VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Gratis saker
    12 Oct 2012

Nagellack, choklad, duscholja och tampongetui!

Kategori: Tips - Gratis saker / 2012
Jag hoppas ni hann med att gilla Pronaxen på Facebook och klicka hem ett av de 3000 Survivalkiten som delades ut. För det var ett jättefint kit! Fick ju ett liknande av TFF tidigare, och tyckte nagellacket från wet n wild var så fint att jag målade på det direkt, fast jag verkligen inte är en nagellackstjej. Nu en vecka senare sitter det fortfarande som berget, har inte flagnat ett dugg! Är så glad att jag fick ett till nu! Det kom även en skitsöt minimini Sebamed Shower Oil, en chokladbit från Lindt och ett etui att förvara tamponger och mensvärkstabletter som Pronaxen i, med fint Pronaxentryck på. Tack för ett fint kit!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?