VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Utmaningar
    17 Sep 2012

5 Måndagsfrågor - Fest

Kategori: Utmaningar / 2012
Jag tror det här blir sista måndagsfrågorna faktiskt, det verkade inte vara någon hit. Men vi kör på festfrågor idag i alla fall! Kopiera och svara själv om du vill.
 
Hur ofta festar du?
Typ en gång i månaden kanske, eller ännu mer sällan. Fest varje helg är inget för mig, för det blir mest samma och samma hela tiden då. Jag festar på lite mer unika tillfällen.
 
Vad dricker du helst på fest?
Baja Päron och Bacardi Breezer Orange. Eller någon snygg drink, men på hemmafester finns sällan det alternativet ;)
 
Vad gör du helst på fest?
Vadsomhelst förutom pinsamma saker som sanning eller konsekvens t.ex. Så vad jag vill göra beror ju lite på vilka man är med också. Med familjen så sitter jag mest gärna och pratar med nån, med killarna spelar jag gärna nåt roligt tvspel eller kikar på fula youtubeklipp, med gamla arbetskamrater sjunger jag gärna och super som aldrig förr och med folk man träffar typ en gång om året, alltihop på samma gång!
 
Hemmafest eller utgång?
Förfest hos någon hela kvällen! När man går ut tappar man ändå bara bort varandra, och det är alltid förfesten som är roligast.
 
Vad tycker du om fulla människor när du själv är nykter?
Skitjobbiga haha. Därför stannar jag hellre hemma än att gå på fest utan att dricka.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Emma Härnqvist
18 Sep 2012 - 19:48
............................................................................................................................................................................................................

Kom hit och drick Baja Päron med mig snart! :)

Svar: Önskar jag hade råd med sånt lyx som flygbiljetter och en helg i Göteborg men det har jag inte.. Det är trögt att vara egen ibland, men så roligt man har på jobbet.
Liie ● Drops of Light

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?