VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kontoret, Tips - Blandat
    01 Oct 2012

Ny upptäckt

Kategori: Kontoret, Tips - Blandat / 2012
För ca två år sedan köpte vi en bäddsoffa och sen dess har jag klagat på att det inte finns förvaringsplats i den. Jag menar, en bäddsoffa har man ju för att man har lite plats, så varför inte trycka in lite förvaringsmöjligheter i den också när man väl bygger en liksom. I lördags hade vi nattbesök och drog ut soffan, och nu när jag skulle packa ihop den så vad hittar jag, FÖRVARINGSPLATS! Inte sett förut, pinsamt. Inte världens djupaste och största yta men eftersom vi har vakuumpåsar så går det finfint att få plats med två fluffiga täcken och fyra kuddar. Blev skitglad av att hitta den nya förvaringsplatsen!
 
Vakuumpåsar måste jag säga är riktigt bra, utan dem hade det fått plats med ett täcke däri bara. Finns att köpa på SmartaSaker (direktlänk till påsarna) och kolla på första videon där om du vill se hur det funkar, så enkelt och smart :)

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Patrik
01 Oct 2012 - 23:08
............................................................................................................................................................................................................

Det är ju alltid kul att hitta nya funktioner på saker man redan har :) Jag skulle nog också behöva en bäddsoffa, har haft besök sedan i maj som fått sova på soffan (vanlig soffa).

Svar: Ja, det var som att hitta en ny ficka i en jacka, det är också roligt! Det var många månader på en vanlig soffa det, hoppas den är skön att sova i då :)
Liie ● Drops of Light

2
► Grodan
04 Oct 2012 - 16:32
............................................................................................................................................................................................................

Sjukt skön att sova i den där :D

Svar: Haha ja för att vara en bäddsoffa så är den grym!
Liie ● Drops of Light

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?