldrig vilja leva i en lägenhet där man knappt får spika upp en tavla. I huset får jag göra precis som jag vill. Såga i dörröppningar, sätta upp svart kakel och måla precis som jag vill, när jag vill. Bara sambon och jag är överens såklart ;) Inredning och smart förvaring är en stor del av mitt liv så jag vill kunna bygga fritt.
 
Badrummet som Liie och hennes sambo totalrenoverade från grunden, med att riva upp hela betonggolvet och lägga nya rör, sätta nytt kakel och ny inredning. På bilden är det inrett inför julen med röda accentfärger!
 
Ge oss ett tips på hur man gör för att trivas med sitt hem.
- Gå inte efter modet och inred inte med presenter, inred bara med de grejer du själv vill se på, då mår man som bäst. Jag gillar den avskalade stilen och har nästan inga saker framme och de få sakerna som finns är i samma färgskala för ett så rent intryck som möjligt. Oavsett hur mycket saker man har så bör man fixa en plats till var och en av dem för att slippa oreda. Min garderob t.ex blir nästan aldrig stökig eftersom varje plagg har sin plats, från tjocka tröjor till de tunnaste strumpbyxorna. Vill du se min walk in closet kan du klicka här!
 
NIO SNABBA!
svart eller vitt papper eller dator flyga eller åka båt
lost eller greys anatomy morgon eller kväll pingvin eller isbjörn
gammalt eller nytt kjol eller shorts
böcker eller film
 
Till sist, finns det något annat du vill berätta?
- Ja det finns det faktiskt, jag tycker du som har en blogg och vill få lite uppmärksamhet ska kika in här på liie.se igen på måndag 15 oktober klockan 18.00, då kan nämligen DU få chansen att synas här i en sån här intervju! Allt om hur det fungerar kommer avslöjas då. Det är alltså imorgonkväll redan, så ladda nu för att svara på frågor, det kommer finnas massor att välja på och du kommer till och med få skapa egna om du vill!
 

Okej, det var väldigt konstigt att intervjua sig själv och prata om sig själv i tredje person på sin egen blogg och ni visste säkerligen om de flesta av mina svar redan, men jag ville göra ett exempel på hur en intervju kan se ut. Så du vet hur intervjun med just dig kan se ut på ett ungefär.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Grimgoth
15 Oct 2012 - 14:16
............................................................................................................................................................................................................

Klockan 18.00 smäller det allså?
Spännande värre och jag lär hoppa på detta.
Mycket spännande intervju och insikt av dig på ett mer personligt plan, du klarade detta galant med en "själv intervju"
Finsn det något du inte klarar? :D

Svar: Japp nu är det bara att välja och vraka och vara lite påhittig kanske med egna frågor och skicka in :) Hahah, ja såklart det finns och det är sånt som borde vara självklara att man kan, som att prata telefon, laga mat.. haha
Liie ● Rosa Bandet Smycken!

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?