VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Intervjuer
    19 Nov 2012

Intervju - Wasted Illusion

Kategori: Intervjuer / 2012
WASTEDILLUSION.BLOGG.SE - En blogg om mitt eget klädmärke Wasted Illusion. Jag syr allt från scratch.
 
Samlar du på något?
Jag samlar på stenar, mineraler och kristaller. Stenar för mig är magiska och förjävla vackra. Dom får mig att hitta lugnet, glädjen och får mig grundad i jorden. Jag har samlat sporadiskt sedan jag var ett barn, men i diverse flyttar hit och dit så har dom flesta försvunnit. Nu, för nästan exakt ett år sen vågade jag äntligen gå in i Ametistgrottan, en liten butik belägen på centrala Hisingen, i mina gamla kvarter. Det där med ens inre lugn, sökandet efter "det" gick jag därifrån med och även ett stort ametistkluster, en flourit, rosenkvarts och en stor bergkristallsspets. Idag har ca 250 stenar och kristaller av olika storleker och från olika delar av världen. Den bästa kombinationen är lavendel rosenkvarts och turmalin.  
 
När du inte bloggar, vad gör du då?
Syr, syr och syr. Springer på en hel del spelningar, härjar i skogen på långa promenader, ritar, lägger ner flera timmar på att laga middagar och skämma bort min karl och läser böcker.
 
Vill du tipsa oss om någon bra blogg som du följer?
Den bloggen som jag klickar mig in på varje dag är min dotras - veronicapain.blogg.se samt ladydahmer.se.
 
"Jag och Veronica. Det kanske ter sig lite konstigt i andras ögon eller bara fjantigt att kalla en tjej som inte på något vis hade kunnat vara ens dotter för dotter. Men så här är det gott folk. Hon är min dotter, känns som min dotter och jag älskar henne lika mycket som mig själv. I ett annat liv var hon säkert mitt barn, idag får vi leva sida vid sida. Livet är fantastiskt!"
 
Berätta något man inte skulle kunna tro om dig.
Jag har ca 14 medaljer ifrån Svenska Mästerskapen i brottning. Numera är jag inte aktiv inom brottningen, mer än på läktaren eller i soffan framför tv under ett mästerskap. Jag slutade min elitsatsning när jag var 16 eller 17 år efter 8 år av intensiva träningspass. Det fanns liksom inte så mycket tid över för annat av allt det jag älskade att förgylla mitt liv med. Jag tränade sporadiskt fram tills dess att jag blev 21 och hade hand om både stadslag och andra klubbars fristilsträning. Även under min aktiva period så var jag både tränare och coach, har även en utbildning i detta flera steg på papper. 
 
Berätta lite om dina drömmar.
Jag vill bo i ett stort självgående hus långt ute i skogen, på tomten vill jag ha ladugårdar som man kan bygga om till replokal och studio. Jag vill ha ett eget fotbollslag av genetiska kopior av mig och min gubbe och ta över världen. Eller, det sista, där ljög jag. Jag vill mest bara vara.
 
Vad blir du glad av och vad får dig att gråta?
Jag blir glad av kärlek och kärlek kan få mig att gråta, likaså ilska orättvisor och livet.
 
Vem är din förebild?
Min morfar.
 
NIO SNABBA!
komedi eller skräck 1 nära vän eller 50 bekanta ödet eller slumpen
gammalt eller nytt hemma eller borta pengar eller tid
göteborg eller stockholm kottar eller stenar fiska själv eller köpa fisk
 
Till sist, finns det något annat du vill berätta för oss?
Jag hade gärna velat blogga på bra med roliga historier och långa fina texter, det kanske lossnar så småningom men hos mig kommer det mest bilder på min skapelser synas och i det stora hela så är det ju det min blogg handlar om, mitt klädmärke dvs.
 

Har du en egen inspirerande blogg som du tycker förtjänar lite mer uppmärksamhet, läs mer om hur du kan få synas i en sån här intervju HÄR! Vill du läsa andra intervjuer, klicka HÄR. Men glöm inte att besöka Emelie också :)

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Grimgoth
20 Nov 2012 - 12:46
............................................................................................................................................................................................................

Ännu en härlig blogg och intervju.

Svar: Visst är det, hon gör så mycket grymma kläder!
Liie ● Drops of Light

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?