VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Rabattkoder
    25 Oct 2012

Rabatt på Ziperall!

Kategori: Tips - Rabattkoder / 2012
 
Ziperall - Dasha (Thin) hos Mylovebasket Ziperall - SWE (Thin) hos MylovebasketZiperall - Sporty (Thin) hos Mylovebasket Ziperall - Ruby hos MylovebasketZiperall - Leopard hos Mylovebasket Ziperall - Humblebee hos Mylovebasket
Nu får de 300 första som skriver in koden OKT500 i rabattkodsfältet på Ziperall.se en Ziperall för bara 500 kr! Det har kommit in flera nya sedan jag kollade in sist, bland annat den röda och gråa. Jag behöver en ny, den rosa och vitrandiga som jag har är väldigt välanvänd. Vilken vill du ha? Eller är du inget fan av jumpsuits? Klicka på bilderna för att komma till webshopen.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Jessica
25 Oct 2012 - 12:13
............................................................................................................................................................................................................

Tack för tipset! Har en grå från när Ziperall precis startat upp sin shop som börjar bli lite väl använd så att säga. Blev en beställning på en marinblå för mig :) Älskar jumpsuits, finns inget skönare att ha på sig!

Svar: Eller hur visst är dom sköna! Inget jag skulle gå ut i ens för att hämta posten, men hemma och inne, myyys! Den marinblåa är jättefin tycker jag med :)
Liie ● Drops of Light

2
► ☆ ¸. • * ¨ * • ☆ Ying ☆ ¸. • * ¨ * • ☆
28 Oct 2012 - 08:34
............................................................................................................................................................................................................

Hej sötnos! Allt bra med dig idag? :]

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?