VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vinnare
    28 Oct 2012

Vinnaren av biopresentkortet!

Kategori: Vinnare / 2012
Fredagen blev inte riktigt som jag hade tänkt, trodde jag skulle ha i princip hela kvällen på mig att försöka ragga röster till tävlingen jag var med i, trodde jag skulle bort över eftermiddagen bara men det blev visst att vara borta ända till ett på natten, så det fanns ingen chans alls att få ihop röster, och jag har ingen aning om hur mycket jag förlorade med då poängen bara syndes under fredagen men tack till alla som röstade i alla fall ♥ Och vinnaren som får 200 kr att gå på bio för är... PATRIK ! :) Mailar dig strax! Grattis!!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Patrik
28 Oct 2012 - 19:19
............................................................................................................................................................................................................

Tack! Ser fram emot att få avnjuta en bra film på bio :) Det var länge sedan sist.... (tror det var när Ondskan gick)

Svar: Haha oj, det var ju inte igår ;)
Liie ● Drops of Light

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?