VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Information
    25 Sep 2012

Fast det är ju förstås roligt

Kategori: Information / 2012
Trots att jag känner mig sjukligt oinspirerad till allt och är trött och hängig så är jag så himla glad över att det faktiskt plingat till i orderinkorgen på dropsoflight.se ovanligt mycket dom senaste dagarna. 20% rabatt var visst en hit! Nu är det bara 11 timmar kvar, så vill du fynda så gör det nu, koden TJUGO är det som du måste skriva in och aktivera kassan :) Tack för att ni inte lämnat mig ♥    Tillbaka till arbetet.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Helene
25 Sep 2012 - 13:22
............................................................................................................................................................................................................

Kul att du kika in hos mig = ))
Ska kika runt här.
Ha en bra dag.
Kram Helene.

2
► Nathalie - FOTOBLOGG
26 Sep 2012 - 15:35
............................................................................................................................................................................................................

SV: tack så mkt! :D
Ja eller hur! Kännslan blir magisk då! :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?