VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tampons for free
    04 Oct 2012

Survival-kit!

Kategori: Tampons for free / 2012
Månadens Vippaket från Tampons for free innehöll såklart tamponger från månades samarbetspartner Pronaxen som tillverkar mensverkstabletter som håller i sig i upp till 12 timmar, så man kan göra andra saker än att ha mensvärk. Dessa tabletter finns att köpa online om man vill :)
 
Fick även med ett tampongetui med Pronaxentryck där det precis får plats 3 tamponger. Praktiskt att ha med i väskan, hatar när tampongerna ligger löst överallt.
 
Det var ett så kallat Survival-kit vi fick, som kan pigga upp en under den trista mensen, med ett mineralläppglans från Idun, i detta läppglans finns varken konserveringsmedel eller parfym, det är ju superbra! Det fanns också ett fint lite beige/mjölkvitt nagellack från wet n' wild, blev överlycklig när jag såg att det inte var ett rosa nagellack för en gångs skull ;) Den mumsiga chokladkulan från Lindt försvann dock lite för snabbt haha. Det sa bara klick med kameran och en sekund senare så var den borta.
 
- Få gratis tamponger från Tampons for free.
- På Pronaxens FBsida delar de ut 3000 Survival-kit! Skynda, jag tror dom snart är slut!
- Tävla i gästbloggen om tre DELUXE Survival-kit värde 450 kr!
- Här kan du läsa mina erfareneheter av detta grymma företag, Tampons for free!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Sheriilyn
04 Oct 2012 - 18:44
............................................................................................................................................................................................................

Vilka fina bilder du tar Liie! De ser alltid så proffsiga ut!

Svar: Tack vad glad jag blir att du tycker det! Men just denna bild hade jag ansträngt mig med, fotat i min lilla fotostudio i perfekt dagsljus och i RAWformat, så det kunde egentligen inte bli annat än bra ;)
Liie ● Drops of Light

2
► carro
05 Oct 2012 - 13:52
............................................................................................................................................................................................................

Fin blogg!

Svar: Tack så mycket!
Liie ● Drops of Light

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?