VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Gratis saker
    19 Oct 2012

Trademax

Kategori: Tips - Gratis saker / 2012
Om man bloggar om Trademax.se så kan man få 500 kr att handla för där! Det är en inrednings- och möbelbutik på nätet. Jag har inte hört så mycket om denna sida, men efter att ha kikat igenom den så ser jag att de har i alla fall många fina ryamattor som jag skulle kunna tänka mig att ha här hemma, jag skulle vilja kunna byta mattor efter säsong. Just nu verkar de också ha mycket kampanjpriser på just mattorna. Annars finns det mycket soffor också på sidan, mycket av sånna där svarta sofforna som varit populära i några år nu, i olika storlekar och former. Jag brukar alltid vilja testsitta en soffa innan jag köper den, vill man göra det kan man besöka någon av de tre butikerna de har.
 
Och denna tavla var ju störtskön också, perfekt för en nörd som mig!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?